FOREDRAG & WORKSHOPS

Kasper foredrag

Hvis du ønsker at forbedre dine resultater, så er du nødt til at ændre dig selv, for det er dine resultater. Og hvis du ønsker at ændre dig selv, så er du nødt til at vide noget om dig selv.

Desværre ved de fleste mennesker mere om, hvad der kommer i fjernsynet, end de ved om dem selv!

Vi tager lange uddannelser, investerer i kurser og læser de nye bøger der årligt udkommer om ledelse, strategi, motivation og salg. Men vi gør ikke, som vi er blevet lært. Vi gør ikke, hvad vi ved, vi burde gøre. Der findes sælgere, som beklager sig over manglende salg, på trods af at de helt ignorerer velkendte salgsprocedurer, som alle topprofessionelle sælgere normalt sværger til.

Vi arbejder ud fra den præmis, at ALLE, uanset niveau, allerede ved, hvordan de kan skabe langt bedre resultater – de har bare ikke lært at lukke “knowing/doing-gabet.” 

Til vores foredrag og workshops lærer vi dig at lukke dine ”knowing/doing-gab,” så du får en mere produktiv og inspirerende hverdag. Vi forenkler alt og går til hovedårsagen af dine resultater, så du har noget konkret at bruge i din hverdag, der skaber permanente forbedringer.

Vi lærer dig bl.a.:

✔  Hvordan viden og færdigheder omsættes til konkrete handlinger og bedre resultater

✔  At genfinde viljen til at yde dit bedste og samarbejde for opnå større arbejdsglæde

✔  Idéer til hvordan du kan overføre det lærte til dit privatliv og dermed bedre udnytte din tid

Jeppe foredrag

KONTAKT OS OG HØR NÆRMERE

Vi kan investere i nye strategier, værktøjer og systemer, men de vil aldrig fungere ligeså effektivt, hvis mindsettet forbliver det samme.

Igennem vores arbejde med verdens førende inden for personlig udvikling i Canada og baseret på mere end 50 års research og erfaring af nogle af verdens mest succesfulde personer, har vi fundet frem til, at selv de største virksomheder ikke ved, hvad de bedste medarbejdere gør anderledes, for hvis de vidste de det, så ville de kortlægge det og give det videre til de andre ansatte.

Har I brug for mere information, et foredrag/workshop eller er I nysgerrige efter at vide mere, er I altid velkommen til at kontakte os via mail på [email protected] eller ringe til os på telefon 40 82 75 90.

Vi vil dele viden med jer, som vil løse et problem for jer, som de fleste mennesker tager med sig i graven.

Er I klar på at blive udfordret og bevæge jer ud af komfortzonen?

Sætte inspirerende mål og gøre det ulogiske?

Lære fra de bedste og skabe resultater der holder?

Så er det nu, der skal handles!

Forandring er uundgåelig – Personlig udvikling er et valg.

DET HAR TIDLIGERE DELTAGERE SAGT

“Hvilken farve har dit sind? Inspirerende indlæg på vores morgen- pit-stop. Tak til Bering & Søgaard”

– Mette Haahr, Filialdirektør ved Nordea Viborg

“Efter besøg af Bering & Søgaard var det tydeligt for os, at vi tænker i billeder og er styret af rutiner. De gav os en klar forståelse af, hvorfor gentagelse er altafgørende for at danne nye vaner, og at vi selv har ansvaret for at gå forrest, hvis omgivelserne skal ændre sig.”

– Dennis Berg Johansen, Butikschef ved Ilva Viborg

“VIBORGegnens Erhvervsråd havde besøg af Bering & Søgaard i forbindelse med oplæg om fastholdelse af motivation for deltagerne på I-Værkstedet. Bering & Søgaard leverede et super motiverende og inspirerende oplæg, der var forståeligt og let at bruge i modtagerens hverdag.”

– Ian Norman, Erhvervs- & iværksætterkonsulent ved VIBORGegnenes Erhvervsråd

“Super inspirerende oplæg som skabte rigtig god afklaring for firmaets næste skridt.”

– Thomas Leth-Nissen, Ejer & direktør ved Multiform Aarhus

“Bering og Søgaard leverede en super inspirerende workshop på Aarhus Universitet, som både gav stof til eftertanke, ramte ind i mange følelser og udfordrede deltagerne til at tage deres egne mål op og arbejde videre med dem på en struktureret måde. Særligt den personlige tilgang, hvor Bering og Søgaard omsætter deres faglige ideer til en personlig og praktisk tilgang var supergodt.”

– Inge Aagaard, Expat Partner Advisor ved Aarhus Universitet

“En stor tak til Bering & Søgaard for et spændende oplæg – De var begge to uden tvivl med til at gøre vores event endnu bedre!”

– Christian Bech Korshøj, Managing Director ved Nova Denmark

“Kasper og Jeppe er meget passioneret omkring deres arbejde, deres metode og den historiske erfaring som ligger til grund for deres arbejde. Både Kasper og Jeppe er stærke i deres overbevisning omkring paradigmers indflydelse på alle mands handlinger, succeser og resultater. Det kommer tydelig til udtryk, at Kasper og Jeppe ønsker at udfordre og udvikle sig selv, såvel som at give passionen, overbevisningen samt motivationen videre til andre.”

– Gitte Schoppe, Karriererådgiver ved CA A-kasse

“Meget inspirerende og et ‘spark i røven’ til at få sat handling bag ordene.”

– Malene Rosenborg, Projektkonsulent ved Haderslev Erhvervsråd

“Jeg måtte indrømme overfor mig selv, efter jeg havde hørt Jeppes oplæg om paradigmer, at jeg ikke havde tænkt grundigt over hvilke uproduktive paradigmer, jeg havde. Det er mig nu klart, at jeg skal ændre mine paradigmer, hvis jeg skal opnå mine drømme.”

– Peter Dørffler, Formand ved JA Alumni Denmark