Tro på dine idéer

Tro på dine idéer – Idéer og babyer har meget til fælles, når de er nyfødte; de kræver meget næring for at overleve. En ny idé, uanset dens størrelse, kan muligvis ikke modstå slag, når du kommer til verden. 

Næste gang du går ud for at gøre noget, der er helt uden for normen, og idéen, der driver dig, er ny, er der en vigtig regel, som du bør følge. Del kun din idé med personer, der vil opmuntre og støtte dig. 

Og her er en anden vigtig point. I modsætning til den almindelige opfattelse, så er den, der vil tilbyde dig mest støtte, ikke nødvendigvis en, der selv har opnået noget stort. Det skal bare være en person, som du ved, vil give dig den mentale og følelsesmæssige støtte, der er nødvendig. 

Tro på dine idéer

Historien fortæller at mange af vores største opfindere ikke altid var de stærkeste tilhængere af andre. Personer, der hævdede at alt er muligt… du kan opnå hvad som helst… sang ofte en anden melodi, når idéen ikke var en, de selv have opfundet.

Her er et par eksempler:

I 1899 sagde Charles H. Duell: “Alt, hvad der kan opfindes, er opfundet.” Duell var direktør for det amerikanske patentkontor det pågældende år.

I 1927 sagde Harry M. Warner fra Warner Brothers Pictures, “Hvem i helvede vil høre skuespillere tale?”

Dette er ikke et usædvanligt fænomen. Tænk på, hvor ofte en af ​​dine overordnede har skudt dine forslag ned, for kun at finde ud af, at den samme idé har skabt store overskud for dit firma. Hvis du har en god selvtillid og tror på dine egne idéer, er det alt, hvad der kræves. Du behøver ikke godkendelse af andre.

Wright-brødrene blev ikke svajet eller stoppet af Lord Kelvin, der var præsident for Royal Society i 1895, da han sagde: “Flyveflyvemaskiner der er tungere end luft er en umulighed.”

Og Grover Cleveland ville blive kritiseret af mindst halvdelen af ​​befolkningen med de råd, han gav i 1905, “Fornuftige og ansvarlige kvinder vil ikke stemme.”

Mange af disse mennesker gjorde store ting, men de var ofte forkerte, når det gjaldt andres evner. Tro på dig selv og dine idéer og del kun dine idéer med dem, der vil opmuntre og støtte dig.

Vær din egen største støtte. I Bering & Søgaard tror vi på dig!

 

P.S. Ønsker du at deltage i et 60 minutters sprængfyldt webinar, så tryk her for at tilmelde dig gratis.

Leave a Reply