Seks bøger du bør læse

Uanset hvem de er, eller hvad de laver, så læser meget succesfulde mennesker. Det er træk, der bestået testen gennem tiden.

Jeg læste en af mine første bøger om personlig udvikling “Think and Grow Rich” i en alder af 24 år. Det at læse og studere den bog ændrede mit liv så dramatisk, at jeg har læst i den hver dag lige siden.

Men jeg læser ikke bare en bog; jeg studerer den virkelig. Det er ikke usædvanligt for mig at læse et afsnit flere hundrede gange.

Lige nu har jeg for eksempel en bog på mit skrivebord, der er åben på en bestemt side, hvor jeg har læst de samme to afsnit hver dag i de sidste 2 måneder.

Jeg læser på denne måde, fordi jeg virkelig ønsker at forstå sandheden af, hvad forfatteren mente, og for at gøre det, må jeg virkelig tænke. Det er en vane, jeg hentede fra Bob Proctor, og det har gjort en enorm forskel i det, jeg får ud af at læse bøger.

Hill, Troward, Lincoln, You2 og mange flere…

Folk spørger mig ofte, hvad mine yndlingsbøger er. Svaret på dette spørgsmål ændrer sig over tid, lidt afhængigt af hvad jeg studerer i øjeblikket.

Selvom jeg ikke kan komme op med en færdig liste, kan jeg sige, at jeg aldrig bevæger mig langt væk fra bøger, der dækker et aspekt af personlig udvikling…

Ralph Waldo Emerson, for eksempel, er en af ​​mine foretrukne forfattere, fordi han ofte skrev om det at nå sine mål. Du vil måske nyde en bog, der hedder Self-Reliance: The Wisdom of Ralph Waldo Emerson as Inspiration for Daily Living. Denne bog indeholder mange af Emersons essays, med en introduktion af Richard Whelan, der præciserer essensen af ​​Emersons ideer.

Så er der Thomas Troward, som efter min mening er en af ​​de bedste forfattere inden for personlig udvikling i de sidste 500 år. Hans bøger kan dog være ret dybe, så jeg vil ikke foreslå dig at anskaffe disse bøger, medmindre du er en seriøs studerende.

Og Robert Collier skrev en fænomenal bog kaldet “The Secret of the Ages”. Den dækker mange af de principper, der er i filmen “The Secret”, og hjælper dig med at åbne dit sind for at opnå velstand, succes, sundhed og lykke.

Selvfølgelig elsker jeg også at læse Napoleon Hill. Jeg har studeret “Think and Grow Rich” hver dag i næsten 5 år! Og for nylig begyndte jeg at genlæse Hills fabelagtige bog kaldet “The Master Key to Riches”. Mit yndlingskapitel handler om selvdisciplin, hvilket er et af de største træk, du kan udvikle, hvis du vil vinde i livet.

”You2” af Price Pritchett er en anden fænomenal bog. Jeg blev forelsket i denne bog, da jeg læste den første gang, og jeg har læst den adskillelige gange. Den er kun på 36 sider, men hver side fører dig til en anden dimension. Denne korte bog vil strække dit sind, hver gang du læser den.

Jeg elsker også James Allens bog, som ”As a Man Thinketh.” Det er en lille bog, der vil stimulere dit sind på bemærkelsesværdige måder. Jeg elsker at læse noget (herunder biografier), der viser, at vi kan bruge vores sind til at være, gøre eller have noget, vi ønsker.

Det at læse skaber forståelse, hvilket fører til succes

Jeg plejede at bebrejde mine omstændigheder for ikke at lykkes.

Men da jeg begyndte at læse om denne form for positiv psykologi, opdagede jeg, at det ikke havde noget at gøre med omstændighederne overhovedet, men at det afgørende var mit selvbillede.

Lad ikke mangel på bevidsthed holde dig fra et fantastisk livet. Vælg en af ​​de bøger, jeg nævnte i denne blog eller en anden bog om positiv psykologi, der interesserer dig.

Det vigtige er, at du får forståelsen. Du kan finde alt, hvad du nogensinde ønsker at vide, i bøger.

Når du læser, så husk…

Du har allerede alt, hvad du behøver for at lykkes gemt inden i dig. At læse og studere hjælper dig simpelthen med at udvikle, hvad der allerede er inden i dig. Det giver dig muligheden for at være den bedste udgave af dig selv.

Til din succes,

Kasper Bering

 

P.S. Hvis du ønsker en komprimeret udgave af det, som vi har lært, så tilmeld dig vores gratis webinar.

3 Comments

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS