Kan man ændre livets spilleregler?

Der kræves ikke flere kræfter eller mere energi for at sigte højt i livet og forvente velstand, end der kræves for at acceptere elendighed og fattigdom. Du kender måske endda en person, der har oplevet en dramatisk stigning i deres indkomst, en virksomhed der vokser eksponentielt eller en person der radikalt har forbedret sit liv og realiserer sin drøm.

Hvis og når kvantespring af denne art finder sted, kan du være sikker på, at et alvorligt paradigmeskifte har fundet sted.

Paradigmer – hvad er de?

Er det et buzzword fra informationsalderen, som vi lever i? Det kan meget vel være et buzzword – men det er et ord, der er værd at overveje seriøst. Hvis du er som de fleste mennesker, så er det meget sandsynligt, at paradigmer styrer hver en handling, du foretager.

Så hvad er paradigmer, og hvorfor skulle vi være bekymrede over, hvordan de påvirker vores hverdag? Paradigmer består af en lang række af adfærdsmæssige vaner og overbevisninger. Disse vaner og overbevisninger er stærkt programmeret i din underbevidsthed både genetisk og gennem din tidlige opvækst. Paradigmet er derfor i de fleste tilfælde ikke engang skabt af dig, men alligevel kontrollerer de næsten alt, hvad du gør. Paradigmer påvirker den måde du spiser, den måde du går og selv den måde, du taler. Når du forstår, hvordan du ændrer dit paradigme, vil du opleve en helt ny verden af ​​muligheder.

Ved blot at ændre en meget lille del af dit gamle paradigme, kan det gøre en enorm forskel i resultaterne i alle områder af dit liv.

Tænk på de områder i dit liv, hvor penge har en påvirkning. Forestil dig at flytte dit paradigme til at øge din indkomst. Eller hvis du har svært ved at møde nye mennesker, og du ændrer dit paradigme, så det er nemt og sjovt at møde nye personer – dette kunne have meget stor indflydelse på dit liv.

Et paradigme fortæller dig på sin vis, at der er et spil, hvad spillet går ud på, og hvordan man spiller det med succes. Et paradigmeskifte er en ændring til et nyt spil eller et nyt regelsæt. Og når reglerne ændres, kan hele din verden ændre sig.

Tænk på hvordan verden har ændret sig. Hundredtusindvis af mennesker går på gaden i dag… de gik i skole, arbejdede hårdt, studerede mange timer og dimitterede i toppen af ​​deres klasse. Tyve år senere stod disse loyale personer stolt nær toppen af ​​deres karrierestige med ansvar for store projekter og vigtige opgaver. Men forretningsparadigmet flyttede sig. Stigen blev hevet væk under dem, og de befinder sig som arbejdsløse og i en tilstand af total chok.

Er der et problem? Et enormt problem! Det hedder paradigmer.

95% af befolkningen får hele tiden det samme resultat år ud og år ind!

Hvorfor? Fordi vi har en tendens til at opføre os som alle andre. Og hvis du tænker over det, så giver det ikke meget mening, for hvis du studerer statistikkerne, så lever 95% af befolkningen aldrig, som de virkelig ønsker at leve. Kun 5% af befolkningen bliver økonomisk uafhængige, så der må være noget galt med måden, vi lever vores liv på.
Når du læser dette, så lad være med at få det dårligt med dig selv – bliv i stedet vildt begejstret, fordi idéen bag det er fascinerede, da alle har mulighed for at vinde. Men hvis vi kigger på statistikkerne igen, så når vi til den konklusion, at jeg bør hellere begynde at tænke for mig selv, i stedet for at gøre som masserne. Vi bør lave lidt bølger. Vi bør være lidt anderledes. Ikke bare for at være anderledes, men fordi vi alle er forskellige.

De samme uendelige muligheder er tilgængelige for hver enkelt af os uanset om man er 50 eller 15 år, og hvis vi havde lært at udvikle vores intellektuelle evner i første omgang, ville vi forstå, hvordan og hvorfor alt er muligt.

Der vil ikke være nogen permanent ændring i dit liv, indtil paradigmet er blevet ændret.

 

Ønsker du hjælp til dette, så tilmeld dig vores gratis webinar her.

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS