Lykke er en rejse

Lykke er en rejse – Vi overbeviser os selv om, at livet vil blive bedre, når vi bliver gift, får et barn, og så endnu et. Så bliver vi frustrerede over, at børnene ikke er gamle nok, og tror vi vil være mere tilfredse, når de er.

Efter det er vi frustrerede over, at vi har teenagere og regner med, at vi helt sikkert vil være gladere, når de har vokset sig fra denne fase.

Vi fortæller os selv, at vores liv vil være komplet, når vores ægtefælle begynder at tage sig sammen, når vi får en pænere bil, er i stand til at tage på en dejlig ferie, når vi går på pension.

Lykke er en rejse

Sandheden er, at der ikke er nogen bedre tid at være glad end lige nu. Hvis ikke nu, hvornår så?

Dit liv vil altid være fyldt med udfordringer. Det er bedst at indrømme dette over for dig selv og beslutte dig for at være glad alligevel.

Et af mine favorit citater kommer fra Alfred D. Souza. Han sagde: “I lang tid forekom det mig, at livet var ved at begynde – det virkelige liv.

Men der var altid nogle hindringer i vejen, noget, der lige skulle klares først, nogle uafsluttede sager, eller en gæld, der skulle betales.

Så ville livet begynde. Til sidst gik det op for mig, at disse hindringer var mit liv. ”

Dette perspektiv har hjulpet mig til at se, at der er ingen vej til lykke. Lykke er vejen. Så værdsæt hvert øjeblik du har og nyd det endnu mere, fordi du delte det med en speciel person, speciel nok til at tilbringe din tid med … og husk, at tiden venter ikke på nogen.

Så, stop med at vente til du bliver færdig med skolen, til du har startet en uddannelse, til du har mistet 5 kilo, har taget 5 kilo på, vente til du har fået børn, vente til dine børn forlader huset, til du begynder at arbejde, til du går på pension, vente indtil du bliver gift, indtil du bliver skilt, vente til fredag aften, til søndag morgen, vente til du får en ny bil eller nyt hus, vente til din bil eller dit hus er betalt ud, vente til foråret, til sommeren, til efteråret, til vinteren, vente til du ikke er længere er på dagpenge, vente til den første eller den femtende, vente indtil din sang kommer på, indtil du har fået en drink, indtil du er blevet ædru, vente til du dør, eller indtil du er blevet født på ny med at beslutte, at der ikke er en bedre tid end lige nu til at være lykkelig.

 

Lykken er en rejse – ikke en destination.

Har du lyst til flere tips og trick til, hvordan du skaber mere glæde og lykke i dit liv, så tilmeld dig vores gratis webinar her.

Leave a Reply