PROFESSIONEL COACHING

– VI HJÆLPER DIG PÅ VEJ

PROFESSIONEL COACHING

– VI HJÆLPER DIG PÅ VEJ

LÆR HVORDAN DU TAGER KONTROL

Tilmeld dig dette Gratis Webinar og lær, hvordan du opnår dit potentiale og lægger dit liv om, præcis som du gerne vil have det.

GRATIS WEBINAR TIL DIG

HVAD ØNSKER DU I DIT LIV?

Money Academy

I forløbet lærer du alt, hvad du behøver for at opbygge din egen virksomhed som konsulent, coach eller iværksætter. Succes er 95% mindset og 5% strategi. Lær at skabe et penge-mindset. Skal dit eventyr starte i dag?

Diamond Rich Club

Er du allerede en succesrig iværksætter og klar til at tage dit mindset og din virksomhed til et andet niveau? Er du klar til at opnå helt nye resultater? Ønsker du at tjene en 6-cifret indkomst?

Club 1%

Denne klub er for dig der er konsulent, coach, iværksætter eller leder. Du har allerede en 6-cifret månedlig indkomst, og du ønsker at tjene en 7-cifret månedlig indkomst. Hvad holder dig tilbage?

Vi finder dine uopdagede ressourcer

Professionel coachinger tager udgangspunkt i dig. Stik modsat de fleste kurser og uddannelser handler vores coachingforløb ikke om at fylde mere viden på.

Uddannelse kommer fra det latinske ord ēdūcō, som betyder at udvikle på det indre. Vores formål er at hjælpe dig med at udvikle dine unikke evner, så du får tingene til at lykkes. 

Hvis du ønsker at forbedre dit liv…

Hvis du ønsker at tage kontrol over alle områder af dit liv…

Hvis du ønsker at være mere, gøre mere og have mere…

Hvis du ønsker at leve et liv fyldt med lykke, passion og frihed…

Så er professionel coaching for dig.

Dette er din mulighed for at tage handling og skabe det liv du drømmer om – for altid.

Og hvis ikke nu, hvornår så?

Vi vil committe os til din succes sammen med dig for at gøre processen nemmere og hurtigere, end du havde forestillet dig. Giv dig selv en chance og dit liv vil transformere sig.

DELTAG I VORES GRATIS WEBINAR

Er du interesseret i at høre nærmere, så udfyld kontaktformularen eller tilmeld dig vores gratis webinar ved at trykke her.

Professionel coaching er for dig, der ønsker bedre resultater

Professionel coaching er ikke kun for sportsatleter og topledere. Coaching er for de personer der ikke kun er interesseret i et bedre liv, men er committed til at indfri sit inderst potentiale og nå nye højder.

Professionel coaching er nøglen til dit potentiale

De fleste forbinder læring med skolebænken og derfor med barndommen og ungdommen. Men enhver, der tror på den personlige udvikling og vores eget potentiale, ved, at nøglen ligger i den livslange læring. Som Albert Einstein engang udtalte: ”Når du stopper med at lære, begynder du at dø”. Hvis vi som mennesker skal bevæge os fremad og opnå flere gode ting i vores familie- og arbejdsliv, må vi allerførst erkende, at vi ikke ved alt. Det åbner samtidig muligheden for at indse, hvor meget vi stadig kan lære. Med en professionel coach ved din side får du nem adgang til mere viden og kendskab til dig selv og de paradigmer, der kontrollerer dig og dit liv. Den berømte billedhugger, arkitekt og maler, Michelangelo, udtalte et år inden sin død i en alder af 87 år: ”Jeg lærer stadig”. Denne sætning, der beskriver livslang læring, er ikke mindre end nøglen til at få maksimalt ud af sit liv sammen med en personlig coach.

Professionel coaching gør dine drømme til virkelighed bering søgaard
Professionel coaching få hjælp til at nå dine mål bering søgaard

Kompetent hjælp fra en professionel coach

Hvis du vil kickstarte din personlige udvikling og udnytte dit fulde potentiale, er professionel coaching det rigtige valg. Med en personlig coach ved din side får du nemlig hjælp til at arbejde fokuseret og holde dine øjne på målet. Men hvad er ”coaching” egentlig? Ordet coach er ikke nogen beskyttet titel, og derfor kan alle i princippet coache. Definitionen på en professionel coach er, at vedkommende har fokus på processen. En professionel coach hjælper personen med at fremkalde nye refleksioner, formulere de rigtige mål, finde egne svar og i det hele taget åbne op for sit fulde potentiale. Samtidig er en professionel coach en person, der selv har taget medicinen. En person, der selv har været igennem forløbet og ved, hvordan det skal gøres. Med en professionel og personlig coach ved din side, får du altså kompetent hjælp i hele processen af en person, der har et både teoretisk og praktisk fundament for opgaven.

En investering i dig selv og dem omkring dig

Vi har stor erfaring med professionel coaching. Under vores referencer kan du høre flere deltagere udtale, hvordan de igennem vores coachingforløb har skabt massive fremskridt i deres liv. Med et coachingforløb forbedrer du ikke kun dit eget liv – du forbedrer også livet for dem omkring dig.

Jo mere du forstår af dig selv, des mere forstår du også om andre. Det betyder, at udover dine egne fremskridt, vil du også være i stand til at hjælpe din egen familie, venner og kolleger med at bringe deres potentiale til overfladen. Som du lærer at ændre dit eget paradigme; dine vaner og overbevisninger, så lærer du også at hjælpe andre til at ændre deres paradigme.

En investering i dig selv er altså den bedste investering, du kan foretage. Den kan ikke tages fra dig, den kan ikke beskattes, og det du udvikler og forbedrer, vil du have med dig resten af livet.

Professionel coaching vær den bedste udgave af dig selv bering søgaard
Professionel coaching menneskelig potentiale bering søgaard

Hvem er jeg? Det er vigtigt at vide

Livslang læring handler ikke kun om at kende verden, men i allerhøjeste grad også om at lære sig selv at kende.

Og det er her din lifecoach kommer ind i billedet. Og selvom ordet lifecoach måske lyder en smule pompøs, så er det faktisk ikke så dum en ide. For forestil dig, hvad det ville betyde for dit liv, hvis du ikke lod omstændighederne styre dine beslutninger og dit liv, men at du i stedet designede dit eget liv, som du vil have det. Med en professionel coach graver vi ikke i fortiden, som du ville gøre hos en psykoterapeut. I stedet lærer du om dig selv og finder selv svaret på spørgsmålet ”hvem er jeg?”. Når du kender dig selv, ved du også, hvordan du skal tilrettelægge dit liv og sætte dine mål for at opnå alt det, du vil have. Det er altså en tilgang, der fokuserer på fremtiden frem for fortiden. Som den meget anerkendte arkitekt og opfinder Buckminster Fuller sagde; “Man ændrer ikke noget ved at bekæmpe den bestående virkelighed. Hvis man vil ændre noget, skal man bygge en ny model, der gør den eksisterende model overflødig.”

Hør mere om professionel coaching

Et forløb hos en professionel coach er noget, som næsten alle kan bruge. Coaching kan nemlig bruges til og fokusere på mange forskellige områder – lige fra stress og personlig udvikling til ledelse og økonomi. Et forløb hos en personlig coach tager udgangspunkt i dig og de udfordringer, som du arbejder med til hverdag. Den eneste forudsætning, vi har for at arbejde med dig, er at du har et ønske – et begær – om at få mere ud af livet. Forestil dig selv som en vandslange med et kraftigt tryk på, men som har slået et par knuder om sig selv. Vi hjælper dig med at løsne knuderne op, så du kan bringe dit begær og dine unikheder til overfladen. Hvis du har spørgsmål til vores forløb eller coachuddannelse, eller du blot vil have mere information, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kasper jeppe

DET HANDLER OM DIT LIV – DIN LIVSSTIL – DIT BIDRAG

Hvis du er interesseret i at høre mere i forhold til professionel coaching, så fortvivl ikke. Kontakts os herunder for at modtager yderligere information.

Kontakt os for mere information