Hej, vi er Kasper & Jeppe

Vi er her for at hjælpe dig med at skabe det liv og den forretning, som du virkelig ønsker.

Hej, vi er Kasper & Jeppe

Vi er her for at hjælpe dig med at skabe det liv og den forretning, som du virkelig ønsker.

Kasper og jeppe fritlagt

Vi har altid været "drømmere"

Folk troede vi var skøre

Som lille drømte vi altid. Vi drømte om at være actionhelte, der ændrede verden til det bedre. Vi drømte om iværksætteri. Vi drømte om store biler. Vi drømte om eksklusivt tøj.

Alt var muligt i vores fantasi. Vi ved nu, at barndommens magi også fungerer i den virkelige verden. Men der gik nogle år, før vi indså det… Vi tog den klassiske vej til at blive voksen. Masser af uddannelse og en god karriere. Vi havde et godt liv, dog havde vi alligevel en følelse af, at der var mere til livet… En følelse af at skabe noget stort… noget meningsfuldt at give verden

Mange troede, at vi var skøre, når vi fortalte om vores urealistiske drømme og ideer. De fleste sagde, at ”vi skulle være tilfredse” og blive i vores sikre velbetalte jobs. Vi troede ofte, at der var noget i vejen med os, idet vi tænkte på en anderledes måde end de fleste.

Kasper og jeppe overlap

Tag springet og skab meget med lidt!

Og alligevel så tog vi på et tidspunkt springet… Vi forlod vores sikre og velbetalte jobs og startede vores egen virksomhed med vores hjerte, som vi hurtigt opnåede en 6-cifret indkomst med på en magisk nem måde. Uden et stort team, uden høje udgifter eller en kompliceret marketingstrategi og uden en masse teknologi.

HVAD BRINGER OS TIL DIG!

5% STRATEGI OG 95% MINDSET

Hvad vil du med dit liv?

Er du interesseret i at sætte urealistiske og uopnåelige mål for din virksomhed og dit liv? Ønsker du at tjene fast en 5- eller 6-cifret indkomst om måneden?

Hvis du virkelig er klar til at tage din virksomhed, din indkomst og dit liv til det næste niveau, er du kommet til det rigtige sted!

Vi ser frem til at lære dig at kende!
Kærlighed, Kasper & Jeppe

11 Ting om Kasper & Jeppe

…DU BØR VIDE

Beringogsøgaard of scaled

01

VI ELSKER DIG

Du er grunden til, at vi gør, som vi gør. I fællesskab skaber vi forandring i verden. Vi deler den samme passion om at leve et meningsfuldt liv, hvor vi opnår vores drømme.

Bering & Søgaard - Referencer

02

VI ER HER FOR AT HJÆLPE DIG

Vi står bag din ryg. Dine mål og drømme er vigtige for os. Vi ønsker, at du bliver succesfuld og opnår alt, hvad dit hjerte begærer. Din succes er vores succes!

Snappr james anger jeppe larsen r

02

VI GØR DET VI ELSKER

Vi er drømmejægere, der tror på, at livet skal leves fuldt ud. Vi tror på, at livet handler om at gøre det, som du virkelig elsker. Vores og din forretning er baseret på det, vi elsker.

4) VI TROR PÅ DET UMULIGE

Sandheden er, at intet er umuligt, når først du lærer universets love at kende. Du kan opnå alt det, du drømmer om, og vi tror på dig 100%. Der findes ikke det, som du ikke kan opnå, og vi viser dig hvordan.

5) DEN INTUITIVE VEJ

Erhvervslivet og virksomhedskulturer er traditionelt kendetegnet ved en maskulin og logisk tankegang. Vi viser dig, hvordan du leder med dit hjerte og din intuition, hvordan du erstatter konstant stress og hårdt arbejde med meget mere lethed og flow.

6) VI ER HER FOR AT ÆNDRE VERDEN

At give er at modtage, og vi elsker at give. Hvert år støtter vi velgørenhedsprojekter i Danmark.

7) TILLID ER VIGTIGT

Vi har tillid til dig, og vi er super taknemmelige for dem, der har tillid til os. Vi står 100% inde for det, vi siger, føler og tænker, og vi deler ud af de erfaringer, som vi selv har fået.

Pgct

08

VI ACCEPTERER KUN VENLIGHED

Alt det, der strider imod venlighed, er ikke velkommen. Vi er her ikke for at konkurrere. Vi er her for at hjælpe og støtte i hinandens mål og drømme. Vi tror på, at du bliver et rigere menneske ved at have en positiv, venskabelig og respektfuld attitude over for verden og dem omkring dig.

Gucci

09

VI ELSKER AT SÆLGE

Ja, vi driver virksomhed. Det betyder, at vi sælger. Og vi er super stolte af at samarbejde med Bob Proctor, som leverer nogle af de bedste online coachingprogrammer i verden. Vi elsker at sælge til de personer, der ønsker at investere i det, vi tilbyder.

Snappr james anger jeppe larsen r

10

VI GRINER MEGET

Vores mål er altid at have det sjovt med det, vi laver, så det er ikke altid, vi ser alvorlige ud – for livet er en leg, og når du følger lykken, så vil det bringe glæde. Hvis det ikke bringer dig glæde, så lad være med at følge den.

11

VI ER IKKE FOR ALLE

LÆS MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG

FÅ GRATIS VIDEN

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS