DIAMOND RICH CLUB BOOTCAMP

REPLAY

Ønsker du lære at manifestere store pengebeløb med lethed?

Ønsker du at starte på vores eksklusive coachingforløb, Diamond Rich Club, med Kasper, Jeppe og Bob Proctor?

Så er du landet det helt rigtige sted.

Diamond Rich Club Bootcamp 1

Hvis ikke nu, hvornår så?

Håber du stadigvæk på, at alt vil ændre sig ved et tilfælde? Eller er du klar til at skabe din egen fremtid?

Kom med på Diamond Rich Club Bootcamp, hvor du vil modtage redskaberne og værktøjerne til at manifestere store pengebeløb.

Vi har hjulpet utallige mennesker i dette forløb med at manifestere de sidste penge, de manglede for at starte på Diamond Rich Club. Nogle har manifesteret det resterende beløb på 3 uger….andre har manifesteret det på 5 uger….og nogle har endda manifesteret hele beløbet på kun 2 uger…og listen fortsætter.

Dette ekstraordinære forløb er for dig, der ØNSKER at deltage i

DIAMOND RICH CLUB

Og hvis:

Du vil rocke din virksomhed og ændre dit mindset til velstand og rigdom!

Du fra hjertet gerne vil arbejde med os!

du ønsker vores værktøjer og manifestationsmetoder!

du gerne vil modtage inspiration og energi fra os!

Start på Diamond Rich Club Bootcamp og du vil ikke kun drømme om at få råd til at deltage i Diamond Rich Club – du vil også realisere det

(den samlede investering for Diamond Rich Club er 125.000 kr. inkl. moms og din investering i Diamond Rich Club Bootcamp fratrækkes det samlede beløb ved opstart)

Kender du til det her?

  • Du sælger din sjæl til din arbejdsgiver eller kunder og arbejder over eller gratis, selvom du skaber merværdi

  • Du “opfinder” ligegyldige to-do lister i stedet for at fokusere på aktiviteter, der skaber en øget indtægt eller omsætning i din forretning

  • Du føler modstand og utilpashed, når du snakker om penge og økonomi med dine kolleger, chef eller potentielle kunder

  • Din bankkonto reflekterer ikke det arbejder, som du leverer
  • Du sælger din sjæl til din arbejdsgiver eller kunder og arbejder over eller gratis, selvom du skaber merværdi

  • Du “opfinder” ligegyldige to-do lister i stedet for at fokusere på aktiviteter, der skaber en øget indtægt eller omsætning i din forretning

  • Du føler modstand og utilpashed, når du snakker om penge og økonomi med dine kolleger, chef eller potentielle kunder

  • Din bankkonto reflekterer ikke det arbejder, som du leverer

Et forløb med fantastiske udtaleser

Diamond Rich Club Bootcamp 2

205 fremragende anmeldelser

INDEN FORLØBET TJENTE JEG 15.000 KR./MDR. OG I DAG OMSÆTTER JEG MÅNEDLIGT FOR 300.000 KR. OG UDBETALER 50.000 KR. TIL MIG SELV

Nik Khanthong, Iværksætter og ejer af SPYD madvogn

“Jeg kendte ikke til personlig udvikling, inden jeg begyndte, og i dag er det en fast del af min hverdag, fordi som jeg udvikler mig, så forbedrer mine resultater sig også.”

VED AT ÆNDRE MIN TANKER LÆRTE JEG AT TAGE MINE EGNE BESLUTNINGER OG TRO MERE PÅ MIG SELV

Anders Høngaard, Kalkulator ved DX Flexhal A/S

“Efter 3 uger landede jeg mit drømmejob. Havde jeg vidst, hvad jeg ved nu, så havde jeg truffet beslutningen om at starte på forløbet uden at blinke med øjnene.”

2 MÅNEDER EFTER JEG STARTEDE PÅ FORLØBET FIK JEG MIN FØRSTE ANSAT.

Andreas Pape Kjærgaard, Ejer og direktør af Expero ApS

“Jeg gik fra et være enkeltmandsvirksomhed til at have fem ansatte på mindre end to år.”

JEG GIK FRA AT HAVE ET 8-16 JOB TIL AT BLIVE SELVSTÆNDIG PÅ KORT TID.

Lasse Løber, Selvstændig

“Før forløbet arbejdede jeg som lagermand, men jeg følte, at jeg sad fast i et hamsterhjul. Jeg valgte derfor at blive selvstændig, og det lykkes på kort tid. Jeg har nu fået min første kunde.”

Sådan fungerer

DIAMOND RICH CLUB BOOTCAMP

Træning

Meget praktiske og motiverende videoer til hvert modul for at guide dig gennem de præcise strategier, du har brug for for at øge din indkomst og blive en pengemagnet. MP3’er af alle videoer (så du kan lytte og lære, mens du er på farten). Tydelige, trinvise øvelser og arbejdsark, så du kan implementere alt, hvad du lærer i træningen.

LIVSTIDSADGANG til hele kurset, så du kan tage det i dit eget tempo og gentage moduler, når du har brug for det.

COACHING

Live-gruppecoachingkald med Kasper & Jeppe HVER UGE i 6 uger om bestemte temaer og Q&A-sessioner om pengemindset.

Adskillige timers optagede coachingsessioner af virkelige cases, så du kan høre, hvordan andre deltagere arbejder igennem deres brændende spørgsmål.

SUPPORTEN

Adgang til vores private community af utrolige iværksættere, der rent faktisk udfører arbejdet, tjener penge og støtter hinanden.

Adgang til erfarne community-mentorer, herunder Kasper & Jeppe selv, til at besvare dine spørgsmål og yde løbende support.

Modul i

Diamond Rich Club Bootcamp 3

Find dit formål, identificer hvad du ønsker og sæt økonomiske mål som top 1%

Uden et klart formål i livet vil du aldrig finde fuldkommen tilfredsstillelse, og du vil med stor sandsynlighed føle dig som et blad i vinden, der hopper fra det ene til det andet uden nogen klar retning.

Det er på tide, at du finder dit livsformål, så du kan bane vejen for ægte overflod. Det er på tide, at du tillader dig selv at gå efter de ting i livet, som du inderst inde virkelig ønsker. Penge i sig selv er nytteløse – det er hvad, du bruger dem på, der vil gøre en forskel for dig selv, din familie og de mennesker du kommer i kontakt med.

Hvis du spurgte den almene dansker, hvad de gerne ville tjene, så ville de ikke have et klart svar. Sammen sørger vi for, at du får sat de rigtige økonomiske mål, ligesom verdens mest velhavende, så også du kan spille med, hvor det virkelig er sjovt.

Modul ii

Få et millionærmindset og udvikl økonomisk selvtillid

Udsætter du ofte indkomstproducerende aktiviteter (eller bare de vigtigste opgaver) i dit arbejde eller din forretning (såsom at ringe ud, følge op, sende fakturaer eller sende e-mail-tilbud til din liste)? Og føler du massiv modstand omkring det at diskutere løn, økonomi og priser med dine kolleger, chef eller potentielle kunder?

Når det kommer til penge, er vi alle unikke i den måde, vi saboterer os selv og holder os tilbage. Indtil du identificerer nøjagtigt, hvad din egen særlige tankegang er, vil du aldrig være i stand til at omprogrammere dine tanker og komme videre. Derfor kommer vi i dette modul tæt og personligt ind på dine individuelle overbevisninger og erstatter dem med et succesfuldt millionærmindset og hjælper dig med at udvikle din økonomiske selvtillid.

Diamond Rich Club Bootcamp 4

Modul iii

Diamond Rich Club Bootcamp 5

Øg din indkomst og skab langsigtet velstand

Hvis din banksaldo ikke afspejler den enorme mængde arbejde, du lægger i dit job eller i din forretning, eller hvis du klarer dig godt nok økonomisk, men du kan ikke se, hvordan du muligvis kan øge din indkomst uden at arbejde meget hårdere, så er det her, vi begynder at tilpasse din forståelse af loven om kompensation og loven om tiltrækning, så du kan skrive din egen løncheck og få, hvad du er værd.

Hvis du går til en lavere løn, end du er værd, eller underbetaler dig selv og samtidig overleverer eller værre endnu accepterer overarbejdstimer eller at arbejde gratis og derefter føler en slags vrede over det. Så er det på tide at stoppe med at leve i et permanent hamsterhjul og aldrig føle, at der er nok. Det er på tide, at du tjener, hvad du er værd og bygger på din langsigtede velstand

Modul IV

Overvind frygten gå forrest og opnå så stor en tro på dig selv, at du med lethed kan tage handling, sælge dig selv og dine idéer

Lad ikke andres blokeringer, begrænsende overbevisninger og negativ snak holde dig tilbage. Det er din tid til at skinne. Vi viser dig, hvordan du står stærkt og selvsikkert og overvinder frygten i enhver situation.

Der er så mange forskellige niveauer, når det kommer til dit forhold til penge, og medmindre du adresserer dem alle, er du bestemt til en fremtid med tilbageslag, frustration og en følelse af altid at være bagud og skulle kæmpe. I dette modul skaber vi en urokkelig tro på dig selv, og giver dig værktøjerne til at tage massiv handling, så du altid bevæger dig fremad uden bekymringer.

Diamond Rich Club Bootcamp 6

Modul V

Diamond Rich Club Bootcamp 7

Den bedste måde at investere for at opnå økonomisk uafhængighed

Du ved, at du har en god forretning eller idé, men du kan ikke tjene penge nok på det til at dække dine faste udgifter (eller rettere sagt blive “rig”). Lad os droppe BS, frygt og tvivl og foretage en investering i dig selv, din idé og din forretning for at få dine drømme til at ske.

Lad os komme i gang med kunsten i at få dine opsparede penge til at vokse og arbejde for dig, så du altid har et positivt cash flow og en formue, der vokser år efter år. Det handler om stoppe med at agere, som din folkeskolelærer har lært dig og i stedet lytte til de rigeste og mest succesfulde personer på jorden. Det er tid til at begynde at tegne et liv i overflod og rigdom som aldrig før.

Modul VI

Hvordan du udnytter løftestangseffekten og forbliver fokuseret, selv efter du har fået succes

Vi ved, at du har et stort ønske om mere, og du er mest frustreret over, at det ikke kommer hurtigt nok, så i det sidste modul, vi vil sikre, at alle dine ny strategier og overbevisninger bliver en naturlig del af dig så hurtigt som muligt, så manifestering bliver ubesværet for dig, og du kan skabe en ‘ny standard’, når det kommer til penge.

Noget af dette lyder måske lidt woo-woo og teoretisk, men stol på os – vi har proppet praktiske værktøjer, teknikker og dokumenterede trin ind i hvert modul. Og der er ikke et enkelt værktøj her, som vi ikke selv har brugt til at skabe vores egen pengetransformation. Dette er ikke bare vores lommefilosofi – dette er baseret på årtiers studier af verdens mest succesfulde mennesker – både i forhold til penge, men også livet generelt.

Diamond Rich Club Bootcamp 8

TILMELD DIG DIAMOND RICH CLUB BOOTCAMPEN

DIAMOND RICH CLUB

BOOTCAMP

Éngangsbetaling

25.000 kr.
inkl. moms