Nu er din tid til at forfølge dit kald og tjene hvad du vil.

Kasper & Jeppe tager al deres viden og erfaring ved at arbejde side om side med verdens førende inden for menneskelig potentiale Bob Proctor og ekspertise i at skabe en succesfuld coachingforretning for at give dig det mest omfattende coachingprogram på markedet.

Du kan forvente at tilegne dig og vedligeholde det rette mindset til coaching, opbygge en utrolig coachingforretning og blive en enestående leder undervejs.

DIAMOND ACADEMY Coaching

Forfølg dit kald og tjen hvad du vil

Nu er din tid til at forfølge dit kald og tjene hvad du vil.

Kasper & Jeppe tager al deres viden og erfaring ved at arbejde side om side med verdens førende inden for menneskelig potentiale Bob Proctor og ekspertise i at skabe en succesfuld coachingforretning for at give dig det mest omfattende coachingprogram på markedet.

Du kan forvente at tilegne dig og vedligeholde det rette mindset til coaching, opbygge en utrolig coachingforretning og blive en enestående leder undervejs.

SE HVORDAN

OM DIAMOND ACADEMY COACHING

Vi tror på, at vi kan opnå ALT ved at arbejde fra hjertet. Vi viser verden, at arbejdet kan udføres på en anden måde – den kreative måde. I Bering & Søgaard tror vi på, med universets love, at alle har mulighed for at opleve en bølge af overflod gennem lethed og flow
(glem hårdt arbejde).

KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER

Diamond Academy Coaching er designet til alle, der elsker at hjælpe andre med at få succes, og som ønsker forfølge dette kald og tjene den indkomst, de ønsker. Vi giver dig den viden og de færdigheder, du skal bruge for at skabe din egen individuelle coachingforretning og et liv i frihed.

Livstidsadgang til ALT materiale

Du får adgang til alt, hvad Diamond Academy Coaching indebærer og vil derudover blive understøttet og lære de salgs- og forretningsudviklingsevner, der skal til for at positionere sig blandt de bedste coaches ikke kun i Danmark, men i hele verden. I løbet af programmet får du mulighed for at tjene din første (eller næste indkomst) igennem Bering & Søgaard organisationen, og du vil få vejledning i, hvordan du starter din egen forretning med dit eget coachingprogram.

Du får en uvurderlig uddannelse

Rammerne for en vellykket coachingforretning vil blive udforsket dybdegående, og du vil blive uddannet i, hvordan du bliver en effektiv coach, som ikke kun kan modstå svære tider, men blomstrer og viser vejen for alle andre.

De tre hjørnesten

Diamond Academy Coaching 1

COACHING EXCELLENCE

For at skabe en succesfuld coachingforretning, er du nødt til at mestre dig selv og det helt basale fundament for coaching (er du coach, vil du opdage, at det er mere end blot at stille gode spørgsmål og guide). I den ene hjørnesten af Diamond Rich Club Coaching tager vi dig igennem rammerne for coaching på et seriøst plan.

Diamond Academy Coaching 2

BUSINESS EXPERTISE

Når du har demonstreret det nødvendige engagement og mod til at blive coach (og det er ikke nok bare at turde stille de svære spørgsmål som coach), er det på tide at opskalere din forretning og fokusere på profit. I den anden hjørnesten af Diamond Rich Club Coaching, modtager du et lynkursus i virksomhedsvækst og udvikling.

Diamond Academy Coaching 3

SUPPORT & SYSTEMER

I den tredje hjørnesten af Diamond Rich Club Coaching modtager du støtte og vejledning, imens du implementerer dine nye erfaringer og demonstrerer en dyb forståelse for det at være en succesfuld coach og at vækste din forretning. Vi ønsker, at du tjener penge, mens du servicerer.

Hvad du kan forvente

01 | COACHING EXCELLENCE

02 | BUSINESS EKSPERTISE

03 | SUPPORT OG SYSTEMER

Din succes er vores succes!

Vores overskyggende mål er at sikre, at du både er selvsikker og succesfuld i din rolle som coach under vores vinger eller på helt egne ben. Du vil blive understøttet i din evne til at vokse som coach, virksomhedsejer og succesfuld person gennem hele dette 12 måneders program.

Gå ikke glip af denne mulighed for på tætteste hold at lære fra Kasper Bering, Jeppe Søgaard, Bob Proctor og deres team af undervisere og eksperter. Dette er din chance for at forfølge dit kald, og tjene den indkomst som du vil under Kasper & Jeppes vinger eller i din egen coachingforretning.

BLIV COACH
Beringogsøgaard of scaled

Med Diamond Academy Coching skal du ikke bekymre dig om, hvor du skal finde din næste kunde, for vi vil:

  • Lære dig færdighederne til at lykkes i denne branche.
  • Uddanne dig i hvordan du bliver en effektiv coach
  • Give dig hjælp og sparring til online markedsføring
  • Arbejde side om side med dig, mens du forandrer dit liv

Hvis du venter på at opdage den næste store forretningsidé – så kan du vente længe endnu.

Frigør dig selv og tjen det du vil

I stedet for at træde vande, så giver Diamond Rich Club Coaching dig adgang til en voksende branche, hvor du bliver støttet og hjulpet mod dine mål og undgår at spilde en masse tid, penge og ressourcer.

Mange af vores coaches har ved at brug dette materiale fordoblet eller tredoblet deres tidligere indkomst. Der er personer, der efterfølgende har tjent lige fra 125.000 kr. på en måned til over 1 million på et år.

Diamond Academy Coaching 4
A d db a ec ad f bfb a

Opbyg et skudsikkert forretningskoncept

At hjælpe andre med deres personlige udvikling er et afprøvet og velfungerende forretningskoncept, hvor du hjælper dig selv og kunderne med at opnå deres livsmål. Med andre ord et forretningskoncept, der ikke kan slå fejl.

Ansøg om at komme på Diamond Rich Club Coaching og lad os hjælpe dig med at starte din egen karriere i denne branche, hvor omdrejningspunktet er personlig udvikling og vækst – både for dig og kunderne.

Her er et par af de måder, vi vil understøtte og holde dig ansvarlig

  • Ugentlig live-undervisning i 52 uger med Kasper & Jeppe, så du kan plukke dem for alt, hvad de ved og har gjort.
  • Ugentlige kald med fokus på handling, implementering, salg, forretning, skalering etc. og Q&A for at holde dig på sporet og opleve kontinuerlig succes.
  • Alt materiale både fysisk og online  – og vi mener ALT – du skal bruge til din egen personlige udvikling, lære at sælge, coache andre og udvikle din forretning. Og det er dit til evig tid.
  • Eksklusiv Facebook-gruppe kun for deltagerne af Diamond Academy Coaching
  • Hands-on aktiviteter for at demonstrere din forståelse af materialerne og evnen til at anvende hver lektion i virkelighedenOg meget, meget mere!

Gennem hele programmet vil du blive guidet af Kasper & Jeppe og støttet i at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Diamond Rich Club Coaching. Du vil ikke kun vil du blive understøttet af enkeltpersoner gennem hele programmet, men du vil også blive støttet gennem en række ansvarlighedsmekanismer og milepæle.

ANSØG OM AT DELTAGE I DIAMOND ACADEMY COACHING

Der er begrænsede pladser, da vi kun optager en lille gruppe for fuldt ud at kunne støtte dig til succes på denne rejse.

Prisen er 200.000 kr. inkl. moms, og der skal indbetales 50.000 kr. i depositum for at sikre sig en plads.

Send derfor kun en ansøgning, hvis du er klar og villig til dette.