Gå efter store mål

Gå efter store mål – Det jeg vil fortælle dig nu, vil måske overraske dig…

Hvis du sætter et mål korrekt, så VIL du opnå det. Altid.

Grunden til, at mange mennesker mislykkes med at nå deres mål, er fordi de sætter de forkerte.

Lad mig forklare ved hjælp af et eksempel og en definition.

 

Gå efter store mål – Ville du bytte dit liv for en Ferrari?

Selvfølgelig ikke.

Hvad med et fabelagtigt hus? Det tvivler jeg på.

Jeg spørger, fordi vi bytter vores liv for vores mål. Og de fleste menneskers mål er ikke engang inspirerende for dem. De går efter ting, de allerede ved eller tror, de kan opnå.

 

Lad mig tale med dig om A, B og C mål.

 

A-mål: Mål du ved, hvordan du opnår. Du har gjort det før. At sætte sådanne mål vil ikke forbedre dit liv. Forvent ikke bedre resultater.

 

B-mål: Mål du tror, at du kan opnå. Du har ikke gjort det før, men du ville ikke skulle kæmpe for at nå dem. Det er mål, som du kan planlægge dig ud af. De er bedre end A-mål, men stadig ikke gode nok til at skabe ekstraordinære ændringer i dit liv.

 

C-mål: Fantasier, der skræmmer og inspirerer dig på samme tid. Helt urealistisk. At gå efter disse mål er skræmmende. Du har ingen idé om, hvordan du opnår dem. De mest succesfulde mennesker i verden sætter sådanne mål. De er ligeglade med, at det ikke er tydeligt, hvordan de kommer derhen. De ønsker det så inderligt. De er vedholdende. De VIL realisere disse mål. Og hele processen fylder deres liv med lidenskab, entusiasme og lykke.

 

Derfor; sæt C-mål efter hvad du inderst inde virkelig ønsker dig. De fleste vil ryste på hovedet af dig, for når du går efter store mål, kræver det, at du er lidt radikal. Og at være radikal kan være svært for en periode. Der er en pris at betale for at realisere C-mål, men værdien er langt højere end prisen.

 

Gå efter store mål i livet og find din passion.

 

[button size=”medium” style=”primary” text=”Klik her for at lære mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå store mål” link=”https://beringsoegaard.dk/personlig-coaching/” target=””]

Leave a Reply