Business Case med Heimdall Nordic ApS

Business Case med Heimdall Nordic ApS

I starten af 2017 valgte Marc Giversen som er CEO for Marketing bureauet i Aalborg – Heimdall Nordic ApS, at starte på vores Coaching forløb og lederuddannelse igennem Bering & Søgaard.

Marc Giversen er foruden førnævnte, også ejer af webshoppen PanzerScreen der sælger mobilcovers, PanserGlas og tilbehør til telefoner og tablets, og medejer af BalderClothes der sælger moderigtigt tøj til den moderne mand, herunder blandt andet skjorter. Marc Giversen har lært med den daglige drift af disse forskellige webshops og et marketingbureau, at have mange bolde i luften på én gang. Marc Giversen ønskede at deltage i coaching-forløbet hos Bering & Søgaard med henblik på både at udvikle sig personligt, men også som leder.

Først og fremmest havde vi hos Bering & Søgaard fokus på at få indblik i at booste Marcs eget potentiale. Vi tog derfor en snak omkring hvad Marc anså for at være en succes. Herefter arbejdede vi med coaching og implementering af principper i Marcs daglige arbejdsgang, der ville hjælpe ham både personligt og som leder. Vi arbejdede i dette coaching-forløb sammen med Marc på at finde den rette tilgang for at han kunne finde vejen til succes, og bibeholde dette mindset både i hans virksomheder såvel som privatlivet.

Personlig Coaching var et hit

”Jeg har udviklet mig både som leder og person. Jeg føler nu at have fundet balancen imellem arbejdslivet og privatlivet. Jeg har fået en ny tilgang til hvad der er succes for mig i livet, og det smitter bestemt positivt af på mine medarbejderne – Marc Giversen, CEO Heimdall Nordic”.  

Resultaterne og succes kommer i takt med at man udvikler sig som person igennem coaching fra Bering og Søgaard. For hvad er resultater og succes? Hvad er det gode resultat, og hvad er det dårlige resultat? Dette er en subjektiv vurdering, som vi hos Bering og Søgaard arbejder på at klargøre igennem vores coaching-forløb. Med en øget selvindsigt og forståelse for hvad der driver dig som person, vil du kunne opnå resultater og succes som aldrig før. Vi forsøger at skabe en vedvarende motivation og forståelse af dig selv, dine omgivelser, og det der virkelig driver dig til at skabe glæde og succes i din hverdag.

Vi er hos Bering & Søgaard overbeviste om, at før du kan lede andre og være en god leder, så er du nødt til først at kunne lede dig selv.

”Jeg sad fast i gamle mønstre, et mindset der ikke var særlig gavnligt for hverken mine virksomheder eller medarbejdere. Coaching-forløbet hos Bering & Søgaard har gjort mig til en bedre leder, givet mig et nyt mindset for måden at sætte mål på, foruden hvordan jeg ønsker at disse mål skal realiseres – Marc Giversen, CEO Heimdall Nordic”

 

 

4 Kommentarer

Leave a Reply