Cropped bs favicon nr

Diamond Rich Club

Er du klar til at blive en del af Diamond Rich Club og gøre dine drømme til virkelighed?
På blot 24 uger lærer du, hvad der skal til for at drive en succesfuld virksomhed. Med total lethed og med absolut frihed.

Kan du genkende dig selv i nogle af disse? Du er...

En person der ønsker at gøre sine drømme virkelige?

Fuld af energi og elsker succes?

Klar til at udvikle dig personligt?

Proaktiv og har lyst til at gøre noget NU

En iværksætter med enorme visioner?

En lidenskabelig og beslutsom person, der elsker at udvikle sit fulde potentiale?

En person der er på vej til det næste tranformationsniveau?

Et passioneret menneske, som er klar til at sprede sine vinger og flyve?

En person der ønsker at skinne? En person der altid har vidst, at der var mere til livet?

En person der kender udtrykket “TIDEN ER NU”?

En person der godt kan være hæmmet af præstationsangst?

Fan af at lave målsætninger og opnå de personlige mål?

TILMELD DIG & TAG FØRSTE SKRIDT I DAG

MEST VÆRDI

En betaling på 125.000 kr.
That’s it!

* SPAR 10.000 KR. *

MEST FLEKSIBEL

6 mdl. afdrag á 22.500 kr.
Pay as you profit.

5 gode grunde til hvorfor du skal blive diamant

Lige nu og her arbejder du sikkert med det du elsker. Men er det for hårdt og stressende? 

  • Sandsynligvis så tjener du mellem 20.000 og 50.000 kr. om måneden, nogle gange mere og andre gange mindre men vil gerne tjene mere og arbejde mindre?
  • Du mangler et konstant kundeflow?
  • Der er mange, der er interesseret i det du tilbyder, men de synes enten det er for dyrt, eller også ønsker de at vente. Du føler, at det er svært at få nye kunder?
  • Du er nogle gange stresset og ønsker at bruge mere tid sammen med venner og familie?
  • Dine idéer mangler struktur eller du mangler selvtilliden til at gøre noget ved dem?

HVAD FÅR DU?

1

Det eftertragtede og transformerende program ”Diamond Rich Club” – 12 moduler med Bob Proctor og Sandy Gallagher med historiens største hemmeligheder – hvordan du tænker dig til de resultater, du ønsker (videomoduler, lydlektioner og fysisk arbejdsmateriale i din postkasse alt sammen på dansk).

2

Ugentlige live-kald med Kasper & Jeppe i 24 uger, som vil svare på alle dine spørgsmål, guide dig og dele deres bedste tips og tricks til succes.

3

12 eksklusive Mastermindkald af 6-8 ligesindede deltagere der mødes online hver anden uge for at sparre med hinanden.

4

Ansvarlighedspartner så din makker hele tiden holder dig på sporet af dine mål, og sørger for, at I begge overholder hinandens aftaler.

5

Adgang til et eksklusivt community på Facebook hvor du vil modtage støtte og energi fra ligesindede personer, der også ønsker at opnå deres drømme.

6

Q&A kald med de de skarpeste fra Proctor Gallagher Institute, hvor du kan trække på mere end 50 års erfaring inden for personlig udvikling.

7

Invitation til fysiske workshops (egenbetaling) der udvider dit mindset og løfter dig selv og din forretning med flere niveauer… og meget mere!

Vi har hjulpet mange til succes

Marianne kæmpede med en indre negativ dialog, der gjorde det svært for hende at fokusere på det rigtige. Mahir lærte at lytte til sin intuition. Iman turde ikke tage store beslutninger. Sørens forretning var gået i stampe. Vi har hjulpet mange nystartede og igangværende iværksættere, coaches og konsulenter med at få succes eller at nå det næste niveau. 

Hos os har de lært at overvinde de mentale benspænd, der holdt dem tilbage. De har ændret deres mindset, så de nu ser nye og flere muligheder. Det kan også blive dig. Vi har utallige iværksættere, konsulenter og coaches, der med glæde stiller op og fortæller om deres nyfundne succes. Som den succesrige forretningsmand og forfatter, Bob Proctor, siger, så vil dine resultater vise, hvad du bruger det meste af din tid med at tænke på. 

For det rigtige mindset gør, at du bruger tiden og energien på det, som skaber de største resultater og sikrer dig succes. Hvis du fx fokuserer for meget på det, du gør dårligt, i stedet for det du gør godt, så er du allerede på vej ud af et forkert spor. Den gode nyhed er, at der ikke skal særlig meget til, at du lærer at tænke anderledes.  

Det siger andre om deres Diamond Rich Club forløb

MIN HØJESTE LØN SOM PROJEKTLEDER VAR 55.000 KR. OM MÅNEDEN. NU SOM SELVSTÆNDIG FÅR JEG 40.500 KR. OM UGEN FOR DET SAMME ARBEJDE.

Lennart Nielsen, Selvstændig

“Kasper & Jeppe er dygtige, fordi de hjælper dig med at arbejde smartere. Det handler om at træffe nogle beslutninger, for det kræver nemlig ikke mere energi at sigte højt i livet og forlange overflod end det gør at acceptere elendighed og fattigdom.”
Lennart nielsen

INDEN FORLØBET TJENTE JEG 15.000 KR./MDR. OG I DAG OMSÆTTER JEG MÅNEDLIGT FOR 300.000 KR. OG UDBETALER 50.000 KR. TIL MIG SELV

Nik Khanthong, Iværksætter og ejer af SPYD madvogn

“Jeg kendte ikke til personlig udvikling, inden jeg begyndte, og i dag er det en fast del af min hverdag, fordi som jeg udvikler mig, så forbedrer mine resultater sig også.”

Søren Kristensen

Klejnsmed & Ejer af Stoneless ApS

“Efter forløbet med Kasper og Jeppe er jeg blevet mere bevidst om mit potentiale. Jeg har solgt over 30 landbrugsmaskiner og fået en årsomsætning på mere end 2 millioner kr.”

Pernille Langbak

Mindset Motivator

“Forløbet var springetbrættet fra mit trygge og komfortable liv i en bagerforretning til at skabe min drømmeforretning, hvor jeg arbejder som mindset motivator. Jeg opsagde mig arbejde efter 3 måneder og lever i dag udelukkende af af min forretning.”

August Kristof Larsen

Byggesagkyndig

“Inden forløbet var jeg lønmodtager og træt af mit job. Jeg ønskede noget andet, så jeg blev selvstændig. Efter forløbet begyndte jeg at tiltrække nye kunder. I 2019 omsatte jeg for godt 500.000 kr. I 2020 rammerg jeg godt 1.5 million i omsætning.”

Søren Vasegård Andreasen

Advokat

“Inden forløbet brugte jeg meget tid i min forretning, og jeg fik ikke den type kunder, som jeg ønskede. Efter forløbet er jeg begyndt at tjene flere penge, fordi jeg kun siger ja til de kunder, jeg ønsker at arbejde med. Forløbet har været den bedste investering i mit liv.”

VED AT ÆNDRE MIN TANKER LÆRTE JEG AT TAGE MINE EGNE BESLUTNINGER OG TRO MERE PÅ MIG SELV

Anders Høngaard, Kalkulator ved DX Flexhal A/S

“Efter 3 uger landede jeg mit drømmejob. Havde jeg vidst, hvad jeg ved nu, så havde jeg truffet beslutningen om at starte på forløbet uden at blinke med øjnene.”

2 MÅNEDER EFTER JEG STARTEDE PÅ FORLØBET FIK JEG MIN FØRSTE ANSAT.

Andreas Pape Kjærgaard, Ejer og direktør af Expero ApS

“Jeg gik fra et være enkeltmandsvirksomhed til at have fem ansatte på mindre end to år.”

Kirsten Bak Hansen

Webshop-ejer

“Inden forløbet havde jeg været selvstændig i 10 år. Selvom jeg havde opnået masser af succes, følte jeg stadig, at der var et tomrum i mit liv. Efter forløbet har jeg udviklet min bevidsthed, og det er blevet lettere at tackle de udfordringer, jeg møder på min vej.”

Camilla Noach

Coach og medejer af Zimpelt

“Forløbet hos Bering & Søgaard har hjulpet mig til at indse, at jeg er en succes. Den økonomiske investering betyder ingenting i forhold til det udbytte, man får. Vores coachingvirksomhed er vokset eksponentielt takket være Diamond Rich Club, og jeg vil anbefale enhver seriøs selvstændig at deltage.”

Renu Sharma

Selvstændig coach og mentor

Inden forløbet var jeg stressramt. Jeg sad fast i mit arbejde og kunne ikke mærke mig selv. Efterfølgende har jeg indset, at hver dag er en gave, og jeg har tjent mine første 15.000 kr. som selvstændig.”

Rene Kundby Nygaard

Softwareudvikler

“Jeg har været softwareudvikler i 12 år, og igennem dette forløb har jeg indset, at mit potentiale er større, end jeg først troede. I dag laver jeg forretning på internationalt plan, og jeg ser frem til at opnå endnu højere mål.”

JEG GIK FRA AT HAVE ET 8-16 JOB TIL AT BLIVE SELVSTÆNDIG PÅ KORT TID.

Lasse Løber, Selvstændig

“Før forløbet arbejdede jeg som lagermand, men jeg følte, at jeg sad fast i et hamsterhjul. Jeg valgte derfor at blive selvstændig, og det lykkes på kort tid. Jeg har nu fået min første kunde.”
O

DER GÅR IKKE ÉN DAG HVOR JEG FØLER, AT DET IKKE HAR VÆRET ALLE PENGENE VÆRD – NETOP FORDI JEG HAR FÅET EN HEL ANDEN FORSTÅELSE FOR PENGE.

Maria Larsen

“Jeg har simpel hen lyst til at dele, hvordan mit liv er forandret efter jeg startede på forløbet hos Kasper og Jeppe. Én ting er, at jeg har en hel anden forståelse af mig selv og livet, én anden ting er, hvor meget man selv kan påvirke alt, hvad der sker i omgivelserne…”

Johannes Rosendal Andersen

Elitesportscoach

Takket være Kasper og Jeppe, er jeg nu sprunget ud som selvstændig, hvor jeg hjælper elitesportsudøvere med at leve af deres sport. Det her forløb er den bedste investering, jeg har lavet både personligt, men bestemt også økonomisk.”

Karin Johnsen

Massør og zoneterapeut

“Inden forløbet måtte min klinik lukke midlertidigt pga. corona og skabte nogle ændringer i mit liv. Jeg valgte at starte på et af deres forløb, og jeg er nu blevet bedre til at se muligheder, og følge mit hjerte. Jeg har derfor startet min egen webshop.”

Bo Steendahl

Behandler

“Igennem forløbet har jeg fundet modet til, at opnå det jeg ønsker. Jeg drømmer nu større, end jeg gjorde før, og min omsætninger er allerede fordoblet flere gang. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg har givet mig selv lov til, at udnytte denne mulighed. I dag tager jeg ansvar for mit liv, og jeg opfordrer andre, til at gøre det samme.”

Hanne Skov

Sangmediator

Jeg er taknemmelig for, at jeg tog beslutningen, om at være med i forløbet. Forløbet danner de bedste rammer for, at du kan skabe det liv, som du ønsker dig. Du lærer at tage ansvar, og du lærer at bruge din underbevidsthed, så den støtter dig i dine mål og drømme.”

95% Mindset
5% Strategi

I Diamond Rich Club får du nøjagtigt de to ting, du har brug for, for at kunne opbygge din virksomhed til 6 cifre.

Forretningsudvikling består af 95% mindset. Du lærer  hvordan du bliver en magnet for kunder og penge! Du lærer, hvordan du ændrer din overbevisning for at gøre dine drømme til virkelighed.

Du får også den magiske 5% strategi, som du har brug for for at lykkes (det er her 99% af alle iværksættere fejler fordi de ikke har arbejdet med sig sev):

  • Sådan finder du din positionering
  • Sådan finder du dine ideelle kunder
  • Sådan finder du den rigtige pris til dit produkt
  • Sådan markedsfører du dine produkter
  • Sådan forelsker du dig i at sælge for at gøre fans til trofaste kunder
Diamond Rich Club 1

Hvorfor er det ikke dig, som får succes?

Hånden på hjertet. Har du nogle gange undret dig over, hvorfor andre iværksættere får succes og ikke dig? Set undrende til mens næsten nystartede selvstændige pludselig flytter til større kontorer og kører i spritnye biler.
Måske har du sågar spurgt dig selv: Hvad er deres hemmelighed?

Vi kan røbe, at det ikke handler om at arbejde hårdere og sove mindre. Det handler ikke om at sælge billigere og køre landet rundt for at finde nye samarbejdspartnere. Det handler heller ikke om at udtænke nye banebrydende strategier eller opfinde noget revolutionerende. 

Det handler om dit mindset og din vilje til din egen personlige udvikling! Sagen er nemlig den, at du stadig løber rundt i det samme, gamle mentale hamsterhjul, som du gjorde, inden du tog springet og blev konsulent, coach eller iværksætter. Du begrænser stadig dig selv, på måder du muligvis ikke engang er klar over. Dit mindset er grunden til, at du ikke får succes.

Du spænder ben for din egen succes

Av! Vi ved godt, at det kan gøre ondt at få at vide, at det er dine egne tanker og mentale tilstand, der stikker en kæp i hjulet på dine drømme. Men den er desværre god nok. Succes skabes 95% af mindset og kun 5% af strategi. Nu tænker du måske:  Det kan da ikke være rigtigt? Men succes handler om at have den rigtige mentale tilgang.  Spørg hvilken som helst succesrig forretningsmand eller kvinde, og de vil sige præcis det samme.  Hvis du tænker efter, ved du det sådan set også godt inderst inde. 

Du har jo tidligere oplevet kollegaer, som fik langt større succes end mere hårdt arbejdende kollegaer, fordi de tog de rigtige beslutninger, var proaktive og  fordi de turde.  Klassekammerater, der fik bedre karakterer end dig, fordi de sagde præcis det, som læreren ville høre og fik 12.  Nu kan det blive din tur. Sig dog farvel til det hårde arbejde, som alligevel ikke skaber de resultater, du håbede på, og se på din forretning med nye øjne. Det er på tide, at du hopper ud af det mentale hamsterhjul og begynder at løbe ud over stepperne. Spørgsmålet er, om du tør tænke på en ny måde? Om du er klar til at blive en succes? Om du er klar til at blive den bedste verson af dig selv?

Diamond Rich Club 2

Nå dine drømme med et vinder-mindset

Hvad var det, du drømte om, da du valgte at skifte det faste job ud med tilværelsen som iværksætter? En blomstrende konsulentforretning? At hjælpe en masse mennesker som coach? At tjene penge, så du kunne købe det hus til din familie, du altid havde drømt om? Virkeligheden blev så desværre en anden end den, du drømte om, og du har muligvis svært ved at tjene mere end en almindelig funktionærløn, selvom du arbejder mere. Det kan føles tungt at være selvstændig, når tingene ikke rigtig lykkes. 

Faktum er da også, at halvdelen af selvstændige lukker deres virksomhed igen inden for fire år, så tør du blive ved med at fortsætte i det samme spor? Fortjener din virksomhed og din familie ikke, at du prøver noget nyt. Særligt når det kan dokumenteres, at du med den rette vindermentalitet  vil kunne tiltrække de rigtige kunder og nye muligheder, for ikke at nævne turde at være proaktiv og tage de rigtige beslutninger. Det handler ikke om at arbejde hårdere men om at arbejde smartere, og vi kan hjælpe dig med at gøre det.

O

EFTER KUN 3 MÅNEDER TJENTE JEG SÅ MEGET, AT JEG SAGDE MIT JOB OP FOR AT LEVE SOM SELVSTÆNDIG COACH.

Pernille Langbak, Selvstændig

“Igennem forløbet har jeg lært, hvor altafgørende ens mindset er for ens succes. Det lykkedes mig ved brug af værktøjerne at sælge mine første coachingforløb, mens jeg arbejdede fuld tid i en bagerforretning. Tak for jeres mentorskab, guidance og hjælp.”

JEG VILLE ØNSKE, AT JEG HAVDE FULGT DET HER FORLØB, DA JEG VAR YNRGE.

Ole Jacobsen, Værkfører

“Folkeskolen gav mig ikke den selvtillid, som jeg ønskede. Men efter forløbet, er jeg blevet mere selvsikker, og jeg ønsker, at mine børn tager det her forløb.”

DIAMOND RICH CLUB ER FORLØBET OG FÆLLESSKABET, SOM DU VIL ELSKE

DRØMMELIVET, SOM DU FORTJENER, VENTER PÅ DIG

START MED DIN PERSONLIGE UDVIKLING ALLEREDE I DAG

Hvem står bag succesopskriften?

Bag konceptet står vi, Kasper og Jeppe. To stærke personligheder hvis vi selv må sige det, der i den grad selv har taget egen medicin da vi arbejdede med egen personlige udvikling. Før vi besluttede os for at blive iværksættere, havde vi på papiret det ”hele”:  Vi havde taget lange uddannelser og sad i sikre og velbetalte jobs, men vores hjerter var ikke med i det. Drømmene var større end funktionærlivet og fem ugers ferie. Vi satte os derfor nogle helt konkrete mål, og så tog vi springet. Med i rygsækken havde vi det rigtige mindset og store ambitioner og hurtigt fik vi etableret en succesrig virksomhed og en sekscifret indkomst. Vi gjorde det uden et stort team, uden høje udgifter eller en kompliceret marketingstrategi og uden en masse teknologi. 

Det var ikke altid nemt. Folk omkring os, mente at vi var blevet skøre. At vi for guds skyld skulle blive på sikker grund og klynge sig til de velbetalte jobs. Vi blev skudt ned og beskyldt for at have helt urealistiske drømme og ideer. Mange i vores omgangskreds sagde, at ”I burde være tilfredse” og blive i de sikre velbetalte jobs. Der var ingen eller meget lidt opbakning os. Vi blev ramt hårdt af Janteloven, og der var da også tidspunkter, hvor vi kiggede på hinanden og spurgte: Har de ret? Er vi blevet skøre? Men vi rystede tvivlen af os. Holdt blikket skift rettet mod målet og gjorde det troads hvad normen sagde. Vi insisterede på at få lov til at blive ved med at drømme stort, som vi alle sammen gjorde det, da vi var børn. I dag deler vi ud af vores egne erfaringer og hjælper andre med at få succes.  

Diamond Rich Club 3
Diamond Rich Club 4

Personlig udvikling er livsforandrende

Vi tør godt sige det højt. Denne form for mindset er unik. Denne form for målrettet tilgang til succes er livsforandrende. Livsforandrende på den gode måde. Du vil få succes på alle de parametre, du drømmer om. Det her mindset er ikke for dig, som drømmer om en lille smule mere succes. Det er for dig, som tør drømme stort. Som tør gå efter den store gulerod og indkomststigninger på 500%. Det er ikke for sjov, at vi kalder det en vindermentalitet. Og det er ikke kun i erhvervslivet, du vil kunne opnå succes. Den positive mentale tilgang vil brede sig, og du vil blive lykkeligere i alle aspekter af livet, fordi du ikke længere vil være tynget ned af en begrænsende selvopfattelse og et negativt tankemønster. Succes er mulig for alle. Og det kan blive dig, hvis du tør tænke anderledes. Tør bryde ud af den selvopfattelse, der begrænser dig.  

Hvad stopper dig? Hvorfor gør du det ikke?

Vi tror på, at du kan blive en succes. At du kan få din forretning eller din karriere til at skyde i vejret til uanede højder. Vi tror på, at du kan gøre præcis det, du drømmer om. Nu mangler vi bare at få dig til at tro på det samme. Hvad er det, der stopper dig? Hvorfor bliver du ved med at gøre mere af det samme, når det ikke har givet et særligt imponerende afkast indtil videre? Er årsagen, at du stadig følger den sti, du fik besked på at følge, da du voksede op? Er du faret vild i hverdagen og vanetænkning? Hvorfor går du ikke bare en anden vej? En vej du selv vælger, som kan føre dig til stor succes. En succes, du definerer. Tag dig selv og din succes alvorlig. Det gør vi.

 Hop ud af det mentale hamsterhjul, løft blikket mod horisonten og se hvor mange muligheder, der venter på dig derude. Du har et enormt potentiale, der ikke er forløst endnu, og vi står klar til at hjælpe dig. Du er grunden til, at vi gør, som vi gør. I fællesskab skaber vi forandring i verden. Vi deler den samme passion om at leve et meningsfuldt liv, hvor vi opnår vores drømme. 

coach_bering_soegaard_1
MEST VÆRDI

En betaling på 125.000 kr.
That’s it!

* SPAR 10.000 KR. *

MEST FLEKSIBEL

6 mdl. afdrag á 22.500 kr.
Pay as you profit.

Ofte stillede spørgsmål

Diamond Rich Club er et 24-ugers online program, hvor du lærer at opbygge en profitabel online-forretning som coach, konsulent, terapeut eller åndelig lærer. Succes afhænger 95% af din tankegang og bevidsthed og kun 5% af din strategi. Derfor er Diamond Rich Club struktureret nøjagtigt som dette.

Diamond Rich Club er perfekt for soloselvstændige, coaches, konsulenter og iværksættere, der ønsker at vækste deres forretning med lethed, imens de skaber mere frihed i deres liv. Diamond Rich Club er en “game changer” for dig, der er ønsker at gå fra at være hårdtarbejdeende til at være smartarbejdende. Det er for dig, der vil forbedre din mentale programmering, så du kan få den indkomst, du fortjener. Det er for dig, der er træt af karriereræset og hamsterhjulet og ønsker mere lethed, kærlighed og flow i dit liv ved at skabe en forretning, du elsker. Diamond Rich Club er for dig, der er klar til at sige farvel til begrænsende overbevisninger omkring dit værd og dit forhold til penge.

Ja. Succes er 95% mindset og 5% strategi. Dine tanker, følelser og overbevisninger omkring dig selv bestemmer, hvordan dit liv ser ud.  At ændre dette er, hvad Diamond Rich Club handler om.

Programmet fokuserer på de tanker, blokeringer og overbevisninger du har omkring penge. Vi viser dig værktøjerne til at manifestere og implementere loven om tiltrækning, så du kan udvide din bevidsthed og fylde dit liv med rigdom.

Du lærer også:
– Hvordan finder du din klare positionering
– Hvordan definerer du din ideelle kunde
– Hvordan finder du den rigtige pris for dit produkt
– Hvordan du adresserer dine kunder perfekt (tekstforfatning)
– Hvordan du forelsker dig i salget for at gøre fans til kunder.

Diamond Rich Club er 100% online.

Du har livslang adgang til videomodulerne i Diamond Rich Club, og du kan derfor gå igennem programmet efter behov. Vi anbefaler, at du bruger 30 – 60 minutter om dagen på at lære og implementere programmet i dit liv og i din forretning.

Den eneste garanti vi kan give dig er, at hvis du fortsætter med at gøre det, du altid har gjort, så vil du også få de resultater, som du altid har fået. Ligesom en personlig træner ikke kan gå i fitness og lave øvelserne for dig, så kan vi heller ikke. Vi ser os selv som penge- og forretningstrænere. Vi vil derfor vise dig de bedste øvelser, som du kan lave for at nå dine mål, men det er op til dig at vokse med opgaven, så du kan blive den bedste version af dig selv.

Din investering for Diamond Rich Club er 125.000 kr. inkl. moms ved betaling upfront og 135.000 kr. inkl. moms ved 6 månedlige betalinger á 22.500 kr. inkl. moms-

Når programmet er åbent, kan du nemt betale via en sikker betalingsside.

Når du starter på forløbet, vil du opleve, at det er så godt, at du slet ikke får brug for individuel coaching. Men når det er sagt, så er din succes vores succes, hvorfor både Kasper & Jeppe vil stå til din 1:1 rådighed gennem hele forløbet. Vi har ikke råd til at sidde fast, så når du har brug for hjælp, så er vi der til at få dig fri, så du altid bevæger dig effektivt fremad.

Du vil fortsat have adgang til programmet. Du vil forblive en del af vores online community, hvor du kan holde kontakten med andre deltagere. Du kan også fortsætte din udvikling ved at investere i et af vores andre programmer.

 
FORTSÆT MED AT LÆSE VED AT KLIKKE HER

Kontakt os her: