Velkommen til det magiske rum, hvor du nemt kan tjene penge og leve dit bedste liv.

Hårdt arbejde vil kun bringe dig til et vist niveau - og at anvende denne strategi efterlader dig ofte kun udbrændt, stresset og udmattet.

Men her er hvad ingen fortæller dig...

Dit logiske sind består kun af 5 % af dit sande potentiale.

Det er de sidste 95%, der virkelig betyder noget, og som vi arbejder med i kvantespringsforløbet.

Dit mindset, din bevidsthed og din energi. Det er det indre arbejde, der fokuserer på dit hjerte, din sjæl og din intuition.

Først da kan du forvandle din lykke, din virksomhed og din banksaldo med lethed.

90.000 KR. INKL. MOMS

Vi har omhyggeligt skabt kvantespringsforløbet i samarbejde med Price Pritchett, Bob Proctor og Sandy Gallagher, så du kan drømme større og leve større, uanset hvor du er på din rejse i dag.

Det er tid til at skabe et gennembrud i dine resultater

At lave et kvantespring - at bevæge sig fra dig til dig2 - handler om at udrette mere på kortere tid med kun en brøkdel af indsatsen.

Dit sind vil få unikke og dynamiske metoder for at præstere udover det gennemsnitlige for at opnå dramatiske gennembrud.

Stop med at arbejde hårdere.

Tænk udover hvad sund fornuft tillader.

Lav dit træk før du er klar.

Led indeni efter muligheden.

Kvantespringsforløbet 1
Afspil video

Nik Khanthong

“Kvantespringsforløbet har ændret mit liv. Mit livsformål er så klart. Jeg kunne godt have valgt, at stoppe, men vidste bare så ville jeg falde tilbage. Jeg havde mange paradigmer med at jeg skulle fortsætte med at investere i mig selv med Kvantespringsforløbet. Jeg har truffet en beslutning med, at jeg ALTID vil investere i mig selv. Hvis du overvejer Kvantespringsforløbet, så tag beslutningen med det samme. Du kommer til at elske forløbet.”

Afspil video

Ann-Jeanita

“Lad hver med at overvej Kvantespringsforløbet - men sørg for bare at vælge dig selv til. Det ikke pengene der holder dig tilbage. Det der er sket ved at jeg gik videre på dette forløb har været fuldstændig magisk. Det kan godt være du har en følelse af Diamond Rich Club var udemærket eller du virkelig synes det var godt. Men det du kommer til at opleve og finde i dig selv, når du går videre med Kvantespringsforløbet er noget du ikke kan forestille dig. Jeg har virkelig fundet mit selvværd i dette forløb.”

Afspil video

Desireé

“Jeg elsker Kvantespringsforløbet. I starten synes jeg det var lidt fluffy, men jo længere hend i forløbet du kommer, jo mere giver alt sammen mening i forhold til hvordan du kan tage et kvantespring ved at arbejde mindre og opnå en større indsats.”

Være ærlig? Hvor mange gange har du ikke prøvet at arbejde hårdere? Uden at det tilsyneladende har givet dig et langt større udbytte? Hvor meget stresser det dig ikke, at skulle knokle og kæmpe hårdere?

Der er en anden måde. Hvis du vil foretage et kvantespring, så skal du holde op med at tænke på at arbejde hårdere. En større indsats er ikke svaret. Måske er du klar til at tage et kvantespring.

Afspil video

Anvend det du lærer i Kvantespringsforløbet, og du vil over de næste 24 uger komme på en rejse, hvor du foretager det ene kvantespring efter det andet.

Der afholdes et live-kald hver uge, hvor der bliver gennemgået principperne bag et kvantespring. Her får du styrket din indlæring og din vedholdenhed, når du tager kvantespringet.

Med Kvantespringsforløbet får du små, men kraftfulde arbejdsopgaver, der styrker din vej til handling og får dig til at indse at du er i stand til at udrette meget mere på kortere tid

Materialet i kvantespringsforløbet er noget Bob altid har elsket at studere og arbejde med. Materialet er så kraftfuldt at blot nogle få ideer vil få dig til at tænke på en ny og lettere måde.

Kvantespringsforløbet 2

"Lav en committet beslutning om, at du vil fortsætte med at investere i dig selv. De mest succesfulde er altid dem der fortsætter med at arbejde med dem selv. Der vil være grunde til hvorfor du ikke skal fortsætte i forløbet - du er måske lidt bagud økonomisk eller du ønsker en pause - foretag en beslutning at du fortsætter i forløbet. Hvis nogle spørger hvor lang tid skal du fortsætte med at investere i dem selv? Så er mit svar altid; 'så længe du ønsker at vokse og udvikle dig.'"

Kvantespringsforløbet 3

Spiller du for at vinde, eller spiller du for “ikke at tabe”?

Strategien bag kvantespring er ikke for sarte sjæle. Når du bliver en del af forløbet, skal du forvente at blive provokeret.

Provokeret af de skelsættende idéer der bliver diskuteret.

Men det er idéer, som kan flytte dine resultater til et niveau, der bryder med logikken og strækker sig ud over dine fantasi, men som i virkeligheden er det, du allermest stræber efter.

Kontakt os her: