Hvad kan ‘Tænk dig til Resultater’ og en coachingsamtale gøre for dig?

Luk gabet mellem viden og handling

Der er milelang afstand mellem viden og handling –  bare fordi du ved, hvad du skal gøre, betyder det ikke, at du vil gøre det. Sæt en stopper for overspringshandlinger og begynd at tage handling på de ting, der flytter dig i den rigtige retning.

Skab vedvarende resultater ved at kigge ind i dig selv

Dine nytårsforsæt vil sjældent lykkes. Hvorfor? Fordi du prøver at ændre dine resultater, uden at ændre årsagen. I Tænk dig til resultater ændrer vi årsagen til dine resultater, så du kan skabe mærkbare og permanente forandringer.

Bryd igennem frygt og bekymringstanker

Find ud af hvad der holder dig tilbage fra succes, og lær hvordan du bryder igennem den uundgåelige mur af frygt og de bekymringstanker, der rammer dig, og forhindrer dig i at leve det liv, du inderst inde ønsker.

Efter Heidi Maya deltog i forløbet fik hun styr på sine tanker og følelser, og fandt ud af, at evnen til at tage beslutninger var nøglen til frihed. Både Heidi Maya og hendes familie har fået gavn af forløbet, og så tiltrak hun også den partner, som hun drømte om at finde.

Om Bering & Søgaard og ‘Tænk dig til resultater’

Kasper & Jeppe er begge uddannede konsulenter igennem Proctor Gallagher Institute, hvor de har arbejder tæt sammen med Bob Proctor, der er anerkendt som en af verdens førende tænkere inden for personlig udvikling, det menneskelige potentiale og loven om tiltrækning – han har derudover arbejdet inden for feltet i mere end 58 år.

Bob Proctor har i samarbejde med Sandy Gallagher skabt et struktureret forløb, der kaldes Thinking Into Results (Tænk dig til resultater), der sammen med vores coaching, flytter dine resultater til et niveau, du ikke troede var muligt.

Tænk dig til resultater tager udgangspunkt i, at du skal at ændre dit paradigme, hvis du vil skabe positive og vedvarende resultater, der gør dine mål og drømme til virkelighed.

Bob proctor inner circle bering søgaard

Hvordan fungerer ‘Tænk dig til resultater’?

Tænk dig til resultater er et struktureret coachingforløb, der forbedrer dine tanker, følelser og handlinger, så du kan bevæge tættere på dine mål og drømme.

Når du deltager i forløbet får du:

Bs front

Personlig coaching (online)

Coachingsessioner hver anden uge hvor vi fokuserer på at løse de udfordringer, der står i vejen for, at du kan opnå dine drømme.

12 videolektioner

Gå i dybden med dig selv når du ser de 12 videolektioner med Bob Proctor, der hjælper dig med at skabe køreplanen for dit liv.

Tir welcome mockup
Kasper og jeppe webinar preview

Ugentlige webinarer

Ugentlige webinarer for alle deltagere hvor vi gennemgår videolektionerne med Bob Proctor og udvider din bevidsthed – her har du også mulighed for at stille alle dine spørgsmål.

Online community og fysiske workshops

Bliv en del af et online community og kom til fysiske workshops, hvor du møder ligesindede personer, der alle ønsker at gøre mere, give mere og have mere.

Workshop online

Nogle af vores tilfredse kunder:

Andreas pape kjaersgaard

Andreas Pape
Ejer og direktør af Expero ApS

Karina

Karina Brogaard
Selvstændig

Andreas bech

Andreas Bech
Souschef

Referencer

Mette Rogild-Olesen
Ejer af Carla Blomster

Lasse

Lasse Løber
Selvstændig

Simone

Simone Sarah De Thurah
Projektkoordinator

Søren

Søren Gregersen
Selvstændig

Vibeke nørskov

Vibeke Nørskov
Arkitekt