Danmarks førende indenfor coaching

AL FORANDRING STARTER MED EN BESLUTNING

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores coachingforløb, så fortvivl ikke. Kasper Bering og Jeppe Søgaard sidder klar til at tage en snak med dig og afklare, om vi har et forløb, der matcher dine behov. Send en besked til os i kontaktformularen nedenfor, så tager tager vi kontakt til dig.

Det er helt uforpligtende! 

Vil du have mere ud af livet med hjælp fra en coach?

Hvis du er bevidst om, at du er i stand til at skabe bedre resultater, og hvis du ved, at der er mere til livet, end du oplever lige nu, så er du landet det rette sted.

Bering & Søgaard coach forløb er for dig, der ikke stiller sig tilfreds med status quo, og som ønsker at skabe bedre resultater i alle områder af livet.

Du behøver nemlig ikke at være syg for at få det bedre.

Med udgangspunkt i det bedste materiale inden for personlig udvikling hjælper vi dig med at bringe dit inderste potentiale til overfladen, så du kan leve et gladere, sundere og mere produktivt liv.

Vi lærer dig at integrere dine overbevisninger i din adfærd. Det er nemlig ikke nok at ønske at gøre det bedre. Du er nødt til at tage handling på dine mål og drømme.

Professionel coaching er nøglen til dit potentiale

De fleste forbinder læring med skolebænken og derfor med barndommen og ungdommen. Men enhver, der tror på den personlige udvikling og vores eget potentiale, ved, at nøglen ligger i den livslange læring. Som Albert Einstein engang udtalte: ”Når du stopper med at lære, begynder du at dø”. 

Hvis vi som mennesker skal bevæge os fremad og opnå flere gode ting i vores familie- og arbejdsliv, må vi allerførst erkende, at vi ikke ved alt. Det åbner samtidig muligheden for at indse, hvor meget vi stadig kan lære. Med en professionel mental coach ved din side får du nem adgang til mere viden og kendskab til dig selv og de paradigmer, der kontrollerer dig og dit liv. 

Den berømte billedhugger, arkitekt og maler, Michelangelo, udtalte et år inden sin død i en alder af 87 år: ”Jeg lærer stadig”. Denne sætning, der beskriver livslang læring, er ikke mindre end nøglen til at få maksimalt ud af sit liv sammen med en personlig coach.

DIN BANK FOR GRATIS VIDEN

Få gratis værktøjer til personlig udvikling, samt bøger og guider, der belyser vigtige emner og pointer, som giver dig stof til eftertanke.

Coaching 1

Begynd at arbejd hårdere på dig selv end du gør på dit arbejde

CHRISTIAN SECHER

Jeg stoler mere på mig selv, og jeg har lært at træffe meget hurtigere beslutninger, efter jeg har lært mig selv bedre at kende.

Kompetent hjælp med Danmarks førende indenfor personlig coaching

Hvis du vil kickstarte din egen personlige udvikling og udnytte dit fulde potentiale, er hjælp fra Danmarks bedste coach team det rigtige valg. Med en livsstilscoach ved din side får du nemlig hjælp til at arbejde fokuseret og holde dine øjne på målet. Du får redskaber som du ikke vidste du havde brug for samt støtte og erfaring du måske ikke kan få hos familie, venner eller kollegaer. 

Men hvad er ”coaching” egentlig? Ordet coach er ikke nogen beskyttet titel, og derfor kan alle i princippet coache. Definitionen på en coach er, at vedkommende har fokus på processen. En personlig coach hjælper dig med at fremkalde nye refleksioner, formulere de rigtige mål, finde egne svar og i det hele taget åbne op for dit fulde potentiale. 

Med en professionel livsstilscoach ved din side, får du altså kompetent hjælp i hele processen af en person, der har et både teoretisk og praktisk fundament for opgaven. Det er altså en person, der selv har taget medicinen. En person, der selv har været igennem et coaching forløb og ved, hvordan det skal gøres. For at du kan være sikker på at coaching forløbet kan leve op til dine forventninger, er det altid en god idé at læse referencer fra andre tidligere deltagere. På den måde får du den sande mening omkring forløbet og en afklaring på om et coaching forløb er relevant for dig! 

Coaching talent er ikke alt bering søgaard
Coaching få succes i livet bering søgaard

Succes i livet er ikke en hemmelighed

Hos Bering & Søgaard tror vi på, at alle kan opnå succes. Uanset hvor du er i livet, og hvor du har været førhen, er det hverken for sent eller for svært at lægge dit liv helt om. Selvom det virker usandsynligt lige nu, kan dine inderste drømme og ønsker sagtens gå i opfyldelse.

Alle kender den slags mennesker, som alt lykkes for. Den succesfulde type, der synes at have det hele; karrieren, familielivet, omgangskredsen og træningen. I modsætning til, hvad mange tror, er denne slags mennesker ikke støbt af et andet materiale eller født under en heldig stjerne. I stedet lever de efter den slags principper, som Bob Proctor har brugt et helt liv på at studere. Succes handler nemlig ikke kun om, hvad du gør, men i højere grad om, hvordan du gør det. Det kræver bare en anden tilgang til tingene, end du måske er vant til.

Vi har stor erfaring med at hjælpe folk igennem personlig coaching med at finde og nå deres mål. Vores populære coachingforløb tager udgangspunkt i mere end 50 års studier udført af den anerkendte ekspert i personlig udvikling, Bob Proctor. Disse principper har hjulpet mange tusinde mennesker over hele verden med, at tage kontrol over deres liv og gøre deres drømme til virkelighed – og det samme kan ske for dig.

Bryd de usunde bånd – dine egne begrænsninger med coaching

Vi lever efter ordene: ”Hvis du kan forestille dig det, kan du opnå det”. Vi har alle sammen drømme og ønsker, som optager vores tanker både nat og dag. Men vi har en tendens til at opdele dem i to kategorier; dem vi kan opnå, og dem vi ikke kan opnå. Mange mennesker føler, at de har urealistiske og uopnåelige drømme, som de slet ikke vil bruge tid og kræfter på at gøre til virkelighed, fordi de tror, at det er umuligt. Men intet er umuligt. De eneste begrænsninger, der er for din succes, er dem, som du skaber i dit eget sind. Derfor er sindet og tankens kraft det vigtigste værktøj, når det gælder om at opnå succes. De negative begrænsninger, der holder dig fanget det samme sted i dit liv, er i høj grad mentale. Hvis du virkelig vil se resultater i alle aspekter af dit liv, skal du derfor arbejde med at fjerne de mentale begrænsninger, der holder dig tilbage fra at udnytte dit fulde potentiale.

Når man taler om at opnå succes, tænker de fleste, at de skal gøre noget anderledes. I første omgang handler det dog om at tænke anderledes. Kun ved hjælp af tankens kraft kan du tage kontrol over dit liv og have indflydelse på, hvordan det udfolder sig. Alting starter nemlig i dit sind. Når du tænker positivt og fjerner de mentale begrænsninger, vil du opleve en hel ny verden og se mange flere muligheder. Først når du ser mulighederne, kan du handle på dem og udnytte dem. Derfor starter al succes med en ny og anderledes tankegang. Vi tror på, at al forandring og personlig udvikling skal komme indefra, og først når du skaber en ændring på indersiden, vil du også opleve fremgang på ydersiden.

Coaching udnyt dit potentiale bering søgaard

Find dine mål – og opnå dem med et coaching forløb

De fleste af os er vant til at sætte mål, når der er noget, vi ønsker at opnå. Hvis man ikke har succes, vil man ofte sige, at det er fordi, man ikke når sine mål.

Hos Bering & Søgaard siger vi, at det er fordi, man sætter de forkerte mål. Vi oplever i høj grad, at folk sætter mål efter, hvad de tror, de kan opnå – og ikke hvad de rent faktisk drømmer om og ønsker sig.

Du har måske hørt om SMART-mål eller SMART modellen, og det er ikke fordi, at vi ikke mener, at SMART modellen ikke virker, men hvis du virkelig vil have succes og tilfredsstillelse i dit liv, skal du helt glemme, hvad der er realistisk. Du skal sætte dig mål, som du bliver både skræmt og inspireret af. Det lyder måske lidt mærkeligt, men mange af de ting, vi nyder godt af i dag, var for mindre end 50-100 år siden urealistiske ideer. Kun når du er ærlig over for dig selv om, hvad du virkelig ønsker at opnå, kan du nemlig bruge al din tid og energi på dette ene formål.

Når du har fundet din passion og sat et stort mål, begynder den næste del af arbejdet. Efter målet er sat, skal du nemlig ændre din tankegang, dine handlinger og dine vaner, så de matcher dette formål. Kun på den måde vil du kunne opnå alt det, som du ønsker og drømmer om – og det hele begynder i sindet.

Få succes i livet med coaching

Hos Bering & Søgaard tilbyder vi coaching forløb, der hjælper dig med at finde og udnytte dit fulde potentiale, så du kan få succes i livet.

Succes i livet kan være mange ting, og hvad man betegner som succes, er helt individuelt. Nogle drømmer måske om at eje deres egen virksomhed og køre en Ferrari, mens andre opfatter succes som et godt familieliv og muligheden for at udfolde sig kreativt. Uanset hvad succes er for dig, hjælper vi dig med at opnå det.

Grundprincippet er nemlig det samme. Enhver forandring og  starter i sindet. Når du ændrer dine tanker, påvirker det dine følelser. Dine følelser er afgørende for dine handlinger, og når dine handlinger ændres, vil du også se andre resultater. Derfor er sindet og tankegangen det bedste udgangspunkt, når man vil opfylde sine drømme og opnå succes i livet. Det hjælper vi dig gerne med ved hjælp af et professionelt og personligt coachingforløb.

Personlig coaching - Bering & Søgaard
Kasperjeppe

Hvem er vi?

Vi er Kasper Bering og Jeppe Søgaard, og vi brænder for at hjælpe dig med at opnå gode resultater og succes i livet.

Vores vision er at forbedre menneskers livskvalitet ved at fokusere på tankerne og sindet. Udover at vi coacher og underviser i personlig udvikling, så lever og ånder vi det også selv. Derudover arbejder vi tæt sammen med Bob Proctor, der er en af verdens førende inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale.

Vi tror på, at vejen til succes ikke nødvendigvis handler om at lære en masse nyt. I stedet handler det om at finde det, vi allerede har indeni og videreudvikle på det. I vores forløb deler vi ud af vores viden og erfaringer, ligesom vi uddanner vores deltagere i, hvordan de kan bruge deres eget sind og tanker til at opnå det, de ønsker sig og drømmer om.

Du kan læse mere om Bering & Søgaard og vores baggrund her.

Vil du høre mere?

Vi fortæller altid gerne mere om vores vision, om Bob Proctor og om vores forløb. Vi er klar over, at hele ideen om tankens kraft er ny og fremmed for mange. Men hvis du er træt af at knokle uden at se resultaterne, er det måske noget, du skulle prøve. Vi hører i hvert fald altid gerne fra dig og svarer på eventuelle spørgsmål. 

Hvis du vil have priser på vores forløb eller praktiske oplysninger, er du også altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og måske få chancen for at hjælpe dig med at få mere succes i livet. 

Kontakt os her: