Sådan tjener du en meget højere indkomst

”Hvordan kan jeg tjene mange flere penge og opnå en højere indkomst?”

 

Det er et spørgsmål, som flere hundrede af millioner af mennesker spørger sig selv hele tiden.

 

Nogle mennesker vil fortælle dig, at du skal have en højere uddannelse og videreuddanne dig, hvis du ønsker en højere indkomst, men med så mange højtuddannede, erfarne og højt begavede mennesker uden arbejde, er dette ikke nogen garanti.

 

Desuden har mange virksomheder faste lønsatser. Og nogen har et arbejde med faste overenskomster, der giver begrænset rum for individuel lønforhandling. Mens andre har et arbejde, hvor man kan forhandle med en meget bredere margin.

 

Så det ser ud til, at der er mange ting at tage op til overvejelse.

 

Hvad tror du, har den største betydning for at tjene en højere indkomst?

 

Er det din arbejdsgiver, kunden, den gennemsnitlige industri, eller er det dine evner, erfaring eller dit netværk?

 

Det kan se ud til, at der er adskillige faktorer, der bestemmer din indkomst. Men det beløb, du tjener, er i sidste ende bestemt af en tydelig og præcis lov.

 

Loven der afgør din indkomst

 

Når du taber noget fra toppen af en bygning, behøver du ikke at gætte eller spekulere over, hvad der vil ske. Du ved med 100 procents sikkerhed, at genstanden vil falde til jorden, eller hvad end der ellers er direkte under bygningen.

 

Hvordan ved du det?

 

Du er klar over og forstår tyngdeloven.

 

Loven om kompensation er lige så præcis som loven om tyngdekraft. Denne lov fremsætter tydeligt, at mængden af penge du tjener, altid vil være i direkte forhold til følgende:

 

  1. Behovet for det du laver
  2. Din evne til at gøre det
  3. Hvor svært det er at erstatte dig

 

Lad os se på hver af disse en ad gangen.

 

Behovet for det du laver

 

De mennesker, der betaler dig for produkter eller services, sætter en bestemt målbar værdi på dit bidrag. Hvis der er stort behov for det, du laver, er du værdsat højere, end hvis der ikke er så stort behov for det.

 

Der er stort behov for den slags arbejde, vi laver hos Bering & Søgaard. Så her er der en stor mulighed for at tjene mange penge. Det samme gør sig gældende i mange andre brancher, der er stor efterspørgsel på.

 

Selvfølgelig er det ikke alle, der arbejder på et område, hvor der er en høj efterspørgsel, som tjener en stor indkomst. Det er her, at den næste faktor i loven om kompensation kommer ind.

 

Din evne til at gøre det

 

Når du arbejder i et felt, hvor der er et stort behov, OG du bliver rigtig god til at opfylde og udfylde det behov. Så vil du skabe en højere indkomst. 

 

Du skal dog være meget, meget god til det, du laver. Ellers er det let at finde andre, der kan gøre det samme job lige så godt som dig. Og så kommer du ikke automatisk til at få en meget højere indkomst. Du bliver nødt til at mestre, det du gør, så du kan forlange en høj løn, lige meget hvor du arbejder.

 

Og det bringer os til den tredje og sidste faktor i loven.

 

Hvor svært det er at erstatte dig

 

Lad os sige, at der står fem lige så godt kvalificerede og motiverede folk klar. De venter bare på, at du siger dit job op, så de kan gøre dit job lige så godt som dig. Så har du ikke meget at forhandle med for at få en højere løn.

 

På den anden side. Hvis det vil tage din arbejdsgiver flere måneder at finde en, der er halvt så kvalificeret til at gøre jobbet så godt som dig, så er din arbejdsgiver villig til at betale dig en meget høj indkomst, fordi du er meget svær at erstatte.

 

Fokuser og få en højere indkomst

 

Lige meget, hvor højt du værdisætter dig selv, er disse tre faktorer bestemmende. De fastsætter den mængde penge eller noget tilsvarende, du kan blive betalt for dit arbejde.

 

Hvis du fokuserer din indsats på faktor nummer to – evnen til at udføre arbejdet. Og bliver du en mester i det, du laver, så vil du blive belønnet derefter og tjene en højere indkomst.

 

Du får altid det samme tilbage, som du sender ud

 

Loven om kompensation er en demonstration af loven om årsag og virkning. Denne lov fastsætter, at hvad end, du sender ud i universet, kommer tilbage. Handling og reaktion er ligestillede og modsatrettede.

 

At øge din evne til at udføre dit arbejde er årsagen; at tjene flere penge er virkningen. Hvis du håndterer årsagen, vil virkningen altid komme af sig selv.

 

Tjen penge døgnet rundt

 

Velstand og fremgang er tilgængelig for alle, der ønsker det. Heldigvis er der utallige måder at tjene lige så mange penge på, som du ønsker. 

 

Den nemmeste og mest sikre vej til at finde ny finansiel frihed er at skabe flere forskellige indtægtskilder (Multiple Sources of Income: MSI). For at gøre dette anbefaler vi, at du tænker over og vælger flere ting. Noget du elsker, kan lide, nyder, ønsker at gøre, du er selvsikker i og som vil belønne dig finansielt, fysisk og følelsesmæssigt.

 

MSI, altså ekstra indtægtskilder, er passive indtægter, der kommer ind, udover den indkomst du får fra dit nuværende arbejde. Hvis du har et almindeligt job, bliver du kun betalt, når du arbejder. At skabe passive indtægter gør dig i stand til at tjene penge døgnet rundt.

 

MSI kan være at skabe noget, der er en vertikal eller horisontal markedsforlængelse af, hvad du allerede laver. Det kan være investeringer, at indtjene royalties fra kreativt arbejde eller blive betalt på 101 forskellige nye og spændende måder at skabe en højere indkomst.

 

Hvis du synes, MSI lyder spænde, så læs mere, lad os hjælpe dig i gang, og sæt din indkomst på autopilot.

 

Kom ud af starthullerne og få en højere indkomst

 

Det kræver kun en stor veludført idé for at kunne høste seks eller syv cifre med MSI. Men du behøver ikke at ramme hovedet på sømmet i første forsøg.

 

Det er ikke alt eller intet. Hvis dit første forsøg kun giver få hundrede kroner om måneden, er det et betydeligt skridt i den rigtige retning. Det behøver ikke betyde, at det er alt du kan, eller at det er det bedste, du kan opnå – det er bare første skridt mod en højere indkomst.

 

Skab billedet af, hvor meget du gerne vil tjene inde i dit hoved. Og dan dig et billede af, hvordan du gerne vil leve, når du opnår din målsætning.

 

Om du føler dig tilpas med, eller tror på, at du kan tjene dette beløb, er ikke vigtigt på dette tidspunkt i den kreative proces.

 

Du skal bare blive ved med at visualisere det præcise billede af en højere indkomst, hvad du gerne vil opnå. Det vil med tiden blive et brændende ønske og give den nødvendige drivkraft og motivation. Det kan hjælpe dig med at opretholde din selvdisciplin og forme nye vaner, der støtter din vision og skaber de resultater, du ønsker.

 

Til din succes og en højere indkomst,

Jeppe & Kasper

 

 

 

Leave a Reply