Lær at leve et fantastisk og meningsfuldt liv ved at ændre dit selvbillede og måden du tænker om dig selv.

I samarbejde med Bob Proctor (en af verdens førende succescoaches) og baseret på mere end 50 års forskning og erfaring inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale:

Dgts logo
Ja tak - lad mg komme igang
Dages garanti

Hvis du inden for 30 dage ikke føler, at dette forløb er noget for dig, så kan du få alle dine penge tilbage.

“Jeg fordoblede min omsætning på mindre end et år og omsatte for min første million hurtigere, end jeg forventede det.”

Patrik Lazzarotto

Ejer og leder af LAZZAWEB ApS

“Min kone sagde, at det var de mest fjollede penge at bruge, men de penge er de bedste, jeg nogensinde har givet ud. Igennem forløbet har jeg ændret mit liv fuldstændig.”

Christian Secher

Virksomhedsejer

Dit selvbillede afgør dine resultater

Alt, hvad vi oplever, er direkte forbundet med vores selvbillede… det inkluderer blandt andet:

Den glæde og tilfredsstillelse vi oplever

Hvor meget vi tjener

Vores forhold til vores familie, venner og kolleger

Hvordan vi har det med os selv til hverdag

Og listen fortsætter

Det bedste ved det hele? Når du ændrer en lille smule i dit selvbillede, vil du opleve forbedringer i alle områder af dit liv – og forbedringerne vil være permanente.

De fleste mennesker når aldrig deres mål, fordi de sætter de forkerte.

Størstedelen af befolkningen går nemlig ikke efter de mål og drømme, de inderst inde ønsker.

Spurgte man tilfældige forbipasserende på gaden, hvad deres mål var, så ville de fleste ligne ét stort spørgsmålstegn.

Alt for mange mennesker går på listesko gennem livet i håbet om at komme sikkert til døden.

De arbejder primært kun for at tjene penge, så de kan betale deres regninger, spare en smule op og rejse på ferie 1-2 gange om året.

De fleste ved ikke, hvad de vil, de har ingen passion for det, de laver, og der er intet formål eller større mening i det, som de bruger størstedelen af deres tid på.

Dette skaber frustration i en persons liv, og med alle bøgerne, kurserne, bloggene, podcasts, film og endda coaches der findes, så kan det være svært at vide, hvor man skal starte, og hvilke handlinger man skal tage for at forbedre sit liv.

Alt dette resulterer i forvirring, og det er derfor ikke så underligt, at de fleste sidder fast.

Nu behøver du ikke at lede længere – her er løsningen.

Hvis du ønsker at forbedre dit helbred, din økonomi, dit humør og dine relationer – så er du nødt til at forbedre dit selvbillede og finde inspirerende og meningsfulde mål i livet.

Dit gennembrud til succes gennemgår principper der er baseret på følgende forfædre inden for industrien:

Om os

Andrew Carnegie

Den første milliardær udfordrede Napoleon Hill til at interviewe verdens mest succesfulde mennesker for at skabe en simpel formel, som alle kan følge for at opnå succes og blive velhavende.

Om os

Napoleon Hill

Udfordret af Andrew Carnegie tog Napoleon Hill udfordringen op, dedikerede 25 år til at interviewe verdens mest succesfulde mennesker og offentliggjorde i 1937 den oprindelige version af bestselleren “Think & Grow Rich.”

Om os

Earl Nightingale

I 1960 var Earl Nightingale medstifter af Nightingale-Conant virksomheden. Virksomheden producerede personlig udviklingsmateriale optaget på vinylplader. Earl Nightingale studerede “Think & Grow Rich” og vandt i sidste ende en litteraturpris fra Hill Fonden i 1989.

Om os

Bob Proctor

I 1951 begyndte Bob Proctor at studere “Think & Grow Rich,” og det forvandlede hans liv. Bob lyttede til Earl Nightingales indspilning af bogen tusindvis af gange. Derefter arbejdede Bob skulder ved skulder med Earl Nightingale på Nightingale-Conant fra 1968-1973, hvorefter han forlod virksomheden for at starte sin egen virksomhed inden for personlig udvikling. I dag har Bob studeret tusindvis af bøger, læser fortsat “Think & Grow Rich” hver dag og regnes for verdens førende ekspert på det menneskelige sind.

Om os

Sandy Gallagher

I 2006 deltog en meget vellykket advokat ved navn Sandy Gallagher i et af Bob Proctors tre-dages seminarer. Disse tre dage forvandlede hendes liv og til sidst sluttede hun sig sammen med Bob for at skabe Proctor Gallagher Institute. Sandy ved, hvordan man tjener penge, og sammen har de hjulpet flere millioner af mennesker verden over med at udnytte deres indre potentiale og leve et liv i frihed. Sammen har de skabt nogle af verdens bedste forløb inden for personlig udvikling.

Personlig udvikling og coaching | bering & søgaard – tænk dig til resultater

Kasper Bering & Jeppe Søgaard

Vi har været i Toronto og arbejde sammen med verdens førende inden for menneskeligt potentiale Bob Proctor – og vi vil i dette forløb præsentere dig for det mest værdifulde materiale baseret på Bob Proctors 57 års research og erfaring fra nogle af verdens mest succesfulde personer.

Vores vision er at forbedre danskernes livskvalitet ved at højne kvaliteten af den enkeltes tanker. Det gør vi ved at uddanne og styrke vores deltagere gennem produkter, tjenester og arrangementer, der udvider bevidstheden.

Mette rogild trustpilot
Bent trustpilot
Andreas christensen trustpilot
Kristian noe trustpilot

Sæt og opnå værdige mål

Målafklaringsprogrammet er det mest effektive målsætnings- og målrealiseringsprogram, som vi kender til.

I deltagerguiden, som du modtager, dækker vi alle de kritiske punkter, der kræves for at sætte værdige mål, ligesom verdens mest succesfulde mennesker gør.

Du lærer at anvende en systematisk tilgang for at afklare, hvad du inderst inde ønsker, og hvordan du gør det til et konkret og håndgribeligt mål, som du kan arbejde fokuseret imod.

Lektion mockup
Lektion mockup

Skab en vinders selvbillede

Selvbilledesprogrammet lærer dig, hvordan du skaber et billede i dit sind, som opretholder din foretrukne adfærd i alt fra trænings- og kostvaner til dine tanker om penge.

Hvis du blot forsøger at ændre din adfærd alene, vil du aldrig lykkes.

Brug dette koncept til at forbedre alt lige fra dit arbejde og din økonomi til dit helbred og dine relationer.

Giv permanent slip på gamle bekymringer og skab billedet af hvem du virkelig er, så du kan bringe dit indre potentiale til overfladen og opleve fremskridt i ethvert område af dit liv.

Kick-off Video

For at sikre at du får mest muligt ud af programmerne, vil vi i en kick-off video fortælle dig den absolut vigtigste ting, som du skal implementere for at få succes med dette forløb.

Vi vil fortælle dig præcis, hvad du skal gøre, og hvordan du skal gøre det, så du har fuldkommen overblik og ved, hvad du skal gøre på daglig basis.

Introduktion mockup
Lektion

Adgang til eksklusiv videolektion omkring målsætning

Du får adgang til en eksklusiv videolektion med Bob Proctor, hvor han forklarer den kreative proces, der ligger bag realiseringen af ethvert mål.

Bob giver dig værktøjer til, hvordan du prioriterer dine mål og daglige handlinger og eliminerer overspringshandlinger.

Du vil lære, hvordan du gennem simple principper kan tiltrække de ressourcer og den support, som du behøver for at nå dine mål.

Adgang til eksklusiv videolektion omkring dit selvbillede

I denne videolektion gennemgår Bob Proctor, hvordan dit selvbillede er skabt, hvilken indflydelse det har, og hvordan du ændrer det.

Der vil nemlig ikke være nogen permanent forandring i dit liv, før du ændrer dit selvbillede. Du lærer at foretage små ændringer i måden du ser og tænker om dig selv på, for når du ændrer det, der sker indeni dig, så ændrer du også det, der sker i dine omgivelser – og dine resultater

Lektion video mockup
Bob webinar mockup

Særskilt optagelse fra workshop med Bob Proctor

Modtag en 30 minutters optagelse fra Bob Proctors eftertragtede workshop MatriXx, hvor han fortæller om filosofien bag, hvordan du kommer i harmoni med de mål, som du sætter for dig selv.

Du vil opdage og lære, hvordan du eliminerer gamle overbevisninger og dårlige vaner, som bremser dig i at nå dine mål.

Selvtillidsformular

Selvtillid er ikke noget du er født med – det er noget udvikler ved at lære dig selv at kende og igennem øvelse og repetition.

Læs denne formular hver morgen og aften, og vi garanterer dig, at du vil holde kursen og styrke din selvtillid dag for dag.

Selvtillidsformular
Kasper og jeppe webinar preview

Masterclass omkring dit selvbillede med Kasper Bering & Jeppe Søgaard

I denne masterclass går vi i dybden med dit selvbillede, som er et af de vigtigste koncepter en person nogensinde vil lære, når det kommer til personlig udvikling.

Hvis du forsøger at ændre dine resultater uden at ændre dit selvbillede, så svarer det til, at en person maler ydersiden af sit hus og samtidig undrer sig over, hvorfor køkkenet ikke ser anderledes ud!

Vi giver dig forståelsen for, hvordan selvbilledet er skabt, hvordan det fungerer, og hvordan du ændrer det, så du kan forbedre dine resultater.

Derudover fortæller vi dig om den universelle lov; ‘loven om kompensation’, som du absolut må være bevidst om, hvis du vil øge din indkomst.

Eksklusiv emailsekvens

Din succes er vores succes, så derfor vil vi kontinuerligt følge op på, hvordan din udvikling forløber sig.
Du vil løbende få tilsendt relevante mails, der indeholder værdifulde tips og strategier, der vil støtte dig gennem hele forløbet.

Vi vil være der ved din side til at besvare alle spørgsmål, du måtte have.

Email sekvens mockup
Facebook mastermind mockup

Mastermindnetværk på Facebook

Du får automatisk adgang til vores lukkede mastermindnetværk på Facebook, som består af ligesindede individer, som alle arbejder på at udvikle sig selv og tjene flere penge.

Du får en unik mulighed for at få svar på dine spørgsmål, modtage feedback på dine idéer og visioner og udvide dit netværk over hele Danmark.

Dit gennembrud til succes er designet til dig der ønsker at:

  • Finde et inspirerende mål (og formål) at stå op til hver dag

  • At vågne op med begejstring hver morgen

  • Leve et liv uden økonomiske bekymringer

  • Bruge din tid sammen med andre positive, produktive og kreative mennesker

  • Være i stand til at starte en samtale med en fremmed og gøre dem trygge i dit selskab

  • Få en større selvtillid og være mindre selvkritisk

  • Se fejl som værdifuld læring fremfor nederlag

  • Leve et autentisk, lykkeligt og fyldestgørende liv

Fordelene ved dette forløb:

Dit gennembrud til succes er et online forløb, som du kan gøre brug af resten af dit liv

Det er struktureret og pakket med det bedste materiale inden for personlig udvikling, så du simpelt og effektivt kan realisere et hvilket som helst mål i dit liv

Forløbet indeholder både læsemateriale, arbejdsopgaver, videolektioner og lydmoduler, som gør det fleksibelt og understøtter implementeringen af det, du lærer

Du vil en gang for alle opleve permanente og langvarige forbedringer i dine professionelle resultater og i dit personlige liv

Det er 100% risikofrit. Er du ikke tilfreds inden for 30 dage, så lover vi dig det fulde beløb tilbage

6.250 kr. inklusiv moms

Dages garanti

Hvis du inden for 30 dage ikke føler, at dette forløb er noget for dig, så kan du få alle dine penge tilbage.

Men vi garanterer dig, at hvis du anvender informationen, som du lærer i dette forløb, så vil det være din absolut bedste investering nogensinde.

Ja tak - lad mig komme igang! Ja tak - lad mig komme igang!
Jørgen wolf facebook
Screenshot at
Helle føns facebook
Jens haubek facebook

“Jeg startede på forløbet i blind tillid uden nogen idé om, hvordan jeg skulle nå mit mål. De kvantespring, jeg har taget, har imponeret mig og styrket min tro på, at jeg vil nå mit ”C-type mål.” Den personlige og professionelle udvikling er uvurderlig.”

Lasse Løber

Foredragsholder og PR-rådgiver

“Forløbet med Bering & Søgaard har været en øjenåbner, og har givet mig stor forståelse for, at det er mig selv, der har ansvaret for, hvad der skal ske, og hvordan man kan tænke sig til det liv, man gerne vil have. Det er på samme tid et professionelt forløb, et forløb i “øjenhøjde”, og hvor alle kan få udbytte af det.”


Lars Curtz Henriksen

HR-chef & Projektkoordinator, DLT Group A/S

“Jeg gik fra et være enkeltmandsvirksomhed til at have fem ansatte på mindre end to år.”

Andreas Pape Kjærgaard

Ejer og direktør af Expero ApS

“Efter 3 uger landede jeg mit drømmejob. Havde jeg vidst, hvad jeg ved nu, så havde jeg truffet beslutningen om at starte på forløbet uden at blinke med øjnene.”


Anders Høngaard

Kalkulator ved DX Flexhal A/S

“Jeg synes ikke, at folkeskolen gav mig meget. De ting, vi lærer i forløbet, er så vigtige, at man får lyst til at give det videre til ens børn.”

Ole Jacobsen

Værkfører ved Dan Modul A/S

“Jeg følte allerede, at tingene gik ret godt for mig, men hurtigt indså jeg, at jeg var i stand til langt mere. Udbyttet har for længst tjent sig ind både økonomisk og i mulighederne for resten af mit liv.”

Christian Skov Kjærgaard

Byggeleder ved Fink Byg ApS

Virksomheder

6.250 kr. inklusiv moms

Dages garanti

Hvis du inden for 30 dage ikke føler, at dette forløb er noget for dig, så kan du få alle dine penge tilbage.

Men vi garanterer dig, at hvis du anvender informationen, som du lærer i dette forløb, så vil det være din absolut bedste investering nogensinde.

Ja tak - lad mig komme igang! Ja tak - lad mig komme igang!

Ofte stillede spørgsmål

Vil det her virke for mig?

Vi har deltagere fra hele Danmark og har hjulpet over hundredevis af personer med at nå nye højder. Vores forløb har bevist at virke for alle typer af personer, så længe de er villige til at arbejde med sig selv på daglig basis. Hør og læs flere udtalelser fra tidligere deltagere i vores forløb her.

Jeg har ikke råd til forløbet. Er der noget, I kan gøre for mig?

Hvis du ikke har råd til forløbet, så tror jeg, at du vil være enig med os i, at du har brug for dette forløb mere end nogen anden. Faktisk har nogle af vores mest succesfulde deltagere haft ryggen mod muren rent økonomisk, når de startede.

Og så vil vi også have dig til at fjerne tanken: ”Jeg har ikke råd til det” og i stedet erstatte det med; ”Hvordan kan jeg få råd til det?”

Du er nødt til at være kreativ i forhold til, hvordan du kan skaffe pengene. Der findes kreditkort, lån, familie og venner du kan spørge. Du har endda muligheden for at sælge nogle af dine ting og bruge pengene derfra.

Lad være med bare at bruge pengene som en undskyldning – vær kreativ og begynd at tænk på, hvordan du kan finde pengene. Vi opfordrer kun folk til at låne, hvis der er et afkast på det, og vi garanterer, at du ikke finder en bedre investering end dig selv – det vil betale dig enorme afkast i alle områder af dit liv.

Hvor meget tid vil det kræve af mig hver dag?

Jo mere du putter ind, jo mere får du ud af det. Vi anbefaler, at du som minimum tilsidesætter 30-60 minutter hver dag.

Hvis du allerede har en travl hverdag, kan det måske virke af meget, men du vil hurtigt opdage, at den tid du investerer i dette på meget kort tid vil frigive tid i andre områder, og at du vil blive langt mere effektiv.

Ser du selv den mest effektive direktør i verden har kun 24 timer i døgnet, så tid er aldrig en god undskyldning. Det er hvordan, du bruger din tid, der afgør, i hvor høj grad du lykkes.

Hvor lang tid går der, før jeg ser fremskridt og resultater fra forløbet?

Det afhænger fuldstændig af, hvor stor en indsats du lægger i forløbet, og hvor hurtigt du tager handling.

Langt størstedelen af vores deltagere oplever markante fremskridt allerede i løbet af 1-3 uger, og for dem der arbejder sig langsommere igennem materialet, tager det lidt længere tid.

Hvordan adskiller dette sig fra andre forløb, kurser, udbydere, coachingprogrammer osv.?

Dette forløb adskiller sig fra alt andet, du finder, og her er hvordan:

Et gennemtestet forløb:

Baseret på mere end 125 års forskning og erfaring inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale gør dette forløb til det mest omfattende og dybdegående forløb, der findes på markedet. Bob Proctor har hjulpet millioner af mennesker verden over, og vi har hjulpet hundredevis af mennesker i Danmark – og alle der har gennemgået vores forløb, er lykkedes i stor stil. Der findes principper, som alle succesfulde mennesker gør brug af, og det er dem, du vil lære.

Et nyt selvbillede:

De fleste kurser og forløb fokuserer på at give mere viden, men viden i sig selv er ikke nok. Gennem struktur og gentagelser arbejder vi med din underbevidsthed, så du lærer at tænke og handle på en ny måde. Vi går faktisk ind at omprogrammerer dit selvbillede i din underbevidsthed og installerer et nyt selvbillede, så du simpelt og effektivt bliver en bedre version af dig selv.

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvad der gør millionærer til millionærer, så er det, at de tænker på en anden måde. De ser verden anderledes. Hvad du måske ser som et problem, det ser de som en mulighed. Du ser ikke de samme ting, som de ser, og du har bestemt ikke de samme tanker, som de har.

Personer der er virkelig succesfulde, operer med et andet selvbillede, end det som dine forældre og samfundet sandsynligvis har installeret i dig. Og der er ikke nogen, der har lært dig, hvordan du ændrer dit eget selvbillede, men det er det, vi viser dig igennem dette forløb.

Vi er i stand til at omprogrammere din underbevidsthed på meget få uger, fordi Bob Proctor har brugt et helt liv på at finde frem til, hvordan man mest effektivt gør det. De fleste ved ikke noget om dette, og derfor oplever de stort set de samme resultater år efter år. Men vi får dig bogstavelig talt til at tænke på en ny måde i løbet af ganske få uger.

Ekspertmentorskab:

Ofte er det ikke en god ide at dele sine mål og drømme med personer, der selv har givet op på sine. Det vil bare tiltrække en masse kritik. Men hvordan kan de dømme dine tanker og idéer, når de ikke selv ved noget om det.

Så derfor er det en god idé at få sparring på dine tanker og idéer med personer, der rent faktisk ved, hvad de taler om, og som støtter og motiverer dig.

Alle kan have brug for at godt råd og hjælp en gang imellem, når vi skal tackle nye udfordringer, men sande eksperter er oftest svære at få fat på og koster typisk en mindre formue.

Vi har lært og lærer fortsat fra en af verdens førende inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale og bliver din direkte linje til al den visdom og erfaring, du behøver for at finde og realisere dine mål og drømme.

Hvordan ved jeg, at jeg kan stole Kasper Bering & Jeppe Søgaard?

Vi har været i gang i mere end tre år og har selv arbejdet med materialet og personlig udvikling hver dag, og vi lever og ånder det stadig. Det er vores passion, og den bedste måde du kan vurdere os på er i forhold til vores commitment over for vores deltagere.

For det første er det ikke vores egen lommefilosofi, men det bedste materiale inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale.

Vi har begge været i Toronto i Canada ad flere omgange, hvor vi er blevet undervist, trænet og certificeret af dekanen inden for feltet Bob Proctor (læs historien længere oppe).

Men tag ikke kun vores ord på det. Gå ind på www.beringsoegaard.dk/referencer/ og tak et kig for dig selv. Hør de forskellige udtalelser og se på vores anmeldelser på Facebook, Google og Trustpilot, hvor vi alle steder scorer 5 stjerner ud af 5.

Vi har selv investeret over en halv million kroner i personlig udvikling for at kunne levere de bedste forløb til vores deltagere og hjælpe dem med at realisere deres mål. Vores resultater taler for sig selv.

Har du et spørgsmål, som ikke blev besvaret ovenover, så skriv os en mail på kontakt@beringsoegaard.dk, så vil vi svare dig hurtigst muligt.