Sådan bruger du din tankevirksomhed

Følgende artikel er vejledende for hvordan du bruger din tankevirksomhed, ikke kun via logik men i samspil med din visuelle evne til at forstille dig de resultater du ønsker.

Forståelse kommer før forandring

Vi kan se på dit sind sammensat af to dele:

Det bevidste og det underbevidste sind.

Det bevidste sind er den del af sindet, hvor din frie vilje befinder sig. Det er den del af sindet, der tænker og effektivt kan afvise en ide.

Sådan bruger du din tankevirksomhed 1

Selv om dit bevidste sind kan tænke, er dit underbevidste sind den mest fantastiske del af dig. Det arbejder igennem hver eneste én af dine celler. Enhver tanke, dit bevidste sind vælger at godtage, må det underbevidste acceptere, det kan nemlig ikke gøre andet!

Denne forståelse er vigtig, fordi de tanker, som du bevidst vælger at lade trænge ind til dit underbevidste sind, må med tiden bevæge sig gennem din krop og komme til udtryk i dine handlinger. De handlinger, du er involveret, i bestemmer de resultater, du får i livet.

Det er her, din evne til at drive tankevirksomhed kommer i spil. Det sindsfakultet, der arbejder i det bevidste, er helt grundlæggende vores evne til at tænke.

Hos din tankevirksomhed ligger din evne til at foretage valg. Det er også her, du analyserer, evaluerer og sammenligner idéer. Tankevirksomheden har også en anden virkelig vigtig evne – den kan tage al den information, den har, røre rundt i det og finde på sprit nye idéer.

Ser du, din sande åndelige magt i livet er, at DU er ubegrænset af dine fortidige tanker og oplevelser, derfor kan DU vælge noget andet og skabe noget nyt.

Her er en anden vigtig pointe.

Gunstig tankevirksomhed sætter dig i kontrol af dine tanker. Ingen person eller omstændighed kan få dig til at tænke noget eller skabe en idé i dig, du ikke vælger.

I et hvert givent øjeblik, trods dine livsomstændigheder, kan du via din tankevirksomhed enten reagere eller respondere.

Her er hvad vi mener:

Lad os forudtage, at du kigger i erhvervsafsnittet i den lokale nyhedsavis og økonomen så har skrevet:

” Prognosen for næste år bliver, at vi får økonomisk tilbagegang. Markedsværdien falder. Arbejdsløsheden stiger. Vær forsigtig! Hold øje med, hvad end du foretager dig!”  

Hvis du bruger din tankevirksomhed hensigtsmæssigt, vil du naturligvis afvise denne form for tænkning, og derfor beslutte dig for ikke at tage del i den økonomiske tilbagegang!

Du bruger din tankevirksomhed ved at tænke, i stedet for blot at reagere. Det indebærer aktivt, at du vælger de idéer, du ønsker at bygge dit liv på, i stedet for at tillade andre mennesker eller dine omstændigheder at styre dine tanker.

 

Hvad de fleste mennesker gør  

Når en ny idé dukker op i menneskers bevidsthed, spørger de fleste mennesker sig selv, om den er god eller dårlig.

Der er intet i universet, der ikke både er godt eller ondt, forkert eller rigtigt, positivt eller negativt. Alt er enten på vej til at blive bedre eller ringere. Det er enten i skabelse eller desintegration.

 

Sådan bruger du din tankevirksomhed 2

I stedet for at spørge dig selv, hvorvidt det er godt eller dårligt, når du modtager information, vil vi råde dig til at stille disse spørgsmål:

 

  • Vil denne information tage mig i den retning jeg vil, uden at gøre skade på andre? Eller vil den tage mig i en helt anden retning?

 

  • Vil denne idé øge eller forringe min effektivitet?

 

  • Er denne idé et skridt mod mit mål, eller vil den tage mig på afveje?

 

Så vil du blive klar over, om du ønsker at acceptere idéen eller ej.

Ligeså kan du opsamle værdifuld information fra andre, eller du kan afvise information, som kan påvirke dig negativt.

Så snart du møder noget negativt, er det bare med at få det kylet ud af dit hoved. Velvidende at DU har valget for, hvorvidt du ønsker at lade negativitet præge din tankevirksomhed.

Der er en kreativ kraft, der altid flyder til og igennem dig. I takt med, at universets benzin flyder ind i dit sind, har du muligheden for at bygge et fantastisk billede, der tager dig i retning mod din egen lykke, dine livsmål og det fyldestgørende liv.

 

Det er sådan, vi mener, du bruger DIN tankevirksomhed på en gunstig måde.

Tryk her for at tilmelde dig vores gratis webinar.

 

Hvorfor det er vigtigt

Som nævnt er din tankevirksomhed, hvilken du anvender med dit bevidste sind, det sindsfakultet hvor du kan generere de store, modige og spændende idéer, som indebærer, hvad du gerne vil have og gøre i livet.

På den anden side er dit underbevidste sind ikke i stand til aktivt at vælge kurs. Det kan kun acceptere idéer, som er videregivet fra det bevidste sind og handle på dem for at skabe tilsvarende resultater.

Det underbevidste sind kender ingen begrænsninger, bortset fra dem du vælger med dit bevidste sind, med andre ord ENHVER idé!

Det underbevidste kan ikke andet end at handle på en idé, så snart den har sneget sig ind.

Det er ligegyldigt om denne idé stammer fra det virkelige liv eller er et produkt af noget, du har forestillet dig og på denne vis har fundet vejen til det underbevidste.

Hvis det bevidste sind altid fodrer det underbevidste med de samme slags idéer, vil du altid fortsætte med at møde de samme resultater i livet.

Du kan heldigvis tage skeen i den anden hånd og viderebringe en ny tanke, der forstyrrer balancen mellem dine overbevisninger og din livsoplevelse.

 

Det underbevidste sind vil måske gøre oprør ved at gøre dig ukomfortabel. Du kan dog ved at holde fast i dine beslutninger og idéer bevæge dig fremad i livet, og så SKAL det underbevidste gøre sit for at støtte op omkring din tanke. Du vil med tiden derfor opnå anderledes og nye resultater.

 

Gør brug af din fantasi!  

Sådan bruger du din tankevirksomhed 3

Vi anbefaler stærkt, at du begynder at bruge din fantasi med henblik at få det bedste ud af livet.

Du kan bruge din fantasi som et fantastisk værktøj til at fokusere på det, du ønsker. Bare lad din fantasi udfolde sig, lad være med at bekymre dig om, hvad der er realistisk eller ej. Brug din fantasi til at skabe noget smukt i dit sind.

 

Når vi på sådan måde gør plads til vores kreative essens, sker der noget magisk!

 

Det, du virkelig gør, er at tillade din sande essens at titte frit frem. Den kan således overflyde din smukke bevidsthed, med hvad end du ønsker, den skal tage form som.

 

Se dig selv udrette de ting, dit hjerte virkeligt begærer.

Når du er i stand til at se din nyskabte fantasi klart, kommer du til det punkt, hvor du ønsker at omsætte fantasien til en teori, du kan føre ud i livet.

 

Du skaber fantasien med din forestillingsevne og du omsætter den med din tankevirksomhed.

 

Lad os sige, at du fantaserer om at tjene samme beløb hver måned, som du på nuværende tidspunkt omsætter for årligt.

 

Så kan du nærme dig dette ved at bygge en teori, der indebærer en form for passiv indkomst, så som at drive et online erhverv. På denne måde kan du øge din indkomst, samt passe dit nuværende job. Når du begynder at værdsatte din teori og således handle på den, får den for alvor ben at gå på.

 

For at omsætte din fantasi til teori, er alt du skal gøre, at besvare disse to spørgsmål:

 

  • Er jeg i stand til at gøre det?

 

  • Er jeg villig til at gøre det?

 

Lad os uddybe disse spørgsmål

 

Er du i stand til at gøre det? Ja! Selvfølgelig er du det.

Alt videnskabeligt og teologisk viden indikerer, at du har et ubegrænset potentiale. Dette er ikke blot en myte.

Du har et underfundigt sind, som du kan benytte dig af. Ved at gøre brug heraf, kan du få virkeliggjort, hvad end du i sandhed ønsker dig.

 

Det næste spørgsmål: er du villig til at gøre det?

 

Er du villig til at sætte tiden af til at gøre det?

Er du villig til at investere i din teori?

Er du således villig til at udvikle din bevidsthed, sådan at du kan udføre din teori?

Når spørgsmålet er JA, er du allerede påbegyndt en kreativ rejse.

Kom afsted med dig! Nu er du er nemlig allerede følelsesmæssigt involveret.

 

Det er ikke nødvendigt at vide, hvordan du skal nå dit mål eller vide, hvorfra ressourcerne skal komme. Alt dette er irrelevant! Det, du har brug for, vil komme fra dér, hvor ressourcerne allerede befinder sig nu.

Du bærer helt sikkert rundt på en fantastisk idé.

Den følelsesmæssige reaktion på dit drive, vil få energien i dit sind og krop til at komme op i en meget høj frekvensmæssig svingning.

Derfor vil det billede, du i din fantasi har skabt dig, tage form i denne verden.

Det er den sanselige registrering af energi, der omsætter sig fra det åndelige til det verdslige.

Når din fantasi materialiserer sig og transformerer sig til noget faktuelt, kan du skabe større, mere omfattende og smukkere fantasier.

Noget, vi er godt udrustede til at guide dig i step by step!

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig så tryk her.

At bruge sin tankevirksomhed optimalt, er hvad VI kalder vækst.

Det er bevidst kreativ medskabning sammen med livet.

One comment

Leave a Reply