7 Dage til at skabe et liv på første klasse

ONLINE LUKSUS-WORKSHOP

D. 8. august – d. 14. august.

Et liv på første klasse 1

Direkte LIVE mentorskab med Kasper Bering & Jeppe Søgaard

Et liv på første klasse 2

Interaktive Mastermind Breakout Rooms

Et liv på første klasse 3

Konkrete værktøjer til at skabe massive fremskridt i dine resultater

KAN DU RELATERE?

Du ved inderst inde, at du ikke er almindelig. Du har følelser af at ville mere, af at være mere… og opnå mere. Du vil have frihed til at leve dit liv, præcis som du ønsker at leve det.

MEN…. Det, du oplever, er, at de samme resultater viser sig i forskellige situationer, år efter år. Det resulterer i, at du arbejder hårdere, føler dig mere overvældet og ikke oplever nogen forskel… Lyder det bekendt?

Et liv på første klasse 4

Det er på tide at ændre alt dette. Spring ud af denne uendelige cyklus med at gøre mere, og kom til hovedårsagen af alle resultater, så du kan fremskynde din performance og dit overskud ved at lede hver dag med formål og passion.

Denne eksklusive workshop er designet specielt til ordinære og almindelige mennesker, der ønsker at leve og opleve et ekstraordinært liv. Denne online workshop er for dig, der ejer en virksomhed, overvejer at starte som selvstændig eller måske har en idé, som du overvejer at prøve kræfter med… Hvis du søger ekstraordinære resultater inden for et hvilket som helst område af livet, så er dette noget for dig.

Vi vil lære dig, hvordan vi fra at sove på et kontor byggede en virksomhed til over 10 millioner kr., og vi vil afsløre, hvad vi tænkte, hvad vi følte, og de handlinger vi tog, for at forklare videnskaben bag det at opnå, hvad masserne tror er umuligt.

SANDHEDEN ER…

….du VED allerede, hvordan du gør det 1%, 10% eller 100% bedre i alle områder af dit liv. Du GØR det bare IKKE!

Dine resultater i livet er en direkte afspejling af din programmerede og vanemæssige måde at tænke, føle og handle på.

Når du ændrer dine tanker, så ændrer du resultaterne.

OVERBLIK

Et liv på første klasse 5
Et liv på første klasse 6

1.

TILMELD DIG WORKSHOPPEN

Et liv på første klasse 7

2.

SE DET HELE FRA DIT HJEM

Et liv på første klasse 8

3.

FÅ KLARHED, FORSTÅELSE OG ORDEN I DIT SIND

HVORDAN DU EKSPONENTIELT ØGER DIN INDKOMST OG PÅVIRKNING I DIT PERSONLIGE OG PROFESSIONELLE LIV

HVAD DU KAN OPNÅ…….

Et liv på første klasse 9

LEV ET EKSTRAORDINÆRT LIV

Der er ingen tvivl om, at vi alle er i stand til at leve et liv, vi selv designer, men tror du på det, tror du, at du har det, der skal til, og vigtigst af alt, er du villig til at træffe en beslutning om at leve det ekstraordinære liv? 

KUNDEREFERENCER

Søren Kristensen

Klejnsmed & Ejer af Stoneless ApS

“Efter forløbet med Kasper og Jeppe er jeg blevet mere bevidst om mit potentiale. Jeg har solgt over 30 landbrugsmaskiner og fået en årsomsætning på mere end 2 millioner kr.”

Pernille Langbak

Mindset Motivator

“Forløbet var springetbrættet fra mit trygge og komfortable liv i en bagerforretning til at skabe min drømmeforretning, hvor jeg arbejder som mindset motivator. Jeg opsagde mig arbejde efter 3 måneder og lever i dag udelukkende af af min forretning.”

August Kristof Larsen

Byggesagkyndig

“Inden forløbet var jeg lønmodtager og træt af mit job. Jeg ønskede noget andet, så jeg blev selvstændig. Efter forløbet begyndte jeg at tiltrække nye kunder. I 2019 omsatte jeg for godt 500.000 kr. I 2020 rammerg jeg godt 1.5 million i omsætning.”

Søren Vasegård Andreasen

Advokat
“Inden forløbet brugte jeg meget tid i min forretning, og jeg fik ikke den type kunder, som jeg ønskede. Efter forløbet er jeg begyndt at tjene flere penge, fordi jeg kun siger ja til de kunder, jeg ønsker at arbejde med. Forløbet har været den bedste investering i mit liv.”

Renu Sharma

Selvstændig coach og mentor
“Inden forløbet var jeg stressramt. Jeg sad fast i mit arbejde og kunne ikke mærke mig selv. Efterfølgende har jeg indset, at hver dag er en gave, og jeg har tjent mine første 15.000 kr. som selvstændig.”

Nelly Amoi

Selvstændig
“I mange år har jeg haft en drøm om at blive selvstændig. Men jeg har saboteret mig selv hver gang. Efter forløbet er jeg blevet mere bevidst om mine tanker, og hvordan de påvirker mine resultater. Jeg har allerede manifesteret flere af mine mål.”

Rene Kundby Nygaard

Softwareudvikler
“Jeg har været softwareudvikler i 12 år, og igennem dette forløb har jeg indset, at mit potentiale er større, end jeg først troede. I dag laver jeg forretning på internationalt plan, og jeg ser frem til at opnå endnu højere mål.”

Sabrina Gauger

Sangerinde

“Før forløbet gik jeg på universitetet, men fik stress af at være der. Jeg ønskede noget andet. Efter forløbet er har jeg indset, at det her har været den bedste investering nogensinde. I dag forfølger jeg mine drømme om at leve af min musik.”

TIDSPLAN & BILLETTYPER

Der er ingen tvivl om, at vi alle er i stand til at leve et liv, vi selv designer, men tror du på det, tror du, at du har det, der skal til, og vigtigst af alt, er du villig til at træffe en beslutning om at leve det ekstraordinære liv? 

Economy class

Éngangsbetaling

994 kr.
inkl. moms

Premium economy

Éngangsbetaling

1.394 kr.
inkl. moms

Business class

Éngangsbetaling

1.994 kr.
inkl. moms

Kontakt os her: