Hvad kan ‘Tænk dig til Resultater’ gøre for dig?

Luk gabet mellem viden og handling

Der er milelang afstand mellem viden og handling –  bare fordi du ved hvad du skal gøre, betyder det ikke, at du vil gøre det. Sæt en stopper for overspringshandlinger og begynd at tage handling på de ting, der flytter dig i en rigtig retning.

Skab vedvarende resultater ved at kigge ind i dig selv

Dine nytårsforsæt vil sjældent lykkes. Hvorfor? Fordi du prøver at ændre dine resultater, uden at ændre årsagen. I Tænk dig til resultater søger vi hen i mod årsagen af dine resultater, så du kan skabe mærkbare og permanente forandringer.

Bryd igennem frygt og bekymringstanker

Find ud af hvad der holder dig tilbage fra succes, og lær hvordan du bryder igennem den uundgåelige mur af frygt og bekymrings tanker der rammer dig, og forhindrer dig i at leve det liv du inderst inde ønsker.

Efter Heidi Maya deltog i forløbet fik hun styr på sine tanker og følelser, og fandt ud af, at evnen til at tage beslutninger var nøglen til frihed. Både Heidi Maya og hendes familie har fået gavn af forløbet, og så tiltrak hun også den partner, som hun drømte om at finde.

Om Bering & Søgaard og ‘Tænk dig til resultater’

Kasper & Jeppe er begge uddannede konsulenter igennem Proctor Gallagher Institute, hvor de har arbejdet tæt sammen med herren Bob Proctor, der er anerkendt som en af verdens førende tænkere inden for personlig udvikling, det menneskelige potentiale og loven om tiltrækning – han har derudover arbejdet inden for feltet i mere end 58 år.

Bob Proctor har i samarbejde med Sandy Gallagher skabt et struktureret forløb, der kaldes Thinking Into Results (Tænk dig til resultater), der sammen med vores coaching, vil flytte dine resultater til et niveau, du ikke troede var mulig.

Tænk dig til resultater tager udgangspunkt i, at alt starter som en tanke, og det derfor er tankerne du skal ændre, hvis du vil skabe positive og vedvarende resultater, der gør dine mål og drømme til virkelighed.

Bob Proctor Inner circle Bering Søgaard

Hvordan fungerer ‘Tænk dig til resultater’ ?

Tænk dig til resultater er et online coaching forløb der vil forbedre dine tanker, følelser og handlinger, så du kan bevæge tættere på dine mål og drømme.

Når du deltager i forløbet for du:

Personlig coaching (online)

Coaching sessioner hver anden uge hvor vi fokuserer på at løse de udfordringer der står i vejen for at du kan opnå dine drømme.

12 video lektioner

Gå i dybden med dig selv når du ser de 12 video lektioner med Bob Proctor, der hjælper dig med at skabe køreplanen for dit liv.

Ugentlige webinare

Ugentlige webinare for alle deltagere hvor vi gennemgår videolektionerne med Bob Proctor og udvider din bevidsthed – her har du også mulighed for at stille alle dine spørgsmål.

Online community og fysiske workshops

Bliv en del af et online community og kom til fysiske workshops, hvor du møder ligesindede personer, der alle har ønsket om at gøre mere, give mere og have mere.

Nogle af vores tilfredse kunder:

Bering & Søgaard - Online forløb - Andreas Pape Kjærsgaard

Andreas Pape
Ejer og direktør af Expero ApS

Karina Brogaard
Selvstændig

Andreas Bech
Souschef

Mette rogild jensen

Mette Rogild-Olesen
Ejer af Carla Blomster

Lasse Løber

Lasse Løber
Selvstændig

Simone Sarah De Thurah

Simone Sarah De Thurah
Projektkoordinator

Søren Gregersen

Søren Gregersen
Selvstændig

Vibeke Nørskov

Vibeke Nørskov
Arkitekt

Social Proof Notifications