Promover personlig udvikling. Sæt din indtjening på autopilot.

Hjælp andre mennesker | Lad dine penge arbejde for dig | Vækst din forretning

Bliv en del af Danmarks førende affiliate netværk indenfor personlig udvikling og gør brug af Bering & Søgaards interne affiliate teknologi, der giver dig mulighed for at mangefordoble din indtægt ved at opsætte flere indkomstkilder (MSI).

Hvad er MSI?

MSI = Multiple Sources of Income, som på dansk betyder at have flere indtægtskilder.

At have MSI er svarer til at diversificere sin investeringsportefølje. På den måde, når en indtægtskilde lider, kompenserer de andre for det. Og hvis ingen af dem lider, tjener du en masse penge.

Du skal ikke se på MSI som at få et andet job. Se det altid som passiv indtægtskilde.

I starten vil det måske kræve en indsats at starte din første MSI, men når først det er sat op, så vil din MSI arbejde for dig.

Hvad er de mest velhavende menneskers hemmelighed? Svaret ligger i MSI’er.

Du kan også læse mere om det her.

Hvem er dette for?​

Bering & Søgaard’s Affiliate program er for:

  • Dig der er interesseret i kontinuerlig vækst og ønsker at tilslutte sig den 1% af befolkningen, der skaber ægte og varig rigdom gennem MSI.
  • Dig der er ihærdig, og committet din egen personlige udvikling
  • Dig der er dedikeret til at hjælpe personer i dit netværk med at skabe vækst
  • Dig der ønsker at give mere, gøre mere og have mere, ved at have flere indtægtskilder
  • Dig der ser en fremtid i online verdenen, og dig der ved, at branding og digital markedsføring, kan skabe fundamentet for din indkomst.

Hvem er det ikke for?

Bering & Søgaard’s Affiliate program er ikke for:

  • Dig der mener, at svaret på at blive velhavende er at arbejde hårdere, have et godt job eller have ekstra arbejde.
  • Dig der er tilfreds med din nuværende indkomst og ønsker at forsætte din nuværende livsstil uforandret.
  • Dig der hurtigt giver op, og ikke er villig til at komme ud af din komfortzone
  • Dig der finder tilfredsstillelse i at blive, hvor du er og ikke har et ønske om at udvikle sig personligt.

Bering & Søgaard Affiliate

Adgangspris:

12.500 Kr. inkl. moms

Sådan virker Bering & Søgaard Affiliate

Tjen penge ved at inspirere.. og lad os gøre det tunge arbejde.

Som affiliate får du kommission for hvert salg, der er foretaget gennem dig. Alt du behøver at gøre er at promovere et link, et billede eller en video, og når en person klikker på dette og efterfølgende foretager et køb så får du en kommission. Medbring dine talenter, vi leverer resten.

Som et registreret affiliate-medlem hos os får du øjeblikkelig og ubegrænset adgang til vores fulde tilknyttede ressourcecenter. Det er fyldt med færdige e-mail-skabeloner, billeder, videoer, tekster… alt hvad du har brug for for at gøre dette så let som ‘kopier og sæt ind.’

Du får tildelt et såkaldt affiliate link – et link som kun du har adgang til – og med dette link kan du promovere udvalgte produkter og services fra Bering & Søgaard.

Med dit unikke link gøres det tydeligt hvilke salgsaktiviteter, der gør sig gældende for netop dit link.

På den måde vil du altid kunne se, hvor mange penge du har tjent.

Promover dine links med email, sociale medier eller betalt annoncering og lad affiliate teknologien arbejde for dig – uanset hvor du befinder dig.

Med affiliate marketing er du ikke afhængig af tid og sted, og det eneste det kræver for dig, er en internetforbindelse og en online promoveringsstrategi.

Når du er en del af Bering & Søgaards Affiliate platform, får du tips, tricks og “best practices” til promovere dine affiliate links og opnå den indkomst, du ønsker.

Scaled

1-5 salg pr. måned (30% pr. salg)

6-10 salg pr. måned (50% pr. salg)

11-20 salg pr. måned (60% pr. salg)

21+ salg pr. måned (speciel andel pr. salg)

Få attraktive udbetalinger og fordele, der øger din indkomst, og tag dit liv til det næste niveau

Med affiliate marketing er du ikke afhængig af tid og sted, og det eneste det kræver for dig, er en internetforbindelse og en online promoveringsstrategi.

Når du er en del af Bering & Søgaards Affiliate platform, får du tips, tricks og “best practices” til promovere dine affiliate links og opnå den indkomst, du ønsker.

Det koster 12.500 kr. inkl. moms at blive affiliate igennem Bering & Søgaard.

Det kan måske lyde som stor investering.

Men forestil dig det….

Hvis du promoverer et produkt, der f.eks. koster 1.997 kr. eller 9.997 kr. ekskl. moms, og du modtager halvdelen i kommission, så har din investering allerede tjent sig hjem i løbet af ganske få salg.

Alt derefter er rent overskud i dine lommer.

Har du et fuldtidsjob, så vil disse salg kunne erstatte din løn, og du vil principielt kunne sige dit job op eller arbejde mindre.

Hvor meget ønsker du at tjene? Hvor langt er du villig til at gå?

Hvorfor promovere Bering & Søgaard?

Vi elsker at udbetale store kommissioner til vores affiliate-medlemmer, fordi det hjælper os med at nå vores vision om at hjælpe flere mennesker. Men vi kunne bogstaveligt talt ikke gøre dette uden dig.

Efterspørgslen efter produkter og programmer inden for personlig udvikling er enorm, og markedet er oversvømmet med såkaldte løsninger, men Bob Proctor, Kasper Bering & Jeppe Søgaard har stået tidens prøve og tilbyder uden tvivl de allerbedste personlige udviklingsprogrammer i branchen, hvilket vores affiliate-udbetalinger også altid afspejler.

Mere end 1.000 danskere har involveret sig i en økonomisk transaktion med Bering & Søgaard, så der er ingen tvivl.

Mg web zpsbvlxcgoo

Værktøjer til affiliate succes

Fantastisk affiliate support

Vi er dedikeret til at hjælpe dig, så du får en god start. Hvis du har spørgsmål eller udfordringer, så sidder vi klar ved tasterne.

Se dine data i realtid

Det du ikke måler, kan du heller ikke forbedre. Med vores interne affiliate teknologi kan du se præcis de data, som du ønsker at måle på, så du kan forbedre din promoveringsstrategi.

Skræddersyet promoveringsmateriale

Du har store ambitioner med at promovere vores produkter, men du ønsker hjælp til netop din specielle situation? Få lavet eksklusivt promoverings materiale som f.eks. billeder, tekster, landingssider, mm. som er tilpasset din målgruppe.

Dedikeret facebook netværk

Få netværk og sparring fra andre affiliates, og lad dig inspirere af diverse promoveringsstrategier ved at joine vores eksklusive Facebookgruppe, der er forbeholdt Bering & Søgaard Affiliates.

JOIN NU

Hvorfor vente? Bliv medlem nu og begynd at tjene penge med det samme gennem et partnerskab med os. Tilmeldingsprocessen er hurtig og nem, og din familie, dine venner og dit netværk vil elske dig for det.