Hej, vi er Kasper & Jeppe!

Vi er her for at hjælpe dig med at skabe et liv og en forretning, som du virkelig elsker.

Vi har altid været “drømmere”…

Som lille drømte vi altid. Vi drømte om at være actionhelte der ændrede verden til det bedre. Vi drømte om iværksættere. Vi drømte om storebiler. Vi drømte om eksklusiv tøj.

Alt var muligt i vores fantasi. Vi ved nu, at barndommens magi også fungerer i den virkelige verden. Men der gik nogle år før vi indså det… Vi tog den klassiske vej til at blive voksen. Masser af uddannelse og en god karriere. Vi havde et godt liv, dog havde vi alligevel en følelse at der var mere til livet… En følelse af skabe noget stort …noget meningsfuldt at give verden …

Mange troede, at vi var en skøre når vi fortalte om vores urealistiske drømme og ideer. De fleste sagde at ”vi skulle være tilfreds” og blive i vores sikre velbetalte jobs. Vi troede ofte at der var noget i vejen med os idet vi tænkte på en anderledes måde end de fleste.

Og alligevel så tog vi på et tidspunkt springet… Vi forlod vores sikre og velbetalte jobs og startede vores egen virksomhed med vores hjerte, som vi hurtig opnåede en 6-cifret indkomst med på en magisk nem måde. Uden et stort team, uden høje udgifter eller kompliceret marketingstrategi og uden en masse teknologi.

HVAD BRINGER OS TIL DIG!

5% STRATEGI OG 95% MINDSET

De fleste tror, at de har behov for en bedre strategi eller markedsføringskampagne for at få større succes. Vi tror ikke på at uddannelse er afgørende for at få succes i livet. Vi tror ikke kun ​​at succes er muligt med hårdt arbejde.

Vi tror, ​​at succes kun består af 5% strategi og 95% mindset. Vi tror, ​​at intuition, kreativitet, lethed, glæde og spiritualitet ikke er modsætninger for succes med din virksomhed, men derimod er grundlaget for det. Især hvis du ønsker at opnå store og skøre mål. De mål, hvor dit sind råber “Åh Gud!”, Og dit hjerte råber “Juhuuuu!”

Er du interesseret i at sætte urealistiske og uopnåelige mål for din virksomhed og dit liv? Ønsker du at tjene fast 5 eller 6 cifret indkomst om måneden?

Hvis du virkelig er klar til at tage din virksomhed, din indkomst og dit liv til det næste niveau, er du kommet til det rigtige sted!

Vi ser frem til dig!

Kærlighed, Kasper & Jeppe

Læs mere om hvad vi kan gøre for dig