Der kræves ikke flere kræfter eller mere energi for at sigte højt i livet og forvente velstand, end der kræves for at acceptere elendighed og fattigdom. Du kender måske en person, der har oplevet en dramatisk stigning i deres indkomst, en virksomhed der vokser eksponentielt eller en person der radikalt har forbedret sit liv og realiserer sin drøm.

Hvis og når kvantespring af denne art finder sted, kan du være sikker på, at et alvorligt paradigmeskifte har fundet sted.

Paradigmer – hvad er de? Er det et buzzword fra informationsalderen, som vi lever i? Det kan meget vel være et buzzword – men det er et ord, der er værd at overveje seriøst. Hvis du er som de fleste mennesker, så er det meget sandsynligt, at paradigmer styrer hver en handling, du foretager.

 

Du er styret af et paradigme

Så hvad er paradigmer, og hvorfor skulle vi være bekymrede over, hvordan de påvirker vores hverdag? Paradigmer består af en lang rakke af adfærdsmæssige vaner og overbevisninger. Og i de fleste tilfælde er disse vaner og overbevisninger ikke engang skabt af dig, men alligevel kontrollerer de næsten alt, hvad du gør. Paradigmer påvirker den måde du spiser, den måde du går og selv den måde, du taler. Når du forstår, hvordan du ændrer dit paradigme, vil du opleve en helt ny verden af ​​muligheder.

 Ved blot at ændre en meget lille del af dit gamle paradigme, kan det gøre en enorm forskel i resultaterne i alle områder af dit liv.

Tænk på de områder i dit liv, hvor penge har en påvirkning. Forestil dig at ændre dit paradigme til at øge din indkomst. Eller hvis du har svært ved at møde nye mennesker, og du ændrer dit paradigme, så det er nemt og sjovt at møde nye personer – dette kunne have meget stor indflydelse på dit liv.

Et paradigme fortæller dig på sin vis, at der er et spil, hvad spillet går ud på, og hvordan man spiller det med succes. En paradigmeskifte er en ændring til et nyt spil eller et nyt regelsæt. Og når reglerne ændres, kan hele din verden ændre sig.

Tænk på hvordan verden har ændret sig. Hundredtusindvis af mennesker går på gaden i dag… de gik i skole, arbejdede hårdt, studerede mange timer og dimitterede i toppen af ​​deres klasse. Tyve år senere stod disse loyale personer stolt nær toppen af ​​deres karrierestige med ansvar for store projekter og vigtige opgaver. Men forretningsparadigmet flyttede sig. Stigen blev hevet væk under dem, og de befinder sig som arbejdsløse og i en tilstand af total chok.

Er der et problem? Et enorm problem! Det hedder paradigmer.

95% af befolkningen får hele tiden det samme resultat år ud og år ind!

De samme uendelige muligheder er tilgængelige for hver enkelt af os uanset om man er 50 eller 15 år, og hvis vi havde lært at udvikle vores intellektuelle evner i første omgang, ville vi forstå, hvordan og hvorfor alt er muligt.

 

Mere viden forbedrer ikke dine resultater

Der vil ikke være nogen permanent ændring i dit liv, indtil paradigmet er blevet ændret. Vælg en eller to begrænsende overbevisninger, der er en del af dit paradigme og erstat dem med idéer, der repræsenterer frihed for dig. Vær bevidst om at holde disse nye tanker i dit hoved, og begynd at handle, som om disse tanker allerede var en integreret del af dig og dit liv. Før du ved af det – vil dit dit liv begynde at forbedre sig – og dramatisk!