Hvad får du ud af at arbejde med Bering & Søgaard?

Afklaringssamtale 1

Hvad er Bering & Søgaards baggrund?

Afklaringssamtale 1

Personlig udvikling og coaching | bering & søgaard – tænk dig til resultater

Kasper Bering og Jeppe Søgaard er begge uddannet under Bob Proctor, der bl.a. er kendt for at være med i filmen “The Secret”, som har skabt en bredere forståelse for succes og loven om tiltrækning blandt millioner af coaches verden over.

Bob Proctor anses desuden som en af verdens førende tænkere inden for personlig udvikling og det menneskelige potentiale – og igennem de sidste 58 år har han studeret sindet og den menneskelige adfærd.

Kasper og Jeppe valgte at blive certificerede coaches hos Bob Proctor, og de hjælper idag coaches som dig med at skabe positive transformationer.

Hvilke processer arbejder vi med?

Afklaringssamtale 1

Luk gabet mellem det du ved, og det du gør

Ved du, hvad du skal gøre, for at blive en bedre coach? Hvis ja, gør du det så? Afstanden mellem viden og handling virker større end som så. Men når du lærer at tage handling på det, der er vigtigt, så sætter du en stopper for de overspringshandlinger, der forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker.

Pil

Vedvarende resultater starter med at kigge indad

Før du kan skabe vedvarende resultater, må årsagen til dine resultater findes. Vi lærer dig at blive fortrolig med den mentale og kreative proces – en proces, der adskiller den middelmådige coach som sidder fast, fra den suveræne coach, der  lykkes med alt.

Pil

Bryd igennem frygt og bekymringstanker

Oplever du frygt og usikkerhed, når du skal coache andre? Lær en simpel, men altafgørende metode til at bryde igennem de følelser, som holder dig tilbage fra at blive en exceptionel coach – en coach der ønsker at bringe mere af sit potentiale til overfladen.

Afklaringssamtale 1

I Bering & Søgaard hjælper vi dig med at gøre coaching mindre skræmmende og mere fantastisk.

Verden har brug for modige coaches som dig, der tør at skabe en transformation hos andre mennesker.

For når du fokuserer på at hjælpe mennesker, der er villige til at skabe forandringer, så bliver du belønnet på bedste vis.

Selvom det er frustrerende ikke at have nok klienter, eller kun have klienter, som vil coaches på deres egen måde, så kan du stadig nå at genvinde din passion for coaching – for hvorfor var det nu, at du blev coach?

Vi ved, at du er i stand til at hjælpe flere mennesker og skabe en større indflydelse.

Og vi ved, at du fortjener en høj og voksende indkomst, der gør dig i stand til at leve det liv, som du ønsker og hjælpe endnu flere mennesker. Hvis ikke din virksomhed allerede er gjort skalérbar, så viser vi dig hvordan.

Afklaringssamtale 1

Søren gregersen

“Kasper og Jeppe berører nogle områder, der skærer helt ind til benet omkring det at opnå personlig frihed som coach.”

– Søren Gregersen, Coach

Patrik lazzaweb

“Min omsætning var fordoblet på mindre end et år, og jeg omsatte for min første million hurtigere, end jeg havde forventet det.”

– Patrik Lazzarotto, Ejer og leder af LAZZAWEB ApS

Er du klar til at udnytte dit fulde potentiale som coach?

Book en gratis samtale og lad os vise hvordan vi kan hjælpe dig.

BOOK EN GRATIS AFKLARINGSSAMTALE