Ja! Jeg er klar til at tage mit liv til nye højder med
Klub 3% Serien!

Lad mig drage fordel af dette vanvittige webinartilbud!

Når du har tilmeldt dig, får du øjeblikkelig adgang med klare instruktioner for den bedste start
og tidspunkt for dit næste live coachingkald.

Klub 3%

WEBINARTILBUD 2.497 KR. INKL. MOMS

RABATKODEN ER ALLEREDE TILFØJET 

UDLØBER OM:

Klub 3% 1

Faktureringsoplysninger

Yderligere information

Dine betalingsmuligheder

Klub 3% Serien
DKK 2.497,00
Klub 3% Serien - Ratebetaling
DKK 750,00 every 1 month
750 kr. om måneden i 4 måneder
DKK 750,00

Din ordre

VareTotal
Klub 3%  × 1 DKK 2.497,00 (inkl. moms)
SubtotalDKK 2.497,00 (inkl. moms)
TotalDKK 2.497,00 (includes DKK 499,40 Moms)
  • Betalingskort

Dine personlige data bruger vi til at behandle din ordre. Se vores Politik for personoplysninger.

Ofte stillede spørgsmål

(Klik det på spørgsmål du ønsker at få svar på)

Hvordan fungerer Klub 3% Serien helt præcist?

Klub 3% Serien er et online kursus, der er med til at skabe fundamentet for, at du kan tage handling hen i mod dine personlige mål og drømme.

Du bliver undervist af Kasper Bering & Jeppe Søgaard.

Klub 3% Serien indebærer bl.a. videoundervisning, skriftligt arbejdsmateriale, on-the-go lydlektioner, online community og live coaching-kald.

Kurset strækker sig over 6 uger, og du bør afsætte minimum 15-30 minutter om dagen til at fokusere på Klub 3% Serien.

Kurset er ikke tidsbegrænset – dvs. hvis du starter på Klub 3% Serien idag, så kan du begynde at arbejde med materialet med det samme og så længe du vil (også udover de 6 uger).

Hvorfor er det så billigt at blive medlem af Klub 3% Serien?

Vi er af den overbevisning, at det at skabe merværdi er vejen frem. Vi mener, at alle skal have mulighed for at lære om personlig udvikling uanset ens økonomiske forhold.

Hvad kommer der til at ske, efter jeg har betalt?

Når din betaling er gået igennem, får du efter få minutter på e-mail tilsendt dit eget personlige login til en online platform. Her kan du straks begynde at arbejde med indholdet og lære med det samme. Efter de 6 uger vil du fortsat have evig adgang til Klub 3% Serien.

Hvor meget tid skal jeg bruge på Klub 3% Serien?

Vi anbefaler, at du som minimum bruger 15-30 minutter om dagen på at studere principperne i Klub 3% Serien. Jo mere tid du bruger på dig, jo mere vil du opleve, at du begynder at se forandringer i dit liv. Så lad ikke tid blive en begrænsning. Som du investerer tid i forløbet, frigiver det dig tid i andre områder af dit liv.

Hvor lang tid går der, før jeg vil se positive forandringer?

Det afhænger af, hvor meget tid du bruger, og hvor stor en indstats du lægger for at implementere det, du lærer. Vi har deltagere, som har forandres deres liv og økonomi i løbet af ganske få dage og uger. Gentagelser er en af de vigtigste elementer for din læring. Husk at Klub 3% Serien er køreplanen til at forbedre dit liv – en køreplan der trin for trin viser dig, hvad du skal gøre, og hvordan du skal gøre det for at få størst muligt udbytte.

Hvordan ved jeg, at jeg kan stole på Kasper Bering & Jeppe Søgaard

Vi har været i gang i mere end fem år og har selv arbejdet med materialet og personlig udvikling hver dag, og vi lever og ånder det stadig. Det er vores passion, og den bedste måde du kan vurdere os på er i forhold til vores commitment over for vores deltagere.

For det første er det ikke vores egen lommefilosofi, men det bedste materiale inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale.

Vi har begge været i Toronto i Canada af flere omgange, hvor vi er blevet undervist, trænet og certificeret af dekanen inden for feltet Bob Proctor.

Men tag ikke kun vores ord på det. Gå ind på www.beringsoegaard.dk/referencer/ og tak et kig for dig selv. Hør de forskellige udtalelser og se på vores anmeldelser på Facebook, Google og Trustpilot, hvor vi alle steder scorer minimum 4.5 stjerner ud af 5.

Vi har selv investeret over en million kroner i personlig udvikling for at kunne levere de bedste forløb til vores deltagere og hjælpe dem med at realisere deres mål. Vores resultater taler for sig selv.

Har du et spørgsmål, som ikke blev besvaret ovenover, så anvend chatfunktionen på siden eller skriv os en mail på kontakt@beringsoegaard.dk, så vil vi svare dig hurtigst muligt.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...