DIAMOND RICH CLUB

Den ubesværede vej…….

Få et millionærmindset. Mindset skift og strategitricks fra og os, Kasper & Jeppe!

Hej! Kasper & Jeppe her. Vi har bygget en forretning på over 20 millioner i de sidste 6 år, og det er hovedsageligt, fordi vi har gjort mange ting meget anderledes end hvordan folk gør tingene i erhvervslivet. OKAY. Vi indrømmer det. Vi er ikke en “typisk landing page person”. 🙂 Vi læser dem ikke, når vi køber noget. Og vi tror heller ikke rigtig på mange af vores kunder gør det. Diamond Rich Club – The Effortless Life er for dig, hvis du vil drive en rigtig cool, og succesfuld virksomhed – på en cool, nem og let måde. Det er en speciel og magisk stemning. At være med i Diamond Rich Club. Hvordan forklarer du stemning og energi i ord? Det kan du ikke. Du joiner bare. 🙂

Diamond Rich Club - Milano 1
Diamond Rich Club - Milano 2

Vi er klar over, at dette ikke er for alle. Og det er okay

For os siger titlen det hele. Og hvis du ikke kender os godt nok til at sige ja, så tjek FB ud eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Bare følg mig lidt og føl. Til dig, der føler “JA!” nu, perfekt! De fleste tror, ​​at det at drive en forretning og at tjene penge har at gøre med arbejde hårdt og have en masse marketing- og salgsstrategier. Det er det, vi bliver undervist i på handelsskoler og på handelskurser. Dette er, hvad mange erfarne folk fortæller os. De videregiver overbevisningerne og paradigmerne. Hvad vi ikke lærer nogen steder, og hvad de fleste mennesker ikke forstår, er, at succes kun består af 5 % strategi og 95 % mindset.

Diamond Rich Club - Milano 2

Og det er præcis, hvad vi gør hos Diamond Rich Club - The Effortless Life.

“Lidt” strategi og en masse mindset. Vores nye magiske magiske program er det helt rigtige for dig, hvis du: Har drevet din virksomhed i et lang tid og stadig arbejder alt for hårdt og gerne vil tjene mere med lethed. Eller hvis du lige skal starte din virksomhed og gerne vil starte med et fedt mindset lige fra starten. The Effortless Life er DET kursus, vi ville ønske, vi havde taget, da vi startede. Klar til et helt nyt mindset og forretningsparadigme? Store! Vi ses derinde. Åh! I øvrigt er forløbet fantastisk. Modulerne: 1. Fjern blokering 2. Hvorfor

Diamond Rich Club - Milano 4
Diamond Rich Club - Milano 5

Åh! I øvrigt er forløbet fantastisk.

Modulerne:

1. Sæt og opnå værdige mål
2. Forstå Knowing/doing-gap’et
3. Brug dit sind til at opnå dine ønskede resultater
4. Slip hemmeligheden fri
5. Tricket til at holde kursen uanset omstændighederne
6. Skab dit nye million selvbillede
7. Overkom frygten
8. Udvikl TILTROEN
9. Attitude
10. Ledelse
11. Den vigtigste nøgle til succes
12. Kvantespring
13. Salg
14 Prisfastsættelse

Utrolig bonus: Vejen til 10K – Energien (og en lille smule strategi) til dine første 100K (Det er egentlig ikke afgørende, om det er dine første 100K pr. måned, pr. uge eller dag, du kan bruge det igen og igen)

The Effortless Virtual Retreat Day – En dag med magi (vi vil ikke sige noget mere om det :))

Diamond Rich Club - Milano 5

Være ærlig? Hvor mange strategier har du prøvet? Eller i det mindste lært? Hvor meget stresser det dig, hvor meget spekulerer du på, hvad der er rigtigt for dig nu?

Der er en anden måde. Diamond Rich Club – Det ubesværede liv . Det vil jeg have! Startopkald: 11. oktober 2023 (fra 17. oktober 2023 hver tirsdag kl. 11.00)

Diamond Rich Club - Milano 7

Assessment

- personlighedstest -

Vi er klar over, at dette ikke er for alle, hvorfor vi også ønsker at finde frem til om du overhovedet er klar til dette forløb. Indtast den svarmulighed der bedst passer til den person du er og ønsker at være!

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS