Ansøg om din afklaringssamtale for at se om vores coachingforløb er det rette match.

Alle oplysninger du sender til os, vil blive behandlet med fortrolighed.

HVAD SIGER ANDRE OM BERING & SØGAARD

Hør hvad vores mentor Bob Proctor har at sige om Kasper Bering & Jeppe Søgaard i videoen her:

Bob preview
Ronni

Ronni Sørensen

“Igennem forløbet har jeg ikke kun styrket min selvtillid. Jeg har også ændret mit eget selvbillede fuldkommen, hvilket betød, at jeg tiltrak kvinder ind i mit liv – noget jeg aldrig før havde præsteret. Efter blot at være halvejs i forløbet fandt jeg min drømmekvinde, som jeg ellers ikke havde været I stand til i snart 5 år”

Rathi

Rathi Thevi

“Mit første mål var at tjene 40.000 kr. den første måned som selvstændig. Og som nybagt mor og med bopæl I Nykøbing Mors, så troede jeg ikke på det, men det gjorde Kasper. Jeg endte med at tjene 38.000 kr. den første måned.”

Jens haubek

Jens Haubek

“Benhårde, direkte, løsningsorienterede og forstående. Sådan har jeg oplevet Bering & Søgaard. De har coachet mig til en større selvindsigt og en langt bedre økonomi. Jeg øgede min egen bevidsthed til, at tjene på 4 md. hvad jeg året tidligere have brugt 12 md på at tjene. Sagen er, at de to herrer selv har gået vejen, og stadig gør det. Deraf har de let ved at sætte sig ind i, hvordan jeg som klient kan obstruere men også bringe mig selv videre. Fordi de har følt processen på egen krop og ånd. En varm anbefaling herfra!”

Karina

Karina Brogaard

“Jeg har udgivet min første bog takket være Bering & Søgaard, der gennem forløbbet gav klare vejledninger og holdt mig op på vores aftaler”