Vidste du, at på trods af deres bedste indsats, får mere end 90 procent af befolkningen de samme resultater år ud og år ind? Dette gælder for både studerende og for folk i erhvervslivet.

Hvis der er en forbedring, er den typisk minimal – ikke stor nok til at gøre en væsentlig forskel i deres livsstil.

Hvad holder disse hårdtarbejdende folk tilbage?

Én ting – paradigmer.

 

Hvad er et paradigme?

Et paradigme kan sammenlignes med et program, der er blevet installeret i din underbevidsthed. Det er et mentalt program, der har næsten fuldkommen kontrol over din vanemæssige adfærd.

Og når man tænker over det, er stort set al vores adfærd vanemæssig. Fra du står op om morgenen, til du går i seng om aftenen, følger du en rutine. Den måde du spiser, motionerer, arbejder og kommunikerer er styret af vaner.

 

Lad os nu se på nogle andre aspekter af dit liv, som dit paradigme har en enorm indflydelse på. Det kontrollerer din…

√ Opfattelse

√ Anvendelse af tid

√ Kreativitet

√ Effektivitet

√ Produktivitet

√ Relationer

√ Helbred

√ Logik

√ Evnen til at tjene penge

Paradigmet sætter en boks omkring hver og et af disse områder, og uanset hvor hårdt du prøver, kan du ikke vælte murene, indtil du ændrer det mentale program.

 

Hvordan ændrer du et paradigme?

Du kan ikke ændre dit paradigme med viljestyrke alene. Faktisk er der kun to måder at gøre det på.

Den ene er et følelsesmæssigt chok. Det er, når noget rammer dig så hårdt, at dit liv aldrig bliver det samme. Det er oftest af negativ karakter; et dødsfald i familien eller et terrorangreb, men det kan også være noget, der er positivt som eksempelvis en nyfødt baby.

Den anden måde at ændre paradigmet på, er samme måde, det blev dannet på – gennem gentagelsen af idéer. Du skal eksponere dig selv for en ny idé igen og igen med det mål at erstatte en gammel overbevisning, der er i din underbevidsthed.

For at komme i gang skal du bevidst vælge en ny overbevisning, der er afstemt med de resultater, du ønsker, og de vaner der vil føre dig til disse resultater. Så internaliserer du denne idé ved at fokusere på den, visualisere den og gentage den med følelse fra din bevidsthed til din underbevidsthed.

Du skal også bevidst erstatte “dårlige” vaner med gode vaner. Ellers risikerer du at danne en anden dårlig vane, der overtager den gamle vane.

 

Denne information vil glæde dig 

Ændring af blot en lille del af det gamle paradigme kan gøre en enorm forskel i de resultater, du nyder i alle områder af dit liv.

Men tag ikke fejl. Du vil ikke skabe permanente forbedringer, før du ændrer dit paradigme.

 

Hvis du vil have flere tips og tricks til dette, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.