Ekslusivt og unikt coachingseminar af Bob Proctor, som ikke er frigivet på markedet

KUNSTEN AT SÆTTE OG OPNÅ MÅL

DET MEST EFFEKTIVE PROFESSIONELLE OG PERSONLIGE UDVIKLINGSSEMINAR I 2023

LIVE D. 2. - 5. NOVEMBER 2023

KUN 997,-
Udviklingsseminar 1

LIVE-kald med Kasper Bering & Jeppe Søgaard og eksklusive optagelser med Bob Proctor

Udviklingsseminar 2

Interaktive Mastermind Breakout Rooms

Udviklingsseminar 3

Konkrete værktøjer til at skabe massive fremskridt i dine resultater

Bering & Søgaard - Sandy Gallagher, Kasper Bering, Jeppe Søgaard, Bob Proctor

Kasper Bering,

Jeppe Søgaard &

Bob Proctor

Kan du relatere?

Du ved inderst inde, at du ikke er almindelig. Du har følelser af at ville mere, af at være mere… og opnå mere. Du vil have frihed til at leve dit liv, præcis som du ønsker at leve det.

MEN…. Det, du oplever, er, at de samme resultater viser sig i forskellige situationer, år efter år. Det resulterer i, at du arbejder hårdere, føler dig mere overvældet og ikke oplever nogen forskel… Lyder det bekendt?

Det er på tide at ændre alt dette. Spring ud af denne uendelige cyklus med at gøre mere, og kom til hovedårsagen af alle resultater, så du kan fremskynde din performance og dit overskud ved at lede hver dag med formål og passion.

OVERBLIK

Udviklingsseminar 4

HVORDAN DU EKSPONENTIELT øger din indkomst OG PÅVIRKNING I DIT PERSONLIGE OG PROFESSIONELLE LIV

HVAD DU KAN OPNÅ…….

Udviklingsseminar 5

1.

TILMELD DIG SEMINARET

Udviklingsseminar 6

2.

SE DET HELE FRA DIT HJEM

Udviklingsseminar 7

3.

FÅ KLARHED, FORSTÅELSE OG ORDEN I DIT SIND

Udviklingsseminar 8

Lev et ekstraordinært liv

Der er ingen tvivl om, at vi alle er i stand til at leve et liv, vi selv designer, men tror du på det, tror du, at du har det, der skal til, og vigtigst af alt, er du villig til at træffe en beslutning om at leve det ekstraordinære liv?

Søren Kristensen

Klejnsmed & Ejer af Stoneless ApS

“Efter forløbet med Kasper og Jeppe er jeg blevet mere bevidst om mit potentiale. Jeg har solgt over 30 landbrugsmaskiner og fået en årsomsætning på mere end 2 millioner kr.”

Pernille Langbak

Mindset Motivator

“Forløbet var springetbrættet fra mit trygge og komfortable liv i en bagerforretning til at skabe min drømmeforretning, hvor jeg arbejder som mindset motivator. Jeg opsagde mig arbejde efter 3 måneder og lever i dag udelukkende af af min forretning.”

Thomas Svenstrup

Direktør for DanGuitar

“Igennem forløbet er det lykkedes mig at drive og vækste min virksomhed, samtidig med at jeg har fået mere tid til familien.
Dette takket være en større forståelse at mit sind, og hvordan jeg gennem mine tanker kan ændre mine resultater.”

Søren Vasegård Andreasen

Advokat
“Inden forløbet brugte jeg meget tid i min forretning, og jeg fik ikke den type kunder, som jeg ønskede. Efter forløbet er jeg begyndt at tjene flere penge, fordi jeg kun siger ja til de kunder, jeg ønsker at arbejde med. Forløbet har været den bedste investering i mit liv.”

Renu Sharma

Selvstændig coach og mentor
“Inden forløbet var jeg stressramt. Jeg sad fast i mit arbejde og kunne ikke mærke mig selv. Efterfølgende har jeg indset, at hver dag er en gave, og jeg har tjent mine første 15.000 kr. som selvstændig.”

Nelly Amoi

Selvstændig
“I mange år har jeg haft en drøm om at blive selvstændig. Men jeg har saboteret mig selv hver gang. Efter forløbet er jeg blevet mere bevidst om mine tanker, og hvordan de påvirker mine resultater. Jeg har allerede manifesteret flere af mine mål.”

Rene Kundby Nygaard

Softwareudvikler
“Jeg har været softwareudvikler i 12 år, og igennem dette forløb har jeg indset, at mit potentiale er større, end jeg først troede. I dag laver jeg forretning på internationalt plan, og jeg ser frem til at opnå endnu højere mål.”

Sabrina Gauger

Sangerinde

“Før forløbet gik jeg på universitetet, men fik stress af at være der. Jeg ønskede noget andet. Efter forløbet er har jeg indset, at det her har været den bedste investering nogensinde. I dag forfølger jeg mine drømme om at leve af min musik.”

VI GÅR LIVE D. 2. - 5. NOVEMBER

RESERVÈR DIN PLADS HER

ONLINE EVENT

Live Zoom event torsdag d. 2. til søndag d. 5. november

Torsdag kl. 20:00 – 22.00.
Fredag, lørdag & søndag fra kl. 09:00 – 12:00.

Éngangsbetaling

997 kr.
inkl. moms

EN EKSTRADONINÆR HISTORIE

Bob Proctors navn er synonym med ‘succes’ for millioner af mennesker verden over. Og han var kendt som en enestående underviser i det menneskelige sind og velstand. Men hvordan kom han så langt? Han er direkte forbundet med fadderne af personlig udvikling; Andrew Carnegie, Napoleon Hill og Earl Nightingale.

Bob proctor

I 1961 begyndte Bob Proctor at studere ‘Think & Grow Rich’, og det transformere hans liv. Udover at studere bogen så lyttede han også til Earl Nightingales komprimerede optagelse af bogen tusindvis af gange. Det første ham til et tæt samarbejde med Earl Nightingale, hvor de arbejdede skulder ved skulder fra 1968-1973. Bob gik bort i februar 2022 i en alder af 87, men hans livsværk fortsætter, og han er anerkendt som en af de ledende eksperter på sindet og tankens kraft.

Sandy Gallagher

I 2006, deltog en meget succesfuld advokat ved navn Sandy Gallagher et af Bob Proctors seminarer. Dette seminar ændre hendes liv, og hun slog sig efterfølgende sammen med Bob Proctor og skabe Proctor Gallagher Institute.

Udviklingsseminar 9

Kasper Bering & Jeppe Søgaard

I 2015 deltog Kasper Bering & Jeppe Søgaard i en 5-dages workshop i Bob Proctor hjemby Toronto, og siden da har de aldrig set sig tilbage. De leverer de absolut bedste personlig udviklingsprogrammer på markedet, og som de siger, så har de tilladelse til at blære sig med det, for intet af dem er deres. De har blot studeret sammen med og fået mentorskab af Bob Proctor i mere end 6 år og indsamlet det bedste materiale, således du kan begynde at leve det liv, du drømmer om.

HAR DU STADIG SPØRGSMÅL? SÅ HAR VI SVARENE

Ofte stillede spørgsmål:

Det vil foregå:
Torsdag 2. november: 20:00-22:00
Fredag d. 3. november 09:00-12:00
Lørdag d. 4. november: 09:00-12:00
Søndag d. 5. november: 09:00-12:00

Det hele foregå online via et gratis program, der hedder Zoom, så det eneste der kræves, er en internetforbindelse.

Det hele bliver optaget og udsendt, så er du forhindret i at deltage, såvil du modtage det hele på replay i din indbakke.

Hvis det du har læst og hørt på denne side ræsonnerer med dig, så er du landet det rette sted. Det du bliver undervist og coachet i handler om dit sind og dit uendelige potentiale, og hvordan du skaber det liv, du drømmer om.

Vi anbefaler, at hver deltager køber sin egen billet, men I kan godt deltage flere fra den samme computer, hvis I sidder sammen

Det vil du utvivlsomt. Bob Proctor studere dette i mere end 60 år, og Kasper Bering & Jeppe Søgaard har studeret det i mere end 6 år, og de føler kun lige, at de har skrabet overfladen, så selv hvis du har deltaget i alt, hvad Kasper og Jeppe tidligere har udbudt, så lover de, at dette event bliver endnu bedre.

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS