10 måder du kan øge din selvtillid på

Nedenfor har vi listet 10 forskellige indsatsområder, der kan forøge din selvtillid, så du kan komme sikkert og modigt fremad i dit liv! Det er ikke en sammenhængende formel, men blot det at gøre praksis af nogle af punkterne vil sende dig i retning af et givtigt og fyldestgørende liv.

1. Omdesign dit selvbillede

10 måder du kan øge din selvtillid på

Vores selvbillede er det indre billede, vi har af, hvem vi er som person.
Selvbilledet sætter rammen for, hvordan vi præsterer og udlever vores potentiale i alle livets aspekter. Hvad end vi gør, kan vi ikke præstere udover vores selvbillede! Men mist ikke modet, over tid kan vi ændre dette billede!

Start, hver dag, med at bruge teknikker så som: visualisering, affirmationer, dagbog og livsmanuskript, med henblik på at få dit selvbillede til at stå skarpt! Målet er, at du i takt med øvelserne føler dig mere som den person, du ønsker at være.

Vi foreslår, at du vælger nogle af de nævnte teknikker og praktiserer dem dagligt i en uges tid.

Hvad end du vælger, vil du opleve, at du føler dig bedre tilpas, og med nogle af teknikkerne vil du øjeblikkeligt føle forandringer.

I takt med at du kan se dig selv føle og tænke som den nye dig, vil dit stærke nye selvbillede rodfæste sig i din underbevidsthed, og du vil se positive resultater.

2. Klæd dig!

Det er bemærkelsesværdigt hvor godt det føles, at være soigneret og velklædt. Når du tager dig tiden til at gøre noget ud af dig selv, vil du føle dig succesfuld og præsentabel, klar til at møde og tage din plads i verden.

Et hurtigt boost til dit humør og et fantastisk udgangspunkt for din selvsikre udstråling. Snart vil du opleve dig selv mere postiv i dit møde med andre og vide, at du gør dig godt bemærket.

3. Kend dig selv

På trods af vi måske tror vi kender os selv meget godt, viser psykologstudier det modsatte. Studierne tyder på, at vi forvrænger vores selvopfattelse og kundskaber.
Meget af dette kan tilskrives vores overbevisninger. Vi har overbevisninger om hvem vi er, og hvad vi kan, der ikke gør os nogen nytte!

Dine overbevisninger er baseret på, hvorledes du evaluerer en given situation, og ved at re-evaluere situationen vil din overbevisning fuldstændig ændre sig. Se situationen fra en helt ny vinkel næste gang du føler dig usikker, eller tror der er noget, du ikke er i stand til at udrette.

Genkend at denne overbevisning ikke tjener dig. Du skal blot gøre denne erfaring nogle gange, og det vil gå op for dig at mange af dine begrænsninger, blot er symptomer på ugunstige overbevisninger. Tænk positivt omkring dig selv, de ting du er sikre i, egenskaber du er stolte af, og mind dig om hvad du har udrettet.

Træd ind i din uudforskede sfære af kompetencer og kvaliteter og vend tilbage til verden med nye briller!

4. Vælg dit sprogbrug

Dette råd henvender sig primært til dit arbejdsliv og i en hvilken given situation hvor du ønsker du ønsker at udstråle selvtillid eller overtale nogen.
Vær bevidst om dit sprogbrug og tonefald, når du ønsker at få leveret et budskab eller sætte ord på en stor ny ide, det kan hjælpe dig med gøre indtryk og endda måske imponere en streng chef, klient eller kommende.

10 måder du kan øge din selvtillid på

5. Dygtiggør dig

Studér og øv dig i dit håndværk for at blive bedre til det. Start med en lille forbedring, så overkommelig at du ved du kan skabe den. F.eks. hvis du ønsker at blive en kompetent skribent, så gør den forskel at skrive mere.

Sæt så 15-30 min af hver dag til at læse artikler og bøger om tekstforfatning. Ved at integrere dette råd i det daglige vil din kompetence og selvtillid vokse dag for dag.

6. Skab overensstemmelse mellem dine mål og værdier

Kender du dine egne værdier? Du føler dig langt mere centreret i helheden og bedre rustet til udføre de mål du har sat for dig selv, når du sørger for, at de stemmer overens med dine værdigrundlag, sørg for at være vedholdende og kongruent i denne balance, det vil gennemstrømme dig med styrke og beslutsomhed.

7. Skift en vane ud

10 måder du kan øge din selvtillid på

Det er ikke nemt at ændre vaner, så start med noget småt som at vågne et kvarter tidligere eller start din dag med 10 minutters meditation. Hvis du gør det en måneds tid, vil du være ivrig efter at fortsætte eller forbedre denne praksis.

8. Brug din krop!

At motionere er en af de mest styrkende ting, du kan gøre for dit selvværd. Det kan løfte dit forhold til dig selv, både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Det kræver ikke så meget. Du vil se positive resultater ved bare at gå en tur nogle få gange ugentligt.

9. Lær om dit potentiale

Der er mange tilgangsmåder, men en af de sikreste måder at studere dit potentiale er at, læse og studere bøger og ved at deltage i seminarer.

Du kan også lære om dit potentiale ved at se, lytte og observere succesfulde mennesker nær dig. Du vil helt automatisk blive mere selvsikker, når du opdager, hvem du virkelig er.

Tryk her for at deltage i vores gratis webinar.

10. Gør noget!

Hvis du ønsker at ændre, hvad du gør, skal du forandre den, du er. Det at tage handling på at udrette noget er næsten altid bedre end ikke at gøre noget.

Hvis du begiver dig ud i at handle på noget, kan du selvfølgelig ende med at lave en fejl, men det at fejle er en naturlig og nødvendig del af livet. Det er sådan, vi lærer. Uden fejltagelser, ville vi aldrig blive klogere.

Grundstenen til succes

Hvis du ønsker at være selvsikker, så find ud af hvem du er ved at altid at tro på det bedste i dig selv.

Det gør du ved at nægte at tænke og tale om, hvordan du ikke ønsker at være. Du må se dig selv, som du ønsker at være. Ikke i fremtiden, men lige nu og her! I dag og hver dag der ligger foran dig ønsker du at tænke, gå og tale som den person du ønsker at blive!

At tro på det bedste i dig selv er ikke bare ønsketænkning, for når alt kommer til alt støtter teologien og videnskaben op om, at du er jordens mest overlegne væsen.

Ser du, det er noget du kan tro på, og når du først gør det, vil du være modtagelig for nye inputs, idéer og se muligheder som aldrig før.

2 Comments

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS