Hvordan en attitude af taknemmelighed ændrer alt

De fleste ved, at det er godt at være taknemmelig, men mange forstår ikke, hvad taknemmelighed virkelig gør for os.

Når du udtrykker taknemmelighed skifter du øjeblikkeligt din energi. Det bringer dig i harmoni, så det gode i alt bevæger sig mod dig.

Der findes flere forskellige citater om taknemmelighed

Men jeg kan godt lide den måde Wallace Wattles forklarer det i bogen “The Science of Getting Rich.” Han sagde: “Det taknemmelige sind er konstant rettet mod det bedste. Derfor har det tendens til at blive det bedste; det tager form eller karakter af det bedste og vil modtage det bedste.”

Mange mennesker udtrykker taknemmelighed positivitet som det første om morgenen eller før man går i seng om natten. Her er et andet tidpunkt, du kan udtrykke det: Når du føler dig overvældet med problemer.

Problemet, du skal løse

Hvis du har udfordringer i dit liv, der dominerer dine tanker – mangel på penge, et forretningsproblem, et forholdsproblem – så vil du have en tendens til at fokusere på problemet. Og ved at gøre det, tilføjer du energi til problemet. Og så vokser problemet.

Næste gang tingene ikke synes at gå din vej, så stop med det du laver og tænk på alle de ting, du er taknemmelig for. Hvis du gør det, vil alt begynde at skifte på et øjeblik. Ligesom når du knipser med fingere. Når du ændrer måden du ser på problemerne, vil problemerne ændre sig.

En af vores deltagere spurgte mig på et tidspunkt, om jeg kunne give et par idéer til, hvordan hun kunne bevare en positiv attitude. Rådet var simpel: Tænk hver morgen på ti ting, som du er taknemmelig for. Når du er færdig med at skrive de ti ting ned, så send kærlighed til tre mennesker, der irriterer dig.

Det har de fleste mennesker svært ved at gøre det. Hvis nogen virkelig irriterer dem, sender de dårlig energi til den pågældende person. Lad være med det, send kærlighed til dem – ikke for den anden persons skyld, men for din egen skyld. Når du sender kærlighed sætter du dig selv i en vidunderlig og lykkelig vibration, der vil tiltrække gode ting til dig.

Det tredje jeg fortalte deltageren at gøre var at være stille i fem minutter og bede om vejledning for dagen.

Deltageren var ikke sikker på, om det ville fungere, men hun gjorde det alligevel – og det fungerede. Jeg vidste, at det ville fungere, fordi taknemmelighed skifter vores energi til det, der er godt, og det tiltrækker mere af det, du ønsker.

Udfør denne taknemmelighedsøvelse hver dag. Jeg garanterer, at dit liv vil forbedre sig.

Til sin succes,

Jeppe Søgaard

 

P.S. Ønsker du virkelig at få glæde af dine taknemmelighedøvelser, så tilmeld dig dette webinar og lær, hvorfor mange har svært ved det.

One comment

Leave a Reply

Kontakt os her: