Med Bob Proctor i den nye lancering af Diamond Rich Club 2025 er det kulminationen af over 60 års research og erfaring, sammenlagt med Kasper & Jeppes lette og intuiative tilgang til at skabe et liv og en forretning med lethed og glæde.

Diamond Rich Club 2025 1
Diamond Rich Club 2025 2

Det er tid til at skabe den forretning og det liv, du elsker.

Og det er tid til at gøre det på dine præmisser

Du kan mærke dybt i dig selv, at det er tid til en forandring, men måske har du ikke vidst, hvor du skulle starte. Du er langt fra den eneste, der har stået i den situation.

Vi stræber alle efter mere – både i vores liv og i vores forretning. At tage aktivt ejerskab og arbejde målrettet mod det liv og den succes, du ønsker, er en af de mest kraftfulde handlinger, du kan tage.

Grib øjeblikket, og opdag, hvordan dette kan blive din vej til større frihed og succes!

Vi, Kasper Bering og Jeppe Søgaard, har gennem de sidste 8 år hjulpet selvstændige med at skabe både økonomisk overskud og personlig frihed. Gennem vores skræddersyede forløb og coaching har vi støttet iværksættere og virksomhedsejere i at vækste deres forretning, samtidig med at de har fundet mere tid til sig selv og deres familie. Vores fokus er på at styrke både mindset og strategier, så vores klienter opnår succes uden at gå på kompromis med balancen i deres liv.

Mindset & forretning

Selvstændige kan ofte føle sig fanget i et hul, hvor de kæmper for at få de resultater, de drømmer om. Det kan være udfordrende at jonglere mellem forretningsudvikling, salg, kundeservice og samtidig finde tid til sig selv og sine nærmeste.


Frustrationen opstår, når du arbejder hårdt, men alligevel føler, at du står stille – som om der ikke er nok timer i døgnet, og uanset hvor meget du prøver, virker intet som forventet.

Diamond Rich Club er skabt for at hjælpe dig med at tage kontrol over både din virksomhed og dit liv. Vi er her for at ændre den måde, du driver forretning på, så du kan skabe resultater uden at skulle ofre din frihed og livsglæde.

Diamond Rich Club 2025 3

Du er på vej ind i en forretningsforandrende oplevelse, som du aldrig har set før.

Uanset om din virksomhed har et overskud på 1 million eller 10 millioner, kan du stadig føle dig fastlåst og ude af kurs.

Det er tid til at tage styringen og skabe den forandring, der skal til. Dette er din mulighed for at være modig og tage lederskab over din egen virksomhed og dit liv.

Du er skabt til meget mere. Lad ikke din forretning stagnere – du skylder det til dig selv at skabe den succes og frihed, du ved, du kan opnå!

Frigør dig selv og skab den livsstil, du virkelig drømmer om.

 I stedet for at træde vande, giver Diamond Rich Club dig adgang til en verden, hvor du får støtte og vejledning på din rejse mod dine mål. Du undgår at spilde tid, penge og ressourcer på metoder, der ikke virker. Vores primære mål er at sikre, at du føler dig både selvsikker og succesfuld som virksomhedsejer, uanset hvor du starter fra.

Mange af vores deltagere har gennem vores forløb fordoblet eller tredoblet deres overskud. Nogle har tjent fra 125.000 kr. på en måned til over 2 millioner kroner på et år, mens andre er gået fra 20 til 30 millioner. 

 

Bliv udstyret med strategier til at opnå det, der betyder mest i dit liv og din forretning.

Diamond Rich Club 2025 er skabt med det klare mål at hjælpe selvstændige og virksomhedsejere med at tage fuld kontrol over både deres forretning og deres liv.

Du vil lære, hvordan du tiltrækker flere kunder og skaber reel velstand. Uanset om din virksomhed er i vækst, eller du føler, at du står stille, er denne metode designet til dig, der ønsker både frihed og succes – uanset hvilket niveau du befinder dig på lige nu.

Hvis du ikke er klar til at sige ja endnu, så lyt til vores podcast eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, og mærk efter. Men til dig, der allerede føler et klart “JA!”, er du det rette sted. Mange tror, at det at drive en succesfuld virksomhed handler om hårdt arbejde, marketingstrategier og salgsmodeller. Det er, hvad vi lærer på handelsskoler, og hvad erfarne forretningsfolk fortæller os. Men de underviser ikke i den mest afgørende del: Succes er kun 5% strategi og 95% mindset. Vi arbejder med dem, der er villige til at tage handling, træde ud af deres komfortzone og virkelig arbejde med sig selv for at skabe varig forandring. Vi ved, at ægte transformation starter indefra. Dette er for dig, der er klar til at investere i din egen vækst – ikke kun som virksomhedsejer, men som individ.

Diamond Rich Club 2025 4

Vores program er skabt til dig, der ønsker at tage din virksomhed til næste niveau. Hvis du har drevet din forretning i lang tid, arbejder alt for hårdt og gerne vil tjene mere med større lethed, så er dette programmet for dig. Eller hvis du lige er ved at starte din virksomhed og vil sikre, at du har det rette mindset fra starten. Diamond Rich Club er DET program, vi ville ønske, vi selv havde haft adgang til, da vi begyndte. Her handler det om at udvikle et nyt mindset og et helt nyt forretningsparadigme, der giver dig både økonomisk succes og personlig frihed. Klar til at skabe forandring? Vi ses derinde.

Thomas Svenstrup
Ejer af DanGuitar

“Igennem forløbet er det lykkedes mig at drive og vækste min virksomhed, samtidig med at jeg har fået mere tid til familien.”

Arnannguaq Filemonsen
Selvstændig coach

“Jeg er gået fra at tjene 5.000 kr - 364.000 kr. om måneden ved at arbejde på mit mindset med Diamond Rich Club. Hvis du ønsker succes så bliver du nødt til at give slip på dine undskyldninger og være ærlig overfor dig selv.”

Søren Vasegård Andreasen
Ejer af Paragrafadvokaterne

“Inden forløbet brugte jeg meget tid i min forretning, og jeg fik ikke den type kunder, som jeg ønskede. Efter forløbet er jeg begyndt at tjene flere penge, fordi jeg kun siger ja til de kunder, jeg ønsker at arbejde med. Forløbet har været den bedste investering i mit liv.”

Mette Rogild
Ejer af Carla Blomster

Bering & Søgaard har hjulpet mig til at øge min omsætning uden at gå på kompromis i rollen som mor for to små børn. Jeg er blevet en meget bedre leder og står mere fast på mine beslutninger.”

Martin Laursen
Ejer af DLT Group

“Via jeres kursus har jeg indset, at der er intet, der er uopnåeligt. Der er ingenting, der ikke kan lade sig gøre. Jeg har aldrig brugt flere penge, efter jeg mødte jeg, men jeg har heller aldrig tjent flere penge, end efter jeg mødte jer.”

Nicolette Fransisca Cecille Lassen
Ejer af By NIKI

"Jeg tænker tit; hvorfor er jeg ikke startet før. Takket være deres forløb har jeg fordoblet min omsætning, jeg har fået større selvtillid og er blevet mere struktureret."

Niels-Erik Bundgaard
Ejer af Bundgaard Begravelse

“Igennem forløbet er jeg blevet meget bedre til at fokusere og har fundet en bedre balance i mit liv. Så hvis du ønsker at deltage i Bering & Søgaards forløb, så start i dag – det kan være for sent i morgen.”

Pernille Langbak
Ejer af Mindset Motivator

“Forløbet var springetbrættet fra mit trygge og komfortable liv i en bagerforretning til at skabe min drømmeforretning, hvor jeg arbejder som mindset motivator. Jeg opsagde mig arbejde efter 3 måneder og lever i dag udelukkende af af min forretning.”

Leo Skydt Jørgensen
Ejer af Enggården

"Som selvstændig landmand gennem 33 år må jeg sande, at mit forløb hos Bering & Søgaard har været det mest udviklende for mig ud af alle de kurser, som jeg har deltaget på."

René Sehested
Ejer af BedreDIG

“Takket være Diamond Rich Club er jeg ikke kun blevet mentalt stærkere selv, men min omsætning er også vokset markant takket være de værktøjer, jeg har fået ift. salg og marketing.”

Nik Khanthing
Ejer af SPYD Madvogn

“Jeg er vokset helt vildt. For 2 år siden var min løn 15.000 kr. udbetalt, og i dag omsætter vi for 350.000 kr. om måneden, og jeg hiver 50.000 kr. ud hver måned. Jeg har fået frihed for og kan sammen med min familie gøre, hvad jeg vil takket været kurset.”

Henrik Andersen
Medejer af Svanerent

“Jeg har fået klarhed over min retning, og hvad jeg gerne vil. Jeg har tidligere deltaget i diverse foredrag og læst diverse bøger, men uden noget ændrede sig. Derudover har jeg fundet mit glade positive sind, så var skubbet væk i en årrække."

Afspil video

Her er, hvad du kommer til at opleve:

Modul 1 – Find og udlev et formål, som inspirer dig og driver dig selv i modgangstider.
Modul 2 – Eliminer overspringshandlinger og luk gabet mellem viden og handling.
Modul 3 – Skab high-performance vaner og fordobl din effektivitet.
Modul 4 – Tag bevidst kontrol over dine tanker og øg din bevidsthed for at tjene mere.
Modul 5 – Få et laserfokus og vær upåvirket af, hvad andre tænker.
Modul 6 – Skab et positivt vinderselvbillede som reflekterer det liv, du ønsker at leve.
Modul 7 – Overvind frygten med lethed og tag massive handlinger mod dine mål.
Modul 8 – Realiser dine mål hurtigt og effektivt ved at omsætte dagdrømmeri til ægte tro og handling.
Modul 9 – Skab en skudsikker vinderattitude og bring dine tanker, følelser og handlinger i harmoni med dine mål.
Modul 10 – Bliv lederen i dit eget liv og tiltræk de personer og ressourcer, som du skal bruge på din vej.
Modul 11 – Udnyt loven om kompensation til din fordel og efterlad alle med en følelse af merværdi.
Modul 12 – Udnyt kraften i kvantespring og lær at udrette mere med mindre indsats.

Vær ærlig? Hvor mange strategier har du prøvet? Eller i det mindste lært? Hvor meget stresser det dig, hvor meget spekulerer du på, hvad der er rigtigt for dig nu?

Afspil video

Der er en anden måde.
Diamond Rich Club – 2025 .

Det vil jeg have!
Opstart med det samme, men officiel opstart d. 10. februar 2025 (hver mandag kl. 20:00 - 21:00 og 24 uger frem)

Din virksomhed bør give dig friheden til at leve det liv, du ønsker, uden at det slider dig ned.

Diamond Rich Club 2025 5

DETTE PROGRAM
KAN IKKE SAMMENLIGNES MED NOGET ANDET

Hvis du er iværksætter, selvstændig eller ejerleder og er klar til at lære, hvordan mindset og forretning arbejder sammen for at skabe vækst, så er dette program noget for dig!

Hvis din virksomhed ikke leverer de resultater, der matcher din ønskede livsstil, er det tid til at gøre mere end blot at overleve – det er tid til at tage kontrol og skabe varig succes.

Gå ikke glip af denne mulighed for at lære direkte fra Kasper Bering, Jeppe Søgaard, Bob Proctor og deres team. Dette er din chance for at følge dit kald og opbygge en virksomhed, der giver dig den indkomst og frihed, du drømmer om, gennem et af de mest omfattende coachingprogrammer til iværksættere.

Det er tid til at leve et liv, hvor din virksomhed både giver dig personlig og økonomisk frihed. Tilmeld dig Diamond Rich Club 2025, og begynd at revolutionere din forretning med stærke strategier og et succesfuldt mindset.

Kontakt os her: