Ansvarsfraskrivelse

Bering & Søgaard bestræber sig efter at repræsentere produkter / services og dets potentiale på en nøjagtig måde.

De resultater, og det indtjeningspotentiale, som nævnes på vores hjemmeside, er ikke typiske, og det er ingen garanti for, at du vil tjene nogle penge. Du kunne tjene mere, mindre eller intet.

Bering & Søgaard kan derfor ikke stilles til ansvar i forhold til påstande, som vedrører muligheder for indtjening.

Den information du ser på hjemmesiden, skal ikke fortolkes som et løfte eller en garanti for, at du vil tjene penge. Indtjeningspotentialet afhænger af, hvordan personen anvender vores idéer, teknikker, produkter, services osv.

Din bestræbelse på at realisere de resultater, som hævdes af Bering & Søgaard, afhænger af den tid du bruger, måden du anvender vores materiale på, din nuværende indkomst, viden og forskellige færdigheder.

Eftersom ovennævnte faktorer varierer fra person til person, kan vi på ingen måde garantere dig succes eller et indtjeningsniveau, som ligner vores eller andres.

Alle de påstande, der vedrører muligheder for at kunne tjene penge, ved anvendelse af vores produkter / services er et udtryk for Bering & Søgaard’s egen holdning.

Der er mange faktorer, som spiller en afgørende rolle for det at kunne opnå bestemte resultater, og der er ingen garanti for, at du vil opnå resultater der minder om vores eller andres.

Vi kan på ingen måde garantere dig for, at du vil opnå nogle resultater fra vores produkter / services.

Kontakt os her: