Kontakt os

Er du interesseret i at høre nærmere om vores professionelle coachingforløb, så udfyld formularen nedenfor og bliv kontaktet af Kasper Bering og Jeppe Søgaard. Det er helt uforpligtende!

12
LEKTIONER

12 motiverende lektioner bestående af en detaljeret deltagerguide med tankevækkende arbejdsopgaver og dynamiske videoer, der intensivt fokuserer på at skabe ekstraordinære resultater med det samme.

24
UGER

Udnyt styrken i kontinuerlig gentagelse igennem et interaktivt pensum, der effektivit skaber vaner, som bringer dig tættere på dine mål. Dette er videnskabeligt bevist at virke for både enkeltpersoner og teams.

SUPPORT

Du får direkte adgang til Kasper & Jeppe og deltager i ugentlige live-sessioner med de andre deltagere for at give dig den støtte, svar og ekspertvejledning, du behøver for at nå dine mål fokuseret og effektivt.

Professionel coaching – forløb og uddannelse med personlig coach

De fleste af os går med en drøm og et håb om, at vi løbende udvikler os i en positiv retning. Men hvis man virkelig vil gøre en forskel og se sin personlige udvikling tage fart, nytter det ikke noget at læne sig tilbage og lade tilfældighederne råde. Hvis du har taget en fast beslutning om, at du gerne vil udvikle sig personligt og se dit liv forandre sig til det bedre, har du allerede taget det første skridt. Men at gøre store fremskridt på egen hånd er en svær, hvis ikke umulig opgave. Det kan være svært at finde motivationen og inspirationen på egen hånd og presse sig selv til konstant at bevæge sig fremad. Det er her, at professionel coaching kommer ind i billedet. Med et forløb med professionel coaching har du nemlig en rutineret makker ved din side, der selv har gået gennem den samme forvandling og hjælper dig med at tage din personlige udvikling til et nyt niveau.

Livslang læring er nøglen til udvikling

De fleste forbinder læring med skolebænken og derfor med barndommen og ungdommen. Men enhver, der tror på den personlige udvikling og vores eget potentiale, ved, at nøglen ligger i den livslange læring. Som Albert Einstein engang udtalte: ”Når du stopper med at lære, begynder du at dø”. Hvis vi som mennesker skal bevæge os fremad og opnå flere gode ting i vores familie- og arbejdsliv, må vi allerførst erkende, at vi ikke ved alt. Det åbner samtidig muligheden for at indse, hvor meget vi stadig kan lære. Med en professionel coach ved din side får du nem adgang til mere viden og kendskab til dig selv og de paradigmer, der kontrollerer dig og dit liv. Den berømte billedhugger, arkitekt og maler, Michelangelo, udtalte et år inden sin død i en alder af 87 år: ”Jeg lærer stadig”. Denne sætning, der beskriver livslang læring, er ikke mindre end nøglen til at få maksimalt ud af den personlige udvikling og arbejdet med en personlig coach.

Professionel Coaching – Alt, hvad du ønsker dig, kan du få

Vi har alle sammen drømme og ønsker, som fylder en stor del af vores tanker og energi. Alligevel er det kun et fåtal, der synes at opnå alt det, de drømmer om. Hvordan kan det være? Det skyldes, at mange deler deres mål og drømme op i to kategorier: Det realistiske og det urealistiske. Mange moderne mennesker har nemlig en idé om, at der grænser for, hvad de er i stand til. Med vores professionel coaching forløb vil du indse, at det ikke er sandt. Hvis du kan forestille dig det, kan du også opnå det. Den personlige udvikling handler i høj grad om at udviske grænserne mellem det realistiske og det urealistiske samt at ændre dine vaner og tanker, så du begynder at arbejde dig hen mod din største drøm eller dit inderste ønske.

Kompetent hjælp fra personlig coach

Hvis du vil kickstarte din personlige udvikling og udnytte dit fulde potentiale, er professionel coaching det rigtige valg. Med en personlig coach ved din side får du nemlig hjælp til at arbejde fokuseret og holde dine øjne på målet, nemlig et forbedret liv og sindstilstand. Men hvad er ”coaching” egentlig? Ordet coach er ikke nogen beskyttet titel, og derfor kan alle i princippet coache. Definitionen på en professionel coach er, at vedkommende har fokus på processen. En professionel coach hjælper fokuspersonen med at fremkalde nye refleksioner, formulere de rigtige mål, finde egne svar og i det hele taget åbne op for sit fulde potentiale. Samtidig er en professionel coach en person, der selv har taget medicinen. En person, der selv har været igennem forløbet og ved, hvordan det skal gøres. Med en professionel og personlig coach ved din side, får du altså kompetent hjælp i hele processen af en person, der har et både teoretisk og praktisk fundament for opgaven.

To typer til vores coaching forløb

Vi har stor erfaring med at tilbyde og udføre professionelle coaching forløb, der fører mennesker i mål med deres håb og drømme. Med et coaching forløb kommer vores deltagere ikke kun videre med deres personlige udvikling, men de tager også den bedste coach uddannelse på markedet. Kun når man har været igennem forløbet selv, er man nemlig uddannet til at kunne coache andre i deres personlige rejse. Vi oplever grundlæggende, at der er to typer af mennesker, der nyder godt af vores professionelle coaching forløb:

  1. Den første type er personen, der genre vil vende sig liv helt på hovedet. Det er ham eller hende, der ikke er tilfreds med sin nuværende situation og ønsker at foretage en 180° Vedkommende bruger et coaching forløb til at gå fra kamp til succes.
  2. Den anden type er personen, der allerede klarer sig godt. Det er ham eller hende, der har et velfungerende liv, men som alligevel ønsker lidt mere. Vedkommende kan med et coaching forløb gå fra dygtig til ekstraordinær.

Oplev store forandringer i dit liv med et forløb med professionel Coaching

Vi kender alle følelsen af, at vi har været til et foredrag, set en dokumentar eller læst en bog. Den der ”ahaoplevelse” og øjeblikkets inspiration, hvor man føler, at alt virkelig er muligt. Desværre går denne følelse ofte hurtigt over, og selvom man har fået nye værktøjer og redskaber til faglig og personlig udvikling, kommer man aldrig rigtig videre med det. I modsætning dertil vil mange med et professionelt coaching forløb opleve, at der rent faktisk sker forandringer med dem selv og deres liv på alle plan. Hvordan kan det være? Når du har en personlig og professionel coach ved sin side igennem længere tid, får du hjælp til at fastholde inspirationen og motivationen. Derudover lærer du at sætte mål og handle og tænke derefter, hvilket er noget, der kan bruges i alle aspekter af livet, herunder træning, hobby, karriere og kærlighedsliv. Gennem en systematisk tilgang til tingene får du et klart billede af, præcis hvad du vil – og hvordan du opnår det.

Sætter du også de forkerte mål?

Vi oplever, at problemet ofte ikke ligger i folks evne til at arbejde efter og opnå deres mål. Den helt store udfordring består af, at mange mennesker simpelthen sætter de forkerte mål. I stedet for at sætte mål efter det, vi virkelig gerne vil opnå, sætter vi dem efter det, som vi tror, vi kan opnå. Derfor oplever mange, at de ikke får den succes, som de drømmer om, selvom de egentlig når mange af deres mål. Med en professionel coach ved din side igennem et længere forløb bliver du trænet i at være ærlig over for dig selv, mht. hvad du virkelig vil – og sætte dine mål derefter. Derefter følger arbejdet med at ændre dine paradigmer. Paradigmer er et begreb for den ”software”, der er indkodet i os. Altså de handlinger og tanker, vi ubevidst følger. At ændre sine paradigmer er svært, men ikke umuligt, og det er en vital del af den personlige udvikling. Når du gennemgår et personligt coaching forløb, får du hjælp af en, der har lykkedes med at ændre sine egne paradigmer.

Hvad er jeg? Det er vigtigt at vide

Livslang læring handler ikke kun om at kende verden, men i allerhøjeste grad også om at lære sig selv at kende. Vi moderne mennesker kæmper som aldrig før med psykiske lidelser som depression, ensomhed og stress. Med en Life- eller stresscoach ved din side graver du ikke i fortiden, som du ville gøre hos en psykoterapeut. I stedet lærer du om dig selv og finder eget svar på spørgsmålet ”hvad er jeg?”. Når du kender dig selv, ved du også, hvordan du skal tilrettelægge dit liv og sætte dine mål for at opnå alt det, du vil have, uden sideeffekter. Derfor er det en tilgang til tingene, der fokuserer på fremtiden frem for fortiden.

Bliv Life Coach for dig selv og for andre

Vores coaching forløb er en coachuddannelse, der gør dig i stand til at være life coach for både dig selv og for andre. Nogle kalder det også en mentoruddannelse, hvor du bliver mentor for dig selv og andre. Men hvad er en mentor egentlig? En mentor og en coach er meget det samme: En hjælp og en støtte i arbejdet med dig selv. Vores forløb er derfor både for dem, der vil hjælpe sig selv og dem, der brænder for at hjælpe andre. Vi tilbyder den bedste coach uddannelse, der kan ruste dig til at agere stresscoach, karrierecoach eller life coach for andre.

Hør mere om coaching og uddannelse

Et forløb hos en professionel coach er noget, som næsten alle kan bruge. Coaching kan nemlig bruges til og fokusere på mange forskellige områder – lige fra stress og personlig udvikling til ledelse. Et forløb hos en personlig coach tager udgangspunkt i dig og de problemstillinger, som du arbejder med til hverdag. Hvad enten du tager et forløb for din egen skyld eller en coach uddannelse for andres skyld, tør vi godt love utrolige resultater. Hvis du har spørgsmål til vores forløb eller coach uddannelse, eller du blot vil have mere information, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.