ER DU KLAR TIL AT SKABE
ET GENNEMBRUD I DIT LIV?

ANSØG OM DIN GRATIS AFKLARINGSSAMTALE

A d db a ec ad f bfb a

Ansøg om din afklaringssamtale for at se om vores coachingforløb er det rette match.

Hvis vores coachingforløb ikke er det rette, vil du høre fra os med et bedre alternativ.Meget af vores materiale bygger på Napoleon Hill, der tilbage i 1900érne studerede 500 af de meste succesfulde mennesker.

Heri fandt han frem til, at fællesnævneren for disse succesfulde var, at de træf hurtige beslutninger og stod fast på dem.

Dette er en af grundene til, at Kasper & Jeppe kun ønsker, at arbejde med personer, der er hurtige til at træffe beslutninger.


”Det eneste rigtige tidspunkt at foretage en forandring er NU. Livet er som et skakspil, og spilleren over for dig er TIDEN.

Hvis du tøver med at trække, vil TIDEN feje dine brikker af brættet. Du spiller mod en partner, som ikke tolererer ubeslutsomhed.” - Napoleon Hill.


Hvis der er et match, tager vi betalingen på selve opkaldet.

Er det noget du er parat til at gøre?

(Bemærk: Hvis vores forløb ikke passer godt, foreslår vi noget andet, der passer bedre ... så udfyld det alligevel.)

HVAD SIGER ANDRE OM BERING & SØGAARD

Hør hvad vores mentor Bob Proctor har at sige om Kasper Bering & Jeppe Søgaard i videoen her,
og hvorfor du bør ansøge om en afklaringssamtale:

Ronni

RONNI SØRENSEN

“Igennem forløbet har jeg ikke kun styrket min selvtillid. Jeg har også ændret mit eget selvbillede fuldkommen, hvilket betød, at jeg tiltrak kvinder ind i mit liv – noget jeg aldrig før havde præsteret. Efter blot at være halvejs i forløbet fandt jeg min drømmekvinde, som jeg ellers ikke havde været I stand til i snart 5 år”

Jens haubek

JENS HAUBEK

“Benhårde, direkte, løsningsorienterede og forstående. Sådan har jeg oplevet Bering & Søgaard lige siden min første afklaringssamtale. De har coachet mig til en større selvindsigt og en langt bedre økonomi. Jeg øgede min egen bevidsthed til, at tjene på 4 mdr. hvad jeg året tidligere have brugt 12 mdr. på at tjene. Sagen er, at de to herrer selv har gået vejen, og stadig gør det. Deraf har de let ved at sætte sig ind i, hvordan jeg som klient kan obstruere men også bringe mig selv videre. Fordi de har følt processen på egen krop og ånd. En varm anbefaling herfra!”

Rathi

RATHI THEVI

“Mit første mål var at tjene 40.000 kr. den første måned som selvstændig. Og som nybagt mor og med bopæl I Nykøbing Mors, så troede jeg ikke på det, men det gjorde Kasper. Jeg endte med at tjene 38.000 kr. den første måned.”

Karina

KARINA BROGAARD

“Jeg har udgivet min første bog takket være Bering & Søgaard, der gennem forløbbet gav klare vejledninger og holdt mig op på vores aftaler”

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS