Ma mockup med kasper og jeppe
MA Trial 1
Trustpilot

Få et millionærmindset, sæt turbo på din indkomst og skab forandring i verden

Prøv det i 14 dage for kun 10 kr!
 • Få mentale værktøjer der hjælper dig med at blive økonomisk uafhængig
 • Lær hvordan succesfulde mennesker skaber velstand og rigdom
 • Bliv en del af et blomstrende community, hvor vi i fællesskab hjælper hinanden med at tjene mere
Credit card logos e

Du kan starte hurtigere end du kan sige 1 – 2 – 3 !

1

START FOR BARE 10 KR.

Udfyld de nødvendige informationer ved at klikke på knappen forneden og vi sender dig et personlig login til vores online kursus; Money Academy.

2

LÆR MAGIEN BAG PENGE

I Money Academy får du 6 video moduler og et online community, der giver dig hjælpen og værktøjerne til at øge din indkomst og få flere indtægtskilder.

3

PRØV DET I 14 DAGE

Hvis du vælger at fortsætte efter 14 dage, hæver vi den fulde pris på 12.500 kr. inkl. moms. Hvis det ikke er noget for dig, har du kun tabt 10 kr.

Kickstart din rejse mod rigdom og bliv en ægte penge-magnet

Money Academy er ikke for alle. Men det er for dig der har en drøm om at øge din indkomst på jobbet, starte en forretning eller vækste din forretning.

Bliv en del af Money Academy og vi bakker op om dine økonomiske drømme.

Du ønsker at tjene det, du er værd? Du ønsker at designe din egen livsstil og skabe forandring i verden? Så er du landet det rigtige sted.

Prøv at forestille dig en virkelighed hvor…

 • Du har et millionærmindset. Penge er ikke længere et problem. Du elsker at dele dine gaver og talenter med verden
 • Du har let ved at forsørge din familie. Du har tid og overskud til at give dem det, som du ikke før kunne give dem
 • Du er selvsikker, når det kommer til penge. Du ved, at du får det, som du fortjener
 • Du sætter standarden for dit liv, og du får den løn eller tager de priser, som du ønsker Din karriere eller forretning blomstrer.
 • Du er i rivende udvikling, fordi du ved, at du altid er i stand til at udrette mere

Hvad siger vores kunder?

Pernille Langbak

Mindset Motivator

“Forløbet var springetbrættet fra mit trygge og komfortable liv i en bagerforretning til at skabe min drømmeforretning, hvor jeg arbejder som mindset motivator. Jeg opsagde mig arbejde efter 3 måneder og lever i dag udelukkende af af min forretning.”

Lennart Ladegård Nielsen

Projektkonsulent
“Inden forløbet var jeg lige blevet selvstændig. Efter forløbet er jeg blevet bedre til at træffe hurtige beslutninger og bryde frygtbarrieren, trods krisetiden vi er i. Faktisk går det så godt, at jeg har ansat min kone og kan arbejde hvorfra i verden, vi ønsker.”

Else Kathrine Friis

Projektmentor
“Før havde jeg et arbejde, der var okay. Men jeg vidste, at jeg ville mere, så jeg blev selvstændig. Efter forløbet er jeg blevet bedre til at træffe beslutninger, og jeg opfordrer alle til at drømme større.”

Ofte stillede spørgsmål

(Klik på det spørgsmål, som du ønsker svar på)

Money Academy er et online kursus og community, der er med til at skabe fundamentet for, at du kan tage handling hen i mod dine økonomiske mål og drømme.

Du bliver undervist af Kasper Bering & Jeppe Søgaard.

Money Academy indebærer bl.a. videoundervisning, skriftligt arbejdsmateriale, on-the-go lydlektioner, online community og live coaching-kald.

Vi er af den overbevisning, at det at skabe merværdi, er vejen frem. Vi mener, at alle skal have mulighed for at lære om personlig udvikling uanset ens økonomiske forhold. I disse usikre tider er der mange, der prioriterer deres penge anderledes – og det har vi forståelse for. Derfor har vi valgt at hjælpe danskerne på vej, ved hjælp af dette tilbud.

Når din betaling er gået igennem, får du efter få minutter på e-mail tilsendt dit eget personlige login til en online platform. Her kan du straks begynde at arbejde med indholdet og lære med det samme.

Hvis du efter 14 dage vælger at fortsætte, vil vi trække 12.500 kr. fra din konto. Hvis du ikke vælger at fortsætte, kan du afmelde dig inden for 14 dage, igennem en af de e-mails, som vi sender dig løbende, eller ved at skrive til [email protected]

Kurset foregår ikke i noget bestemt tidsrum, og det starter derfor lige så snart du har tilmeldt dig!

Dvs. at hvis du starter på Money Academy i dag, så kan du begynde at arbejde med materialet med det samme og så længe du vil – hvis du altså vælger at fortsætte efter de 14 dages prøveperiode.

For at få maksimalt udbytte af kurset anbefaler vi, at du bruger 30 min. (eller mere) om dagen på at studere de principper, som vi underviser i.

Nej, vi kan ikke garantere, at du vil øge din indkomst.

Hvis du ikke tager handling på de principper, du bliver undervist i, får du et minimalt udbytte.

Det er derfor vigtigt, at du tager ansvar for egen læring og tager ansvar for egne handlinger, hvis du ønsker det maksimale udbytte – men nej, ingen garanti.

Det eneste vi kan garantere er, at hvis du fortsætter med at gøre det, som du altid har gjort, så vil du også blive ved med at få de resultater, som du altid har fået.

Vi har været i gang i mere end fem år og har selv arbejdet med materialet og personlig udvikling hver dag, og vi lever og ånder det stadig. Det er vores passion, og den bedste måde du kan vurdere os på er i forhold til vores commitment over for vores deltagere.

For det første er det ikke vores egen lommefilosofi, men det bedste materiale inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale.

Vi har begge været i Toronto i Canada af flere omgange, hvor vi er blevet undervist, trænet og certificeret af dekanen inden for feltet Bob Proctor.

Men tag ikke kun vores ord på det. Gå ind på www.beringsoegaard.dk/referencer/ og tag et kig for dig selv. Hør de forskellige udtalelser og se på vores anmeldelser på Facebook, Google og Trustpilot, hvor vi alle steder scorer minimum 4.5 stjerner ud af 5.

Vi har selv investeret over en million kroner i personlig udvikling for at kunne levere de bedste forløb til vores deltagere og hjælpe dem med at realisere deres mål. Vores resultater taler for sig selv.

Har du et spørgsmål, som ikke blev besvaret ovenover, så anvend chatfunktionen på siden eller skriv os en mail på [email protected], så vil vi svare dig hurtigst muligt.

Ma mockup med kasper og jeppe
MA Trial 1
Trustpilot

Få et millionærmindset, sæt turbo på din indkomst og skab forandring i verden

Prøv det i 14 dage for kun 10 kr!
 • Få mentale værktøjer der hjælper dig med at blive økonomisk uafhængig
 • Lær hvordan succesfulde mennesker skaber velstand og rigdom
 • Bliv en del af et blomstrende community, hvor vi i fællesskab hjælper hinanden med at tjene mere
Credit card logos e