Magical Millionaire

– De hellige energier ved at give slip og modtage –

Magical Millionaire

– De hellige energier ved at give slip og modtage –

Vi ved alle intellektuelt, at for at manifestere vores dybeste ønsker, der virkelig kommer fra vores hjerte og guddommelige højeste selv, er det, vi har mest brug for, tillid og tro. Men hvordan? Hvordan udvikler vi det, holder det, og hvordan ved vi, om vi virkelig stoler på?

Vi forstår alle intellektuelt, at intuition er vores bedste vejledning. Men hvordan? Hvordan ved vi, hvornår det virkelig er intuition, og hvornår det kommer fra sindet? Hvordan ved vi forskellen mellem intuition fortæller os at give slip, eller vores sind forsøger bare at holde os tilbage? Og hvornår er det rigtige tidspunkt at følge intuitionen med det samme eller at læne sig tilbage og tage et øjeblik.

Vi læser alle så mange gange intellektuelt om overflod, og at de bedste beslutninger kommer fra det sted. Men hvordan? Hvordan ved vi egentlig, om vi handler ud fra mangel eller overflod? Af frygt eller kærlighed?

Vi har alle hørt om larven, der bliver til en sommerfugl. Men hvordan? Hvordan ved vi, hvornår det er tid til at transformere? Hvordan føles larven, når det er tid til at afslutte rejsen som den smukke larve og overgangen til en sommerfugl? Og ved han det? Eller føles det som at dø for ham i det øjeblik? Ved du ikke, hvordan det bliver?

For os har der altid været stor magi i efterårs- og vinterfasen af året. Efter de solrige sommerstemninger, føler du dig forfrisket, genopladet og genfødt til en ny begyndelse for at afslutte året stærkt.

Især i år efter at verden kom tilbage i balance på et nyt niveau af opvågning og bevidsthed, og så mange, der allerede er så længe i personlig vækst (at de nogle gange manifesterer sig meget intellektuelt), føler jeg, at det er tid til en RESET. At lære og give slip på det, der er alt for længe, holder os tilbage, træffer beslutninger, der er fortrudt alt for længe, og inviterer den nye næste højere version af os selv.

Når vi står over for frygt og bekymringer, træder vi tilbage til overlevelsestilstand. Det skete globalt på niveau med den kollektive bevidsthed i løbet af de sidste 3 år. Og så længe vi er på et godt niveau, genkender vi det ofte ikke i et stykke tid. Verden, vi, har været alt for længe i overlevelsestilstand-

Det er tid.

For at nulstille.

Til genfødsel.

At huske.

Hvem du er.

Dette er vores invitation.

Til en rejse ud over det normale.

Ind i storheden af dit sande potentiale og dine muligheder.

Dette er vores invitation til DIG til en magisk rejse til dig selv og dit potentiale.

HVAD DU FÅR:

6 moduler
23.10./ 30.10./ 6.11./ 13.11./ 20.11./ 27.11 2023

Optagelser tilgængelige indtil 31.12.2023

Pris:

25.000 kr.

Countdown Timer
00 dage 00 timer 00 minutter 00 sekunder

Kontakt os her: