HVAD ØNSKER DU I DIT LIV?

TÆNK DIG TIL RESULTATER

Du går måske til daglig og brænder inde med en masse drømme og idéer, som du aldrig har fået handlet på. Måske er du i tvivl, om du laver det rigtige, eller måske har du svært ved at finde ud af, hvad der er formålet med dit liv.

Ligegyldigt hvem du er, så kan Tænk dig til resultater hjælpe dig med at skabe forbedringer i din tilværelse.

Tænk dig til resultater er ikke kun et motiverende program. Det er et program, hvor du lærer at sætte mål og leve et mere vellykket og succesfuldt liv. Hvis du virkelig er ærlig over for dig selv, så vil du opdage, at du ikke går efter, hvad du virkelig ønsker. Du går efter, hvad du tror, du kan opnå. Gennem et systematisk forløb og personlig coaching får du et klart billede af, hvad du vil – og hvordan du opnår det.

Tænk dig til resultater adskiller sig fra andre programmer, kurser, træninger og foredrag.

Mange uddannelses- og kursusvirksomheder gør et fantastisk arbejde. De videreformidler information og relevante oplysninger til at hjælpe enkeltpersoner og teams. Desværre er dette ikke nok. Selvom de fleste mennesker oplever nogle ”aha-øjeblikke” eller lærer nye værktøjer og strategier, medfører det ikke permanente forbedringer.

Dette er ikke tilfældet hos Bering & Søgaard.

Baseret på vores egne erfaringer, samt Bob Proctor og hans mere end fem årtiers trial-and-error ekspertise, vil vi hjælpe dig med at skabe det, du ønsker gennem personlig coaching.

Når du lærer vores målrealiseringsproces, vil du opdage en ny verden af muligheder med principper, som du kan anvende til at opnå ethvert mål, du sætter dig for. Når du lærer at ændre dit paradigme, så ændrer du dit liv.

Ved at arbejde med det der er inde i dig, hjælper vi dig på vej mod de mål, du drømmer om. 
START MED DET SAMME

Dette forløb er en strategisk kombination af effektiv uddannelse, ansvarlighed og handling, som sikrer, at du realiserer dine mål og drømme – et system der gør det umuligt for dig at fejle.

Personlig coaching 1

24 uger

Du opnår resultater gennem ugentlige webinarer, personlig coaching, inspirerende arbejdsmateriale og meget mere. Udnyt styrken i kontinuerlig gentagelse igennem et interaktivt pensum, der effektivit skaber vaner, som bringer dig tættere på dine mål. 

Personlig coaching 2

12 læringsmoduler

Forløbet indeholder 12 transformerende moduler, der alle baserer sig på mere end 50 års forskning og erfaring inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale. Hvert modul leder videre til det næste og viser dig trin for trin, hvad du skal gøre, og hvordan du skal gøre det for at nå dine mål og skabe seriøse forbedringer i dit liv.

Personlig coaching 3

Support

Du får direkte adgang til dine personlige coaches, Kasper Bering og Jeppe Søgaard, og deltager i ugentlige live-sessioner med de andre deltagere, så du får den støtte og ekspertvejledning, du behøver for at nå dine mål fokuseret og effektivt.

BONUS:

 

Personlig coaching 10

Månedligt Q&A kald med vores mentor Bob Proctor

Vi vil sikre dig, at du har adgang til alle de nødvendige ressourcer for at du kan leve det liv, du ønsker. Du inviteres derfor til et bonus Q&A kald med Bob Proctor hver eneste måned – så du kan plukke hans hjerne for al hans visdom og få dine spørgsmål besvaret.

Personlig coaching 11

Netværksmøder med ligesindede personer

Med denne form for vækst har du brug for det rigtige miljø. Du kommer til at skabe livslange relationer med vores kraftfulde og ekspanderende netværk.

Personlig coaching 12

Fysiske workshops med de andre deltagere

Derudover bliver du inviteret til vores private workshops, hvor du møder ligesindede sjæle, der er klar til at forvandle deres eget liv (ligesom dig!). Vi har tænkt på alt, hvad du har brug for, så du kan fokusere på, hvad der virkelig betyder noget: Din succes!

“Paradigmer” kontrollerer stort set alt i dit liv

DINE TANKER, DINE HANDLINGER OG DINE RESULTATER

 

Et paradigme:
Et mentalt program, der har næsten fuldkommen kontrol over vores vanemæssige adfærd.

Hvis du tror, at du vil komme derhen, hvor du ønsker på tilfældig vis, så tro om igen.

Faktisk, så overvej…

Det samme paradigme påvirker din indkomst, dine relationer, din effektivitet og dit helbred – disse paradigmer påvirker også din personlige tilfredshed – alt er forbundet, og det kan forbedres.

Konklusion?
Hver dag du ikke gør noget, udskyder du en dominoeffekt af de gode ting i dit liv.

Der er ingen genvej til drastisk at forbedre dine resultater eller skabe permanente resultater.

Uden at identificere og derefter ændre eller erstatte dine uproduktive paradigmer – vil tingerene forblive det samme eller værre.

Du kan ændre dine paradigmer og tage kontrol over dit liv og din lykke lige nu. Du kan ændre dine paradigmer og leve det liv, du altid har ønsket.

Den gode nyhed er, at ændring af dine paradigmer kan være sjovt – og du kan starte lige nu med personlig coaching og et struktureret coachingforløb.

Bs

Vi arbejder især med to typer…

1

Personen der søger at vende sit liv – foretage en fuldstændig 180° drejning – og ønsker at gå fra kamp til succes.

2

Personen der allerede klarer sig godt – har et fundament af succes – og ønsker at gå fra dygtig til ekstraordinær.

Hvis du tilhører en af disse grupper, er der ingen tvivl om, at du bør tilslutte dig dette ekstraordinære coachingforløb.

Du har et fundament af succes, mindst ét område af dit liv sprudler – men du føler, at der mangler noget. Du har en drøm, og du føler, at du er beregnet til mere.

Giver det mening for dig?

Perfekt, så er dette coachingforløb helt sikkert noget for dig.

Personlig coaching åbner op for nye dimensioner

De fleste af os går med en drøm og et håb om, at vi løbende udvikler os i en positiv retning. Men hvis man virkelig vil gøre en forskel og se sin personlige udvikling tage fart, nytter det ikke noget at læne sig tilbage og lade tilfældighederne råde. Hvis du har taget en fast beslutning om, at du gerne vil udvikle dig personligt og se dit liv forandre sig til det bedre, har du allerede taget det første skridt. Men at gøre store fremskridt på egen hånd er en svær, hvis ikke umulig opgave. Det kan være svært at finde motivationen og inspirationen på egen hånd og presse sig selv til konstant at bevæge sig fremad. Det er her, at personlig coaching kommer ind i billedet. Med et forløb med personlig coaching har du nemlig en rutineret makker ved din side, der selv har gået gennem den samme forvandling og hjælper dig med at tage din personlige udvikling til et nyt niveau.

Ball shaped black and white blur
Clouds daylight fog

Stræb efter det ukendte

Vi har alle sammen drømme og ønsker, som fylder en stor del af vores tanker og energi. Alligevel er det kun meget få procent af befolkningen, der opnår alt det, de drømmer om. Hvordan kan det være? Det skyldes, at mange deler deres mål og drømme op i to kategorier: De realistiske og de urealistiske. Mange mennesker har nemlig en idé om, at der er grænser for, hvad de er i stand til. Med vores professionelle coachingforløb vil du indse, at det ikke er sandt. Hvis du kan forestille dig det, kan du også opnå det. Den personlige udvikling handler i høj grad om at udviske grænserne mellem det realistiske og det urealistiske samt at ændre dine vaner og tanker, så du begynder at arbejde dig hen mod din største drøm eller dit inderste ønske.

Oplev store forandringer i dit liv med personlig coaching

Vi kender alle følelsen af, at vi har været til et foredrag eller læst en øjenåbnende bog. Den der aha-oplevelse og øjeblikkets inspiration, hvor man føler, at alt virkelig er muligt. Desværre går denne følelse ofte hurtigt over, og selvom man har fået nye værktøjer og redskaber til faglig og personlig udvikling, kommer man aldrig rigtig videre med det. Med os som din personlige coach viI du opleve, at der rent faktisk sker forandringer med dig selv og dit liv på alle planer. Hvordan kan det være? Når du har en professionel coach ved din side igennem længere tid, får du hjælp til at fastholde inspirationen og motivationen. Derudover lærer du at sætte mål og handle og tænke derefter, hvilket kan bruges i alle aspekter af livet, uagtet om det er i træning, karriere, kærlighedsliv eller noget helt fjerde. Gennem en systematisk tilgang og personlig coaching får du et klart billede af, præcis hvad du vil – og hvordan du opnår det.

Adult asking blur
Blur branches close up

Sætter du de rigtige mål?

Vi oplever ofte, at problemet typisk ikke ligger i folks evne til at arbejde efter at opnå deres mål. Den helt store udfordring består i, at mange mennesker simpelthen sætter de forkerte mål. I stedet for at sætte mål efter det, vi virkelig gerne vil opnå, sætter vi dem efter det, som vi tror, vi kan opnå. Derfor oplever mange, at de ikke får den succes, de drømmer om – selvom de egentlig når mange af deres mål.

Med en personlig coach ved din side bliver du først trænet i at være ærlig over for dig selv, afdække hvad du virkelig vil med dig selv og sætte dine mål derefter. Derefter arbejder vi med dine ‘paradigmer’. Paradigmer er et begreb for den ”software”, der er indkodet i os. Det er de vaner og overbevisninger, vi ubevidst følger. At ændre sine paradigmer er svært, men ikke umuligt, og er en yderst vigtig del af din personlige udvikling. Med Tænk dig til resultater og personlig coaching får du redskaberne til det.

Vil du have “hovedrollen” i din egen film?

START PÅ TÆNK DIG TIL RESULTATER