Er du klar til at blive en pengemagnet og gøre dine drømme til virkelighed?

På blot 24 uger lærer du, hvad der skal til for at drive en succesfuld virksomhed. Med total lethed og med absolut frihed.

Er du klar til at blive en pengemagnet og gøre dine drømme til virkelighed?

På blot 24 uger lærer du hvad der skal til for at drive en succesrig virksomhed. Med total lethed og med absolut frihed.

DU ER …

 • en person der ønsker at gøre sine drømme virkelige?
 • fuld af energi og elsker succes og spiritualitet?
 • en iværksætter med enorme visioner?
 • en lidenskabelig, beslutsom person, der elsker at udvikle sit fulde potentiale?
 • en person der er på vej til det næste transformationsniveau?
 • et passioneret menneske, som er klar til at sprede sine vinger og flyve?
 • en person, der ønsker at skinne? En person der altid har vidst, at der var mere til livet? En person der kender udtrykket “TIDEN ER NU”?

Diamond Rich Club hjælper dig med at skabe din drømmevirksomhed og drømmeliv.

Lige nu og her arbejder du sikkert med det du elsker?

 • Sandsynligvis så tjener du mellem 20.000 og 50.000 kr. om måneden, nogle gange mere og andre gange mindre?
 • Du mangler et konstant kundeflow?
 • Der er mange, der er interesseret i dit tilbud, men de synes dit tilbud enten er for dyrt, eller også ønsker de at vente. Du føler, at det er svært at få nye kunder?
A

Hvis du kan sige ja til et af ovenstående punkter, så passer vores Diamond Rich Club lige til dig

Din markedsføring og strategi er vigtig, men det udgør kun omkring 5% af din succes. Resten er mindset!.. Og det er præcis det, du lærer af Bob Proctor og os. I disse 24 uger vil vi dele vores strategi med dig. Ligeledes vil vi vise dig, hvordan du kan ændre dine tanker og din attitude til penge, succes, kunder og dig selv for at tjene en 6cifret indkomst om måneden.

Snappr james anger jeppe larsen r

95 % mindset

                5 % strategi

I Diamond Rich Club får du nøjagtigt de to ting, du har brug for, for at kunne opbygge din virksomhed til 6 cifre.

95% i alt forretningsudvikling er mindset. Du lærer, hvordan du bliver en magnet for kunder og penge! Du lærer, hvordan du ændrer din overbevisning for at gøre dine drømme til virkelighed.

Du får også den magiske 5% strategi, som du har brug for for at lykkes (det er her 99% af alle iværksættere fejler):

 • Sådan finder du din positionering
 • Sådan finder du din ideelle kunder
 • Sådan finder du den rigtige pris til dit produkt
 • Hvordan du markedsfører dine produkter
 • Hvordan du forelsker dig i at sælge for at gøre fans til trofaste kunder

2 MÅNEDER EFTER JEG STARTEDE PÅ FORLØBET FIK JEG MIN FØRSTE ANSAT.

Andreas Pape Kjærgaard, Ejer og direktør af Expero ApS

“Jeg gik fra et være enkeltmandsvirksomhed til at have fem ansatte på mindre end to år.”

JEG HAR FÅET VENDT EN MASSE NEGATIVE TANKER OG VIBRATIONER TIL NOGET MERE POSITIVT.

Heidimaya Foget

“Alle mine bekymringer forsvandt, da jeg først træf beslutningen om at starte på forløbet. Materialet man arbejder med har resulteret i en mere harmonisk famiIIe, en forretningspartner og bedre økonomi.”

3 MÅNEDER EFTER FORLØBET OMSATTE JEG FOR MIN FØRSTE MILLION. NU ER MIT MÅL AT OMSÆTTE FOR 5 MILLIONER.

Patrik Lazzarotto, Ejer og leder af LAZZAWEB ApS

“Jeg fordoblede min omsætning på mindre end et år og omsatte for min første million hurtigere, end jeg forventede det.”

VED AT ÆNDRE MIN TANKER LÆRTE JEG AT TAGE MINE EGNE BESLUTNINGER OG TRO MERE PÅ MIG SELV

Anders Høngaard, Kalkulator ved DX Flexhal A/S

“Efter 3 uger landede jeg mit drømmejob. Havde jeg vidst, hvad jeg ved nu, så havde jeg truffet beslutningen om at starte på forløbet uden at blinke med øjnene.”

 

JEG GIK FRA AT ARBEJDE MED SMÅ MÅL TIL AT ARBEJDE MED STORE MÅL. MIT MÅL ER NU AT OMSÆTTE FOR 100 MILLIONER KR. I MINE VIRKSOMHEDER.

Christian Secher, Virksomhedsejer

“Min kone sagde, at det var de mest fjollede penge at bruge, men de penge er de bedste, jeg nogensinde har givet ud. Igennem ‘Diamond Rich Club’ har jeg ændret mit liv fuldstændig.”

Jeg vandt over frygten. Og her står jeg i dag med en fordoblet indkomst. Jeg lærte et godt råd: Gå først – og så vil universitet følge efter.

Iman Abourdeiny, Selvstændig

“Jeg kan godt forstå, hvis man har svært ved at træffe en beslutning, fordi jeg selv har stået der. Jeg ville så gerne starte på Diamond Rich Club, men frygten holdte mig tilbage. Vi er nødt til at træffe en beslutning. Jeg vil ikke kunne have nået hertil uden Kasper & Jeppe. De kan deres kram!”

O

Der går ikke én dag hvor jeg føler, at det ikke har været alle pengene værd – netop fordi jeg har fået en hel anden forståelse for penge.

Maria Larsen

“Jeg har simpel hen lyst til at dele, hvordan mit liv er forandret efter jeg startede på forløbet hos Kasper og Jeppe. Én ting er, at jeg har en hel anden forståelse af mig selv og livet, én anden ting er, hvor meget man selv kan påvirke alt, hvad der sker i omgivelserne…”

FORTSÆT MED AT LÆSE VED AT KLIKKE HER

Min højeste løn som projektleder var 55.000 kr. om måneden. Nu som selvstændig får jeg 40.500 kr. om UGEN for det samme arbejde.

Lennart Nielsen, Selvstændig

“Kasper & Jeppe er dygtige, fordi de hjælper dig med at arbejde smartere. Det handler om at træffe nogle beslutninger, for det kræver nemlig ikke mere energi at sigte højt i livet og forlange overflod end det gør at acceptere elendighed og fattigdom.”

Lennart nielsen
O

Efter kun 3 måneder tjente jeg så meget, at jeg sagde mit job op for at leve som selvstændig coach.

Pernille Langbak, Selvstændig

“Igennem forløbet har jeg lært, hvor altafgørende ens mindset er for ens succes. Det lykkedes mig ved brug af værktøjerne at sælge mine første coachingforløb, mens jeg arbejdede fuld tid i en bagerforretning. Tak for jeres mentorskab, guidance og hjælp.”

Diamond Rich Club er forløbet og fællesskabet, du altid har ønsket.

Drømmene du forventer, venter på dig!

TILMELD DIG HER

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Diamond Rich Club?

Diamond Rich Club er et 24-ugers online program, hvor du lærer at opbygge en profitabel online-forretning som coach, konsulent, terapeut eller åndelig lærer. Succes afhænger 95% af din tankegang og bevidsthed og kun 5% af din strategi. Derfor er Diamond Rich Club struktureret nøjagtigt som dette.

Hvad lærer jeg?

Programmet fokuserer på de tanker, blokeringer og overbevisninger du har omkring penge. Vi viser dig værktøjerne til at manifestere og implementere loven om tiltrækning, så du kan udvide din bevidsthed og fylde dit liv med rigdom.

Du lærer også:
– Hvordan finder du din klare positionering
– Hvordan definerer du din ideelle kunde
– Hvordan finder du den rigtige pris for dit produkt
– Hvordan du adresserer dine kunder perfekt (tekstforfatning)
– Hvordan du forelsker dig i salget for at gøre fans til kunder.

Hvor finder det sted?

Diamond Rich Club er 100% online.

Hvor meget tid skal jeg afsætte til Diamond Rich Club?

Du har livslang adgang til videomodulerne i Diamond Rich Club, og du kan derfor gå igennem programmet efter behov. Vi anbefaler, at du bruger 30 – 60 minutter om dagen på at lære og implementere programmet i dit liv og i din forretning.

Hvem er Diamond Rich Club for?

Diamond Rich Club er perfekt for soloselvstændige, coaches, konsulenter og iværksættere, der ønsker at vækste deres forretning med lethed, imens de skaber mere frihed i deres liv. Diamond Rich Club er en “game changer” for dig, der er ønsker at gå fra at være hårdtarbejdeende til at være smartarbejdende. Det er for dig, der vil forbedre din mentale programmering, så du kan få den indkomst, du fortjener. Det er for dig, der er træt af karriereræset og hamsterhjulet og ønsker mere lethed, kærlighed og flow i dit liv ved at skabe en forretning, du elsker. Diamond Rich Club er for dig, der er klar til at sige farvel til begrænsende overbevisninger omkring dit værd og dit forhold til penge.

Er der en garanti?

Den eneste garanti vi kan give dig er, at hvis du fortsætter med at gøre det, du altid har gjort, så vil du også få de resultater, som du altid har fået. Ligesom en personlig træner ikke kan gå i fitness og lave øvelserne for dig, så kan vi heller ikke. Vi ser os selv som penge- og forretningstrænere. Vi vil derfor vise dig de bedste øvelser, som du kan lave for at nå dine mål, men det er op til dig at vokse med opgaven, så du kan blive den bedste version af dig selv.

Virker Diamond Rich Club for mig, hvis jeg ikke har en forretning endnu?

Ja. Succes er 95% mindset og 5% strategi. Dine tanker, følelser og overbevisninger omkring dig selv bestemmer, hvordan dit liv ser ud.  At ændre dette er, hvad Diamond Rich Club handler om.

Hvad koster det?

Din investering for Diamond Rich Club er 125.000 kr. inkl. moms.

Hvordan kan jeg betale?

Når programmet er åbent kan du nemt betale via en sikker betalingsside.

Kommer jeg til at få samtaler med Kasper og Jeppe?

Individuel coaching er ikke inkluderet i Diamond Rich Club. Du har mulighed for at stille dine spørgsmål i Facebookgruppen og på de ugentlige live-kald, som er en del af programmet.

Hvad sker der efter de 24 uger?

Du vil fortsat have adgang til programmet. Du vil forblive en del af vores online community, hvor du kan holde kontakten med andre deltagere. Du kan også fortsætte din udvikling ved at investere i et af vores andre programmer.

TILMELD DIG HER