GRATIS WEBINAR VISER DIG:


Hvordan du tager fuld styring over dit liv og opnår dine mål og drømme

I dette webinar vil du lære:

  Hvordan du går fra middelmådige resultater til ekstraordinære resultater.

  Hvordan du vender dit liv, foretager en 180° drejning, og går fra at kæmpe til at opnå succes.

  Hvad du absolut skal gøre, før du kan skabe dramatiske forbedringer i dine professionelle resultater og i dit personlige liv.

Næste webinar starter snart

**TILMELD DIG IKKE WEBINARET HVIS DU..**

X  Leder efter “quick fixes”: VIRKELIG succes kræver blod, sved og tårer.

X  Har et lukket sind og ikke er klar på at afprøve nye idéer: Ændringer er nødvendige for at skabe det liv, som du virkelig ønsker.

X  Ikke stræber efter at skabe dramatiske forbedringer i dine resultater: Du er ikke klar til at udvikle dig og satse på dig selv

Upload Image...

OM BERING & SØGAARD

“Hvad er det, der gør, at nogle mennesker får succes med alt, hvad de rører ved, mens andre oplever den ene fiasko efter den anden?”

Det spørgsmål stillede Kasper Bering og Jeppe Søgaard sig selv gennem flere år, indtil de stødte på Bob Proctor – manden der ændrede alt.

Kasper og Jeppe er begge certificerede konsulenter og uddannet under Bob Proctor, der bl.a. har været med i den omdiskuterede film “The Secret”.

Bob har mere end 58 års erfaring inden for personlig udvikling og potentiale – og har hjulpet millioner af mennesker over hele verden med skabe succes i alle områder af deres liv – og nu vil Kasper og Jeppe gøre det samme for dig.

Bob Proctor oplevede selv nogle pludselige og dramatiske forbedringer i sine egne resultater, men han kunne ikke forklare, hvad han havde ændret. Det tog ham 9 års studier af succesfulde mennesker for at finde frem til svaret på, hvorfor kun få mennesker virkelig lykkes, mens de fleste andre ikke gør.

For der findes utallige eksempler og situationer, hvor mennesker arbejder inden for det samme felt, men hvor kun en lille del virkelig opnår ekstraordinære resultater.

Hvorfor?

Tilmeld dig webinaret og lad os vise dig, hvad du absolut MÅ ændre, hvis du vil se permanente forbedringer i dit liv – uanset om det gælder økonomi, helbred, kærlighed eller noget helt andet.

Kom med på webinaret og lade os vise dig vejen.

Vejen til succes.

Cookie- og privatpolitik

Denne side er ikke en del af websitet Facebook eller Facebook Inc. Derudover er denne side på ingen måde støttet eller administreret af Facebook. FACEBOOK er et trademark af FACEBOOK, Inc.