sgsergs 1

MONEY ACADEMY

Din Money Academy tilmelding inkluderer:

ALLE KAN GØRE DET – VI VISER DIG HVORDAN

Patrik lazzarotto

“Jeg tjente min første million lang tid før, jeg forventede det. Takket været programmet har jeg skabt en indkomst på over 100.000 kr. om måneden.”

Patrik Lazzarotto / Ejer - LAZZAWEB
Pernille langbak

“Forløbet var springetbrættet fra mit trygge og komfortable liv i en bagerforretning til at skabe min drømmeforretning, hvor jeg arbejder som mindset motivator. Jeg opsagde mig arbejde efter 3 måneder og lever i dag udelukkende af af min forretning.”

Iman Abourdeiny / Selvstændig
August

“Inden forløbet var jeg lønmodtager og træt af mit job. Jeg ønskede noget andet, så jeg blev selvstændig. Efter forløbet begyndte jeg at tiltrække nye kunder. I 2019 omsatte jeg for godt 500.000 kr. I 2020 rammerg jeg godt 1.5 million i omsætning.”

August Kristof Larsen / Selvstændig - Byggesagkyndig
Soeren kristensen

“Efter forløbet med Kasper og Jeppe er jeg blevet mere bevidst om mit potentiale. Jeg har solgt over 30 landbrugsmaskiner og fået en årsomsætning på mere end 2 millioner kr.”

Søren Kristensen / Ejer - Stoneless ApS

HVORDAN FUNGERER MONEY ACADEMY?

👉TRÆNINGEN

Indeholder praktiske og motiverende videoer til hvert modul for at guide dig gennem de præcise strategier, du har brug for for at øge din indkomst og blive en pengemagnet. Her vil der også være MP3’er af alle videoer (så du kan lytte og lære, mens du er på farten). Du får tydelige, trinvise øvelser og arbejdsark, så du kan implementere alt, hvad du lærer i træningen. Husk, at du har LIVSTIDSADGANG til hele kurset, så du kan tage det i dit eget tempo og gentage moduler, når du har brug for det.

👉COACHINGEN

Giver Live-gruppecoachingkald med Kasper & Jeppe HVER MÅNED om bestemte temaer og Q&A-sessioner om pengemindset. Du får også adskillige timers optagede coachingsessioner af virkelige cases, så du kan høre, hvordan andre deltagere arbejder igennem deres brændende spørgsmål.

👉SUPPORTEN

Giver dig adgang til vores private community af utrolige iværksættere, der rent faktisk udfører arbejdet, tjener penge og støtter hinanden. Du har også adgang til erfarne community-mentorer, herunder Kasper & Jeppe selv, til at besvare dine spørgsmål og yde løbende support.

sgsergs 2

sgsergs 3

Checkout ID not found

It seems that this is not the CartFlows Checkout page where you have added this shortcode. Please refer to this article to know more.