TÆNK DIG TIL RESULTATER

Mange mennesker går til daglig og brænder inde med en masse idéer og ønsker, som de aldrig får handlet på. Andre er i tvivl om de laver det rigtige i deres arbejdsliv, mens en helt tredje gruppe har svært ved at finde ud af, hvad der egentlig er formålet med deres tilværelse.

Ligegyldigt hvem du er, så kan Tænk dig til resultater hjælpe dig med at skabe permanente forbedringer i dit liv.

Tænk dig til resultater er ikke kun et motiverende program. Det er et program, hvor du lærer at sætte mål og leve et mere vellykket og succesfuldt liv. Hvis du virkelig er ærlig over for dig selv, så vil du opdage, at du ikke går efter, hvad du virkelig ønsker dig. Du går efter, hvad du tror, du kan opnå. Gennem en systematisk tilgang får du et klart billede af, præcis hvad du vil – og hvordan du opnår det.

Tænk dig til resultater adskiller sig fra andre programmer, kurser, træninger og foredrag.

Mange uddannelses- og kursusvirksomheder gør et fantastisk arbejde. De videreformidler information og relevante oplysninger til at hjælpe enkeltpersoner og teams. Desværre er dette ikke nok. Selvom de fleste mennesker kan opleve nogle ”aha-øjeblikke” eller lærer nye værktøjer og strategier, medfører det ikke permanente forbedringer.

Baseret på mere end fem årtiers trial-and-error ekspertise indenfor målrealisering vil vi hjælpe dig med at skabe det, du ønsker. Når du lærer vores målrealiseringsproces, vil du opdage en ny verden af muligheder med principper, som du kan anvende til at opnå ethvert mål, du sætter dig for.

Ved at arbejde med det, der er inde i dig, hjælper vi dig på vej mod de mål, du drømmer om. 
 

Kontakt os

Er du interesseret i at høre nærmere om Tænk dig til resultater, så udfyld formularen nedenfor og bliv kontaktet af Kasper Bering og Jeppe Søgaard. Det er helt uforpligtende!

12
LEKTIONER

12 motiverende lektioner bestående af en detaljeret deltagerguide med tankevækkende arbejdsopgaver og dynamiske videoer, der intensivt fokuserer på at skabe ekstraordinære resultater med det samme.

24
UGER

Udnyt styrken i kontinuerlig gentagelse igennem et interaktivt pensum, der effektivit skaber vaner, som bringer dig tættere på dine mål. Dette er videnskabeligt bevist at virke for både enkeltpersoner og teams.

SUPPORT

Du får direkte adgang til Kasper & Jeppe og deltager i ugentlige live-sessioner med de andre deltagere for at give dig den støtte, svar og ekspertvejledning, du behøver for at nå dine mål fokuseret og effektivt.

“Paradigmer” kontrollerer stort set alt i dit liv

DINE TANKER, DINE HANDLINGER OG DINE RESULTATER

 

Et paradigme:
Et mentalt program, der har næsten fuldkommen kontrol over vores vanemæssige adfærd… og næsten al vores adfærd er bestemt af vaner.

Hvis du tror, at du vil komme derhen, hvor du ønsker på tilfældig vis, så tro om igen.

Faktisk, så overvej…

Det samme paradigme påvirker din indkomst, dine relationer, din effektivitet og dit helbred. Disse paradigmer påvirker også din personlige tilfredshed – alt er forbundet, og det kan forbedres.

Konklusion?
Hver dag du ikke gør noget, udskyder du en dominoeffekt af de gode ting i dit liv.

Der er ingen genvej til drastisk at forbedre dine resultater eller skabe permanente resultater.

Uden at identificere og derefter ændre eller erstatte dine uproduktive paradigmer – vil tingerene forblive det samme eller værre.

Du kan ændre dine paradigmer og tage kontrol over dit liv og din lykke lige nu. Du kan ændre dine paradigmer og leve det liv, du altid har ønsket.

Den gode nyhed er, at ændre dine paradigmer kan være sjovt – og du kan starte lige nu.

Vi arbejder især med to typer…

1

Personen der søger at vende sit liv – foretage en fuldstændig 180° drejning – og ønsker at gå fra kamp til succes.

2

Personen der allerede klarer sig godt – har et fundament af succes – og ønsker at gå fra dygtig til ekstraordinær.

Hvis du tilhører en af disse grupper, er der ingen tvivl om, at du bør tilslutte dig dette ekstraordinære forløb.

Du har et fundament af succes, mindst ét område af dit liv sprudler – men du føler, at der mangler noget – du har en drøm, og du føler, at du er beregnet til mere.

Giver det mening for dig?

Perfekt, så er dette forløb helt sikkert noget for dig.

Tænk dig til resultater åbner op for nye dimensioner

De fleste af os går med en drøm og et håb om, at vi løbende udvikler os i en positiv retning. Men hvis man virkelig vil gøre en forskel og se sin personlige udvikling tage fart, nytter det ikke noget at læne sig tilbage og lade tilfældighederne råde. Hvis du har taget en fast beslutning om, at du gerne vil udvikle sig personligt og se dit liv forandre sig til det bedre, har du allerede taget det første skridt. Men at gøre store fremskridt på egen hånd er en svær, hvis ikke umulig opgave. Det kan være svært at finde motivationen og inspirationen på egen hånd og presse sig selv til konstant at bevæge sig fremad. Det er her, at professionel coaching kommer ind i billedet. Med et forløb med professionel coaching har du nemlig en rutineret makker ved din side, der selv har gået gennem den samme forvandling og hjælper dig med at tage din personlige udvikling til et nyt niveau.

Stræb efter det ukendte

Vi har alle sammen drømme og ønsker, som fylder en stor del af vores tanker og energi. Alligevel er det kun et fåtal, der synes at opnå alt det, de drømmer om. Hvordan kan det være? Det skyldes, at mange deler deres mål og drømme op i to kategorier: Det realistiske og det urealistiske. Mange moderne mennesker har nemlig en idé om, at der grænser for, hvad de er i stand til. Med vores professionel coaching forløb vil du indse, at det ikke er sandt. Hvis du kan forestille dig det, kan du også opnå det. Den personlige udvikling handler i høj grad om at udviske grænserne mellem det realistiske og det urealistiske samt at ændre dine vaner og tanker, så du begynder at arbejde dig hen mod din største drøm eller dit inderste ønske.

Oplev store forandringer i dit liv med en professionel coach

Vi kender alle følelsen af, at vi har været til et foredrag eller læst en øjenåbnende bog. Den der aha-oplevelse og øjeblikkets inspiration, hvor man føler, at alt virkelig er muligt. Desværre går denne følelse ofte hurtigt over, og selvom man har fået nye værktøjer og redskaber til faglig og personlig udvikling, kommer man aldrig rigtig videre med det. Med os som din professionelle coach viI du opleve, at der rent faktisk sker forandringer med dig selv og dit liv på alle planer. Hvordan kan det være? Når du har en professionel coach ved sin side igennem længere tid, får du hjælp til at fastholde inspirationen og motivationen. Derudover lærer du at sætte mål og handle og tænke derefter, hvilket kan bruges i alle aspekter af livet, uagtet om det er i træning, karriere, kærlighedsliv eller noget helt fjerde. Gennem en systematisk tilgang får du et klart billede af, præcis hvad du vil – og hvordan du opnår det.

Sætter du de rigtige mål?

Vi oplever ofte, at problemet typisk ikke ligger i folks evne til at arbejde efter og opnå deres mål. Den helt store udfordring består i, at mange mennesker simpelthen sætter de forkerte mål. I stedet for at sætte mål efter det, vi virkelig gerne vil opnå, sætter vi dem efter det, som vi tror, vi kan opnå. Derfor oplever mange, at de ikke får den succes, de drømmer om – selvom de egentlig når mange af deres mål.

Med en professionel coach ved din side bliver du først trænet i at være ærlig over for dig selv, afdække hvad du virkelig vil med dig selv og sætte dine mål derefter. Derefter arbejder vi med dine ‘paradigmer’. Paradigmer er et begreb for den ”software”, der er indkodet i os. Det er de vaner og overbevisninger, vi ubevidst følger. At ændre sine paradigmer er svært, men ikke umuligt, og er en yderst vigtig del af din personlige udvikling. Med Tænk dig til resultater får du redskaberne til det.

TAG EN BESLUTNING I DAG

Tænk dig til resultater er et 6-måneders interaktivt program designet til at hjælpe dig med at forstå og anvende de principper og begreber, som Bob Proctor i 55 år har studeret og anvendt. Med streng anvendelse af disse principper og sparring, vil hver deltager opleve utrolige resultater på alle områder af deres liv.

Overalt i programmet, arbejdes der med at identificere og ændre dine paradigmer – altså dine vaner og overbevisninger – som forhindrer dig i at nå de resultater, du virkelig ønsker i alle områder af dit liv. Vi fokuserer på de primære mål og målsætninger, du ønsker at opnå.

Sæt et mål, der er værdigt for dig, og vi vil hjælpe dig med realisering.

Dette program er en strategisk designet kombination af undervisning, ansvarlighed og handling. Handling mod den gradvise realisering af dine drømme.

For priser, flere detaljer og for at finde ud af, om Tænk dig til resultater er et godt match for dig, så udfyld nedenstående formular for at blive kontaktet af Kasper Bering eller Jeppe Søgaard – det er helt uforpligtende.

Kontakt os