Coaching i succes og personlig udvikling

Bering & Søgaard Coaching – Vil du foretage en 180° vending i dit liv? Eller kunne du bare godt tænke dig, at du kom helt i mål med dine drømme, projekter og ideer? Uanset hvor du er dit liv, er der formentlig en eller flere ting, som du godt kunne tænke dig var lidt bedre. De fleste drømmer om at være den mentalt stærke og succesrige person, som alt lykkes for. Vi er her for at fortælle dig, at den drøm kan blive til virkelighed. Og vi hjælper dig gerne med at finde dine mål, tage kontrol over dit liv og få succes i livet.

Hos Bering & Søgaard tror vi på, at alle kan få succes. Uanset hvor du er i livet, og hvor du har været førhen, er det hverken for sent eller for svært at lægge dit liv helt om. Selvom det virker usandsynligt lige nu, kan dine inderste drømme og ønsker sagtens gå i opfyldelse. Vi har stor erfaring med at hjælpe folk med at finde og nå deres mål, så de opnår en følelse af succes i livet. Vores populære coaching forløb tager udgangspunkt i mere end 50 års studier udført af den anerkendte ekspert i personlig udvikling, Bob Proctor. Disse principper har hjulpet mange tusinde mennesker over hele verden med at tage kontrol over deres liv og gøre deres drømme til virkelighed – og det samme kan ske for dig.

Bryd de usunde bånd – dine egne begrænsninger

Hos Bering & Søgaard lever vi efter ordene: ”Hvis du kan forestille dig det, kan du opnå det”. Vi har alle sammen drømme og ønsker, som optager vores tanker både nat og dag. Men vi har en tendens til at opdele dem i to kategorier: dem, vi kan opnå, og dem, vi ikke kan opnå. Mange mennesker føler, at de har urealistiske og uopnåelige drømme, som de slet ikke vil bruge tid og kræfter på at gøre til virkelighed, fordi de tror, at det er umuligt.

– Men intet er umuligt. De eneste begrænsninger, der er for din succes, er dem, som du skaber i dit eget sind. Derfor er sindet og tankens kraft det vigtigste værktøj, når det gælder om at opnå succes. De usunde bånd, der holder dig fanget i det samme sted i dit liv, er i høj grad mentale. Hvis du virkelig vil se resultater i alle aspekter af dit liv, skal du derfor arbejde med at fjerne de mentale begrænsninger, der holder dig tilbage fra at udnytte dit fulde potentiale.

Tag kontrol over dit liv med tankens kraft

Når man taler om at opnå succes, tænker de fleste, at de skal gøre noget anderledes. I første omgang handler det dog om at tænke anderledes. Kun ved hjælp af tankens kraft kan du tage kontrol over dit liv og have indflydelse på, hvordan det udfolder sig. Når du tænker positivt og fjerner de mentale begrænsninger, vil du opleve en hel ny verden og se mange muligheder.

Først når du ser mulighederne, kan du handle på dem og udnytte dem. Derfor starter al personlig udvikling og succes med en ny og anderledes tankegang. Hos Bering & Søgaard lever og arbejder vi efter ordene: ”Hvis du kan forestille dig det, kan du opnå det”. Vi tror på, at alt personlig udvikling skal komme indefra, og først når du ser indre resultater, vil du også se ydre resultater.

Find dine mål – og opnå dem

De fleste af os er vant til at sætte mål, når der er noget, vi ønsker at opnå. Hvis man ikke har succes, vil man ofte sige, at det er fordi, man ikke når sine mål. Hos Bering & Søgaard siger vi, at det er fordi, man sætter de forkerte mål. Vi oplever i høj grad, at folk sætter mål efter hvad de tror, de kan opnå – og ikke hvad de rent faktisk drømmer om og ønsker sig. Hvis du virkelig vil have succes og tilfredsstillelse i dit liv, skal du helt glemme umuligt-tankegangen og sætte dig mål, som du bliver både skræmt og fascineret af. Kun når du er ærlig over for dig selv om, hvad du virkelig ønsker at opnå, kan du nemlig bruge al din tid og energi på dette ene formål.

Når du har fundet din passion og sat et stort mål, begynder den næste del af arbejdet. Efter målet er sat, skal du nemlig ændre din tankegang, dine handlinger og dine vaner, så de matcher dette formål. Kun på den måde vil du kunne opnå alt det, som du ønsker og drømmer om – og det hele begynder i sindet.

Testimonials

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

July Wood / Facebook

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Troy Grey / Facebook

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

July Wood / Facebook

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Troy Grey / Facebook

Få succes i livet med coaching

Hos Bering & Søgaard tilbyder vi coaching forløb, der hjælper dig med at finde og udnytte dit fulde potentiale, så du kan få succes i livet. Succes i livet kan være mange ting, og hvad man betegner som succes, er helt individuelt. Nogle drømmer måske om at eje deres egen virksomhed og køre en Ferrari, mens andre opfatter succes som et godt familieliv og muligheden for at udfolde sig kreativt. Uanset hvad succes er for dig, hjælper vi dig med at opnå den. Grundprincippet er nemlig alt det samme. Enhver forandring og personlig udvikling starter i sindet. Når du ændrer dine tanker, påvirker det dine følelser. Dine følelser er afgørende for dine handlinger, og når dine handlinger ændres, vil du også se anderledes resultater. Derfor er sindet og tankegangen det bedste udgangspunkt, når man vil opfylde sine drømme og opnå succes i livet. Det hjælper vi dig gerne med ved hjælp af et professionelt og personligt coachingforløb.

Bering & Søgaard – Hvem er vi?

Vi er Kasper Bering og Jeppe Søgaard, og vi brænder for at hjælpe dig med at opnå gode resultater og succes i livet. Vores vision er at forbedre menneskers livskvalitet ved at fokusere på tankerne og sindet. Vi har selv været gennem rejsen, som et af vores coaching forløb er, og derfor er vi både en guide og en støtte igennem rejsen med selvudvikling. Derudover har vi selv arbejdet tæt sammen med Bob Proctor og fået et unikt indblik i hans filosofi og arbejde. Vi tror på, at vejen til succes ikke nødvendigvis handler om at lære en masse nyt og bruge det. I stedet handler det om at finde det, vi allerede har indeni og videreudvikle på det. I vores forløb deler vi ud af vores viden og erfaringer, ligesom vi uddanner vores publikum i, hvordan de kan bruge deres eget sind og tanker til at opnå det, de ønsker sig og drømmer om. Du kan læse mere om os og vores baggrund her.

Forandring er uundgåelig, men personlig udvikling er et valg

Sådan sagde vores kære ven Bob Proctor engang. Vi kan ikke styre og ændre verden omkring os, men vi kan vælge at ændre os selv. Verden udenfor fortsætter uanset, om vi vælger bare at lade tilfældighederne råde og lade os flyde med strømmen, eller om vi vælger at tage sagen i egen hånd. Personlig udvikling er et selvstudie, som ingen kan give dig facit på, og derfor kræver det både tålmodighed og viljestyrke fra din side. Som coaches kan vi hjælpe dig godt i gang og godt på vej – men den største indsats ligger hos dig. Det kræver mod, viljestyrke og stædighed, hvis man skal i gang med personlig udvikling og lægge sine tanker og vaner om. Det er en livslang læring og i høj grad et selvstudie, og det er derfor ikke noget, der er overstået et par uger. Til gengæld tør vi godt love, at det er det værd. Personlig udvikling er nemlig nøglen til et liv uden stress og angst, men med succes, tilfredsstillelse og mere selvværd.

Stadig ikke overbevist? Book en Gratis strategi session

Vi fortæller altid gerne mere om vores vision, om Bob Proctor og om vores forløb. Vi er klar over, at hele ideen om tankens kraft og personlig udvikling er ny og fremmed for mange. Men hvis du er træt af at knokle uden at se resultaterne, er det måske noget, du skulle prøve. Vi hører i hvert fald altid gerne fra dig og svarer på spørgsmål og tvivl, hvis det skulle opstå. Hvis du vil have priser på vores forløb eller praktiske oplysninger, er du også altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og måske få chancen for at hjælpe dig med at få mere succes i livet.