Med Bob Proctor i den nye lancering af Diamond Rich Club 2024 er det kulminationen af over 60 års research og erfaring, sammenlagt med Kasper & Jeppes lette og intuiative tilgang til at skabe et liv og en forretning med lethed og glæde.

Diamond Rich Club 2024 1
Diamond Rich Club 2024 2

Det er tid til at skabe den forretning og det liv, du elsker.

Og det er tid til at gøre det på dine præmisser

Du kan mærke i din sjæl, at det er tid til en forandring, men har ikke vidst, hvor du skal starte?

Du er ikke den eneste, der har følt sådan.

Vi ønsker alle mere i vores liv! Ideen om, at vi kan manifestere det liv, vi ønsker, er et af de mest kraftfulde værktøjer, der findes.

Omfavn øjeblikket og udforsk, hvordan dette koncept kan fungere for dig!

Hej! Kasper & Jeppe her. Vi har bygget en forretning på over 20 millioner i de sidste 6 år, og det er hovedsageligt, fordi vi har gjort mange ting meget anderledes, end hvordan folk gør tingene i erhvervslivet. OKAY. Vi indrømmer det. Vi er ikke en “typisk landing page person”. Vi læser dem ikke, når vi køber noget. Og vi tror heller ikke rigtig på mange af vores kunder gør det. Diamond Rich Club – 2024 er for dig, hvis du vil drive en rigtig cool og succesfuld virksomhed – på en unik, nem og let måde. Det er en speciel og magisk stemning. At være med i Diamond Rich Club. Hvordan forklarer du stemning og energi i ord? Det kan du ikke. Du joiner bare.

Manifestation & FORRETNING

Coaches og mentorer befinder sig ofte i et hul, kæmper for at få de ønskede resultater.

Det kan være frustrerende, når intet ser ud til at virke, uanset hvor meget du prøver.

Diamond Rich Club handler om at hjælpe iværksættere og coaches med at tage kontrol over deres virksomhed og deres liv.

Vi er her for at revolutionere den måde, du tjener penge på.

Diamond Rich Club 2024 3

Du er ved at gå i gang med en karriereskiftende oplevelse, som du aldrig har set før.

Hvis du føler dig fortabt i din karriere, er det tid til at tage kontrollen og foretage et skifte. Dette er din mulighed for at være vovet og blive en leder ved at lede dig selv! Du er beregnet til så meget mere.

Lad ikke din karriere slippe igennem.

Det skylder du dig selv!

Frigør dig selv og tjen det du vil.

I stedet for at træde vande, så giver Diamond Rich Club dig adgang til en verden, hvor du bliver støttet og hjulpet mod dine mål og undgår at spilde en masse tid, penge og ressourcer. Vores overskyggende mål er at sikre, at du både er selvsikker og succesfuld i din rolle som virksomhedsejer.

Mange af vores deltagere har ved at brug dette materiale fordoblet eller tredoblet deres tidligere indkomst. Der er personer, som efterfølgende har tjent lige fra 125.000 kr. på en måned til over 2 million kroner på et år, mens andre er gået fra 20 til 30 millioner.

 

Bliv bemyndiget med viden om hvordan du tiltrækker det, der betyder mest i dit liv.

Diamond Rich Club 2024 er lavet omhyggeligt med den hensigt at hjælpe iværksættere og virksomhedsejere med at tage kontrol over deres virksomhed og deres liv.

Du kommer til at lære, hvordan du kan tiltrække flere kunder og opnå velstand! Det er ligegyldigt hvilket stadium af forretningssucces eller fiasko du er på; denne metode er designet til alle, der ønsker det hele.

Afspil video

For os siger titlen det hele. Og hvis du ikke kender os godt nok til at sige ja, så tjek FB ud eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Bare følg os lidt og føl. Til dig, der føler “JA!” nu, perfekt! De fleste tror, at det at drive en forretning og at tjene penge har at gøre med hårdt arbejde og have en masse marketing- og salgsstrategier. Det er det, vi bliver undervist i på handelsskoler og på handelskurser. Dette er, hvad mange erfarne folk fortæller os. De videregiver overbevisningerne og paradigmerne. Hvad vi ikke lærer nogen steder, og hvad de fleste mennesker ikke forstår, er, at succes kun består af 5% strategi og 95% mindset.

Diamond Rich Club 2024 4

“Lidt” strategi og en masse mindset. Vores nye magiske magiske program er det helt rigtige for dig, hvis du: Har drevet din virksomhed i lang tid og stadig arbejder alt for hårdt og gerne vil tjene mere med lethed. Eller hvis du lige skal starte din virksomhed og gerne vil starte med et fedt mindset lige fra starten. Diamond Rich Club er DET program, vi ville ønske, vi havde taget, da vi startede. Klar til et helt nyt mindset og forretningsparadigme? Vi ses derinde.

Nik Khanthong

“Jeg er vokset helt vildt. For 2 år siden var min løn 15.000 kr. udbetalt, og i dag omsætter vi for 350.000 kr. om måneden, og jeg hiver 50.000 kr. ud hver måned. Jeg har fået frihed for og kan sammen med min familie gøre, hvad jeg vil takket været kurset.”

Lene Høj

“Jeg havde haft samme omsætning i mange år og efter forløbet er mit liv vendt 180 grader rundt. Forløbet har været en rigtig god investering, og når man er i harmoni med det, man ønsker, så tiltrækker man det.”

Anna

“Jeg er gået fra at tjene 5.000 kr - 364.000 kr. om måneden ved at arbejde på mit mindset med Diamond Rich Club. Hvis du ønsker succes så bliver du nødt til at give slip på dine undskyldninger og være ærlig overfor dig selv ”

Afspil video

Åh! I øvrigt er forløbet fantastisk.

Modul 1 – Find og udlev et formål, som inspirer dig og driver dig selv i modgangstider.
Modul 2 – Eliminer overspringshandlinger og luk gabet mellem viden og handling.
Modul 3 – Skab high-performance vaner og fordobl din effektivitet.
Modul 4 – Tag bevidst kontrol over dine tanker og øg din bevidsthed for at tjene mere.
Modul 5 – Få et laserfokus og vær upåvirket af, hvad andre tænker.
Modul 6 – Skab et positivt vinderselvbillede som reflekterer det liv, du ønsker at leve.
Modul 7 – Overvind frygten med lethed og tag massive handlinger mod dine mål.
Modul 8 – Realiser dine mål hurtigt og effektivt ved at omsætte dagdrømmeri til ægte tro og handling.
Modul 9 – Skab en skudsikker vinderattitude og bring dine tanker, følelser og handlinger i harmoni med dine mål.
Modul 10 – Bliv lederen i dit eget liv og tiltræk de personer og ressourcer, som du skal bruge på din vej.
Modul 11 – Udnyt loven om kompensation til din fordel og efterlad alle med en følelse af merværdi.
Modul 12 – Udnyt kraften i kvantespring og lær at udrette mere med mindre indsats.
Modul 13 – Lær alt om salg, psykologien bag en konverterende kunderejse, og hvordan du får folk til at sige ja.
Modul 14 – Prisfastsættelse er meget mere end blot en pris – det er en måde at kommunikere på – lær hvordan.

Utrolig bonus: Vejen til 100K – Energien (og en lille smule strategi) til dine første 100K (Det er egentlig ikke afgørende, om det er dine første 100K pr. måned, pr. uge eller dag, du kan bruge det igen og igen)

Og The Effortless Virtual Retreat Day – En dag med magi (vi vil ikke sige mere om det :))

Vær ærlig? Hvor mange strategier har du prøvet? Eller i det mindste lært? Hvor meget stresser det dig, hvor meget spekulerer du på, hvad der er rigtigt for dig nu?

Afspil video

Der er en anden måde.
Diamond Rich Club – 2024 .

Det vil jeg have!
Startopkald: 26. februar 2024 (hver mandag kl. 20:00 - 21:00 og 24 uger frem)

Din virksomhed bør give dig nyt liv i stedet for at slide dig ned - og give dig alle de familieferier, lange frokoster og store shoppingture, som du længe har drømt om

Diamond Rich Club 2024 5

DETTE PROGRAM
KAN IKKE SAMMENLIGNES MED NOGET ANDET

Hvis du er iværksætter, coach eller en person, der ønsker at lave en forandring i sin karriere og er klar til at lære, hvordan manifestation og forretning arbejder sammen, så er dette program noget for DIG!

Hvis du ikke får de resultater, der opfylder din ønskede livsstil, så er det tid til at gøre mere end blot at overleve – det er tid til at virkelig at leve.

Gå ikke glip af denne mulighed for på tætteste hold at lære fra Kasper Bering, Jeppe Søgaard, Bob Proctor og deres team. Dette er din chance for at forfølge dit kald, og tjene den indkomst som du ønsker gennem det mest omfattende coachingprogram, der findes.

Det er tid til at leve et liv, der får din sjæl til at synge og din bankkonto til at ringe. Tilmeld dig Diamond Rich Club 2024 og begynd at revolutionere din arv gennem virkningen af manifestation møder forretning.

Kontakt os her: