Det du ikke lærer i skolen

Der kræves ikke flere kræfter eller mere energi for at sigte højt i livet og forvente velstand, end der kræves for at acceptere elendighed og fattigdom.

Du kender måske endda en person, der har oplevet en dramatisk stigning i deres indkomst, en virksomhed der vokser eksponentielt eller en person der radikalt har forbedret sit liv og realiserer sin drøm.

Hvis og når kvantespring af denne art finder sted, kan du være sikker på, at et alvorligt paradigmeskifte har fundet sted.

Paradigmer – hvad er de? Er det et buzzword fra informationsalderen, som vi lever i? Det kan meget vel være et buzzword – men det er et ord, der er værd at overveje seriøst. Hvis du er som de fleste mennesker, så er det meget sandsynligt, at paradigmer styrer hver en handling, du foretager.

 

Vi er styret af et paradigme

Så hvad er paradigmer, og hvorfor skulle vi være bekymrede over, hvordan de påvirker vores hverdag? Paradigmer består af en lang række af adfærdsmæssige vaner og overbevisninger.

Disse vaner og overbevisninger er stærkt programmeret i din underbevidsthed både genetisk og gennem din tidlige opvækst.

Paradigmet er derfor i de fleste tilfælde ikke engang skabt af dig, men alligevel kontrollerer de næsten alt, hvad du gør

Paradigmer påvirker den måde du spiser, den måde du går og selv den måde, du taler. Når du forstår, hvordan du ændrer dit paradigme, vil du opleve en helt ny verden af ​​muligheder.

Ved blot at ændre en meget lille del af dit gamle paradigme, kan det gøre en enorm forskel i resultaterne i alle områder af dit liv.

Tænk på de områder i dit liv, hvor penge har en påvirkning.

Forestil dig at flytte dit paradigme til at øge din indkomst. Eller hvis du har svært ved at møde nye mennesker, og du ændrer dit paradigme, så det er nemt og sjovt at møde nye personer – dette kunne have meget stor indflydelse på dit liv.

Et paradigme fortæller dig på sin vis, at der er et spil, hvad spillet går ud på, og hvordan man spiller det med succes.

Et paradigmeskifte er en ændring til et nyt spil eller et nyt regelsæt.

 

Når reglerne ændres, kan hele din verden ændre sig.

Tænk på hvordan verden har ændret sig. Hundredtusindvis af mennesker går på gaden i dag… de gik i skole, arbejdede hårdt, studerede mange timer og dimitterede i toppen af ​​deres klasse.

Tyve år senere stod disse loyale personer stolt nær toppen af ​​deres karrierestige med ansvar for store projekter og vigtige opgaver.

Men forretningsparadigmet flyttede sig. Stigen blev hevet væk under dem, og de befinder sig som arbejdsløse og i en tilstand af total chok.

Er der et problem? Et enormt problem! Det hedder paradigmer.

95% af befolkningen får hele tiden det samme resultat år ud og år ind!

Hvorfor? Fordi vi har en tendens til at opføre os som alle andre. Og hvis du tænker over det, så giver det ikke meget mening, for hvis du studerer statistikkerne, så lever 95% af befolkningen aldrig, som de virkelig ønsker at leve.

Kun 5% af befolkningen bliver økonomisk uafhængige, så der må være noget galt med måden, vi lever vores liv på.

Når du læser dette, så lad være med at få det dårligt med dig selv – bliv i stedet vildt begejstret, fordi idéen bag det er fascinerede, da alle har mulighed for at vinde.

Men hvis vi kigger på statistikkerne igen, så når vi til den konklusion, at vi bør hellere begynde at tænke for os selv, i stedet for at gøre som masserne. Vi bør lave lidt bølger. Vi bør være lidt anderledes. Ikke bare for at være anderledes, men fordi vi alle er forskellige.

 

En ‘committet’ beslutning

Udfordringen er, at vi er blevet programmeret til at leve og træffe beslutninger ud fra vores nuværende resultater.

Mine forældre kiggede altid på bankkontoen, og lod den diktere, om de havde råd eller ej. Og dette er præcis, hvorfor de fleste mennesker ikke mestrer netop dette aspekt af livet.

De tillader, at deres ressourcer dikterer, om og hvornår en beslutning kan og vil blive taget.

Da John Kennedy spurgte den tyske raketforsker Werner von Braun, hvad der skulle til for at bygge en rumraket, som kunne transportere en mand sikkert til månen og tilbage igen, var svaret: ”Viljen til at gøre det.”

Præsident Kennedy spurgte aldrig, om det var muligt. Han spurgte aldrig, om der var penge til det, eller om én af de andre tusinde ting, der på daværende tidspunkt havde været velbegrundet, at spørge om.

Præsident Kennedy tog en beslutning. Han besluttede at sende en mand sikkert til månen og tilbage igen inden årtiets udgang.

Det, at det aldrig var blevet gjort før på noget tidspunkt i menneskets hundredetusindårige lange tid på jorden, var ingen hindring.

Han BESLUTTEDE sig lige dér, hvor han var, med hvad han havde. Målet var nået i hans sind i det øjeblik, han tog beslutningen.

Det var kun et spørgsmål om tid, styret af naturloven, før målet blev realiseret i fysisk form for øjnene af hele verdenen.

 

 

Når du først har taget en beslutning, vil du finde de personer, ressourcer og ideer, du skal bruge.

Det eneste, der betyder noget, er hvorvidt du har viljen eller ej. Hvad end du måtte mangle for at opnå dit mål, vil du tiltrække.

Der vil helt sikkert være mange mennesker, som vil sige, at det er helt absurd – at du da ikke bare kan beslutte dig for at gøre noget, hvis du ikke har de fornødne ressourcer.

Det er helt fint, hvis det er sådan, de vælger at tænke. Vi synes, det er en meget begrænsende måde at tænke på.

Det er faktisk formentlig slet ikke tænkning. Det er sandsynligvis i stedet et udtryk for en holdning, der er nedarvet fra et andet og ældre familiemedlem, som heller ikke tænker.

Næste gang du hører nogen sige, at de gerne vil på ferie i Paris eller købe en bestemt bil, men ikke kan, fordi de ikke har pengene til det, så forklar dem, at de ikke behøver at have pengene, før de har taget den beslutning at tage til Paris eller købe en bil.

Når beslutningen først er taget, vil de finde en måde at finansiere den på. Det gør de altid. Om du har råd eller ej bør aldrig være en overvejelse.

Om du ønsker det eller ej er den eneste overvejelse, du bør gøre dig. Du har råd til alt, hvad du ønsker. Der er en uendelig forsyning af penge.

Alle pengene i verden er tilgængelig for dig, når du træffer en committet beslutning. Hvis du har brug for penge, så vil du tiltrække dem.

De samme uendelige muligheder er tilgængelige for hver enkelt af os, uanset om man er 50 eller 15 år, og hvis vi havde lært at udvikle vores intellektuelle evner i første omgang, ville vi forstå, hvordan og hvorfor alt er muligt.

Der vil ikke være nogen permanent ændring i dit liv, indtil paradigmet er blevet ændret.

 

Er du blevet nysgerrig på mere? Så tilmeld dig vores gratis webinar i dag.

 

30 Comments

 1. Jeg skal arb med mit mindset og evnen til at blive i de positive baner. Planen er klar men mangler et skud overbevisning

 2. Mit paradigme handler om at sænke farten, fra at kunne det hele til den halve tid, til at fokusere på 1 prioritet ad gangen. I stedet for at søsætte projekter, skal jeg fokusere på 1 – det projekt jeg brænder mest for men som giver mig præstationsangst ved tanken.

 3. Jeg ved det egentlig godt, men mangler beslutningen om at ændre adfærd

 4. Godt observeret Dennis. Det er netop forståelsen og anvendelsen af de vise tanker, der tæller.

 5. jeg ved det godt mangler bare lige det sidste spark i R…

 6. Nu har jeg haft focus på at blive rask i en rum tid. Havde 8 af de sygdomme det etablerede system kaldet for kronisk. Har med tanken og handling tabt 40 kg og helbredt mig for de 4 af sygdommene.
  Har set hvad det at indstille sig på forandring og at leve det kan gøre og har fået smag for det. Jeg var meget alene i det og glæder mig til at op mit næste mål med hjælp fra ligesindede.
  Der er en udfordring på det økonomiske plan og det helbredsmæssige ved jeg retter sig når mit sind vender sig væk fra det.

 7. Sådan Lars! Det starter med villighed til at gå efter sine drømme og mål.

 8. Dejligt at høre Dennis. Udvikling eller afvikling – du har valgt rigtigt.

 9. Du har fat i det helt rigtigt Thomas. Overbevisninger i underbevidstheden er det, der skal ændres.

 10. God pointe Siv. Start med det vigtigste – afslut det – og fortsæt først derefter til næste opgave.

 11. Super sejt klaret Pernelle. Hvor der er vilje, er der vej!

 12. Nemlig Jette, virkelige beslutninger er altid bakket op med handling.

 13. Kan godt mærke der er sket forandringer, så der er en vej, og det er at fortsætte…

 14. Fantastisk Christa. Og ja, at fortsætte er det eneste rigtige.

 15. Skønt at høre. Godt kæmpet Elsker at høre om andres successer

 16. Netop, vi er i stand til, hvad som helst, og alting starter med en beslutning.

 17. jeg har fundet ud af grunden til min tilbagegang, jeg har nu mesteret mit første mål, og skal nu blot sætte et nyt. derved kan jeg forblive i den gode ånd jeg har lært igennem klub 3 %.

 18. grunden til tilbagegang, hos mig er at jeg har nu mesteret mit første mål.
  jeg skal nu blot sætte et nyt og derved forblive i den gode ånd, jeg har lært igennem klub 3 %.

Leave a Reply

Kontakt os her: