OM BERING & SØGAARD

VORES VISION

Vores vision er at forbedre menneskers livskvalitet globalt ved at højne kvaliteten af den enkeltes tanker.

Det gør vi ved at uddanne og styrke vores deltagere gennem produkter, tjenester og arrangementer, der udvider bevidstheden.

Hos Bering & Søgaard er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at finde og booste dit eget potentiale. Du rummer nemlig (meget) mere, end du tror.

Fordi tænk nu, hvis du kunne vågne op hver eneste dag og gøre præcis dét, du virkelig ønsker med al den glæde, mening og inspiration du altid har drømt om?

Psst! …

Det kan du.

Succes er nemlig ikke resultatet af en hemmelig formel, som kun få udvalgte har adgang til. Succes er resultatet af simple principper, som hæver kvaliteten af dine tanker, og som når de er forstået og anvendt korrekt, kan og vil ændre dit liv.

Dét er de principper, som vi hjælper dig med at gøre til en naturlig del af din hverdag, så du kan opnå lige præcis dét, du ønsker og drømmer om i dit liv.

Og jo, vi ved det godt. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men virkeligheden er, at det faktisk er såre simpelt. Det kræver nemlig ikke mere energi at skabe ekstremt effektive resultater, end det gør at skabe middelmådige resultater.

60P2506 B

Kasper Bering

”Hårdt arbejde er den eneste vej til succes!” Ligesom så mange andre troede jeg også, at det var sådan, livet var skruet sammen. Men selvom jeg arbejdede hårdere, fik jeg ikke nødvendigvis bedre resultater.

Det var åbenlyst, at en ny tilgang var nødvendig. Ved at ændre mine tanker, opdagede jeg, at jeg ad den vej kunne ændre på mine resultater. For mig er det en enorm motivation at vide, at tingene altid kan blive bedre uanset det nuværende udgangspunkt.

Det er mit vigtigste redskab til, at jeg også kan gøre en vedvarende forskel for andre.

Jeppe Søgaard

Mit liv har altid være én lang liste af gode resultater. Men det var åbenlyst, at resultaterne ikke alene stammede fra mine faglige evner, idet jeg kendte flere, som intellektuelt var langt dygtigere end mig, men hvis resultater ikke fulgte trop.

Nogle mennesker er succesfulde trods manglende resultater i skolen, erhvervserfaring og uddannelse.

Hvorfor?
Jeg tror på, at vedholdenhed og tankens kraft skaber succesfulde mennesker.

Men før man kommer så langt, skal man blive klogere på sig selv og motiveres til at forfølge sine drømme.

60P2465 B

EN EKSTRAORDINÆR HISTORIE

Før Kasper Bering & Jeppe Søgaard hører der en ekstraordinær historie. De arbejder sammen med Bob Proctor, som for millioner af mennesker er et synonym med “succes.” Og han er kendt som Amerikas største underviser i målrealisering. Hvordan er de kommet så langt? De er forbundet til forfædre inden for industrien for personlig udvikling, der går tilbage til 1908:

andrew carnegie1

Andrew Carnegie

Den første milliardær udfordrede Napoleon Hill til at interviewe verdens mest succesfulde mennesker for at skabe en simpel formel, som alle kan følge for at opnå succes og blive velhavende.

napolean hill1

Napoleon Hill

Udfordret af Andrew Carnegie tog Napoleon Hill udfordringen op, dedikerede 25 år til at interviewe verdens mest succesfulde mennesker og offentliggjorde i 1937 den oprindelige version af bestselleren “Think & Grow Rich.”

earl nightingale1

Earl Nightingale

I 1960 var Earl Nightingale medstifter af Nightingale-Conant virksomheden. Virksomheden producerede personlig udviklingsmateriale optaget på vinylplader. Earl Nightingale studerede “Think & Grow Rich” og vandt i sidste ende en litteraturpris fra Hill Fonden i 1989.

bob proctor circle1

Bob Proctor

I 1951 begyndte Bob Proctor at studere “Think & Grow Rich,” og det forvandlede hans liv. Bob lyttede til Earl Nightingales indspilning af bogen tusindvis af gange. Derefter arbejdede Bob skulder ved skulder med Earl Nightingale på Nightingale-Conant fra 1968-1973, hvorefter han forlod virksomheden for at starte sin egen virksomhed inden for personlig udvikling. I dag har Bob studeret tusindvis af bøger, læser fortsat “Think & Grow Rich” hver dag og regnes for verdens førende ekspert på det menneskelige sind.

sandy gallagher circle1

Sandy Gallagher

I 2006 deltog en meget vellykket advokat ved navn Sandy Gallagher i et af Bob Proctors tre-dages seminarer. Disse tre dage forvandlede hendes liv og til sidst sluttede hun sig sammen med Bob for at skabe Proctor Gallagher Institute.

VORES FILOSOFI

Vi mener, at i stedet for at hamre oplysninger i vores hoveder, er uddannelse at blive opmærksom på og udvikle det, vi allerede har indeni. Vi underbygger følgende ord fra den bemærkelsesværdige Napoleon Hill.

“En uddannet person ikke nødvendigvis, en der har et overflod af generel eller specialiseret viden. Ved en uddannet person forstås en person, der har udviklet sine intellektuelle evner i sindet, så han kan erhverve det, han ønsker uden at krænke andres rettigheder.”

Erfaringen viser, at virkelig succes kommer ved at trække de unikke ønsker og interesser, færdigheder og talenter ud af hver person ved at udvikle de intellektuelle evner. Derfor koncentrerer vi os om at undervise vores publikum i, hvordan sindet virker, og hvordan man kan udvide og udvikle det til at skabe et ekstraordinært liv for sig selv og andre.

our philosophy img1

HVAD VI GØR

Når menneskers liv ændrer sig dramatisk, forstår langt størstedelen desværre ikke helt, hvordan de gjorde det. Mere end fem årtiers omfattende forskning giver dig svaret: De ændrer deres paradigmer.

Paradigmer er en lang række af vaner, der styrer hvert skridt, vi tager. De styrer vores kommunikation, vores arbejdsvaner, vores succeser og vores fiaskoer. Negative og uhensigtmæssige paradigmer er årsagen til at mere end 90 % af befolkningen får de samme resultater år efter år.

Gennem anvendelsen af 55 års forskning, studier og direkte anvendelse, lærer vi folk, hvordan de kan ændre deres paradigme, så de kan få ønskelige resultater og nyde livet med større glæde.

Hver dag fortsætter vi med at studere og skabe, så vi kan fortsætte med at tilbyde de mest praktiske måder til at udvikle de ekstraordinære kræfter i sindet.

os woman thinking1