Videnskaben bag målrealisering

I vores seminarer og webinarer underviser vi i vigtigheden af ​​at sætte den rigtige form for mål og forstå videnskaben bag målrealisering.

Der er 3 årsager til, at mange ikke når deres mål

Den første årsag er, at de ikke forstår definitionen og det egentlige formål med et mål.

Definitionen på et mål er, at gå efter noget, du aldrig før har gjort, og det egentlige formål med et mål er at få dig til at vokse. Målet skal på en og samme tid være begejstrende og skræmmende.

Denne form for mål kalder vi “C-type” mål. Det er noget, du virkelig ønsker! Hvis du allerede ved, hvordan du når dit mål, er det et forkert mål, du har sat dig.

Den anden årsag til at mennesker ikke når deres mål er, at de ikke forstår principperne bag målrealisering.

Målsætning er en logisk proces, hvor du sætter dig ned med en blyant og et papir og nedfælder, hvad du ønsker dig. Det er vigtigt at forstå videnskaben, så dine mål sættes korrekt.

Den tredje årsag til at folk ikke når deres mål er, at de ikke giver deres mål den nødvendige opmærksomhed, og efter en periode giver de op.

Det er vigtigt, at du er følelsesmæssigt involveret i dit mål og samtidig har troen på, at du vil opnå det. Du behøver ikke at vide, hvordan det vil ske, men du skal have den overbevisning, at det vil ske!

Det er vigtigt, at du ikke lader omgivelserne diktere, hvilket mål du vælger. Vid, at du har uendeligt potentiale, og at du kan opnå, hvad du ønsker dig.

Alt hvad du ser omkring dig var blot engang en idé, der blev skabt i fantasien.

Flyvemaskiner, bilen og internettet var blot en fantasi engang. Begynd, at give din fantasi den opmærksomhed, den fortjener, og jo tydeligere vil ideen blive. Det er her, hvor billedet bliver til en teori i din bevidsthed.

Før teorien kan blive et mål, skal du stille dig selv to spørgsmål

Det første spørgsmål er…

“Er jeg i stand til at gøre det?” Videnskaben viser tydeligt, i forhold til menneskelig potentiale, at dit potentiale er uendeligt, så svaret på det første spørgsmål må være et klart JA.

Det andet spørgsmål er helt anderledes…

“Er jeg villig til at gøre, hvad der kræves for at nå målet?” Hvis dit svar er ja, vil din teori blive omdannet til et mål. Efterhånden som du bliver følelsesmæssigt involveret i målet, vil din adfærd ændre sig, og resultaterne vil komme. Din teori vil nu blive til en kendsgerning.

Når du forstår videnskaben bag målrealisering, kan du anvende det og sætte det i værk.

Er du klar på mere? Så tilmeld dig vores gratis webinar i dag.

Leave a Reply