DETTE ER EN HJÆLP TIL BØRN AF TRÆNGTE FAMILIER

Glitrende børneøjne 1

Hej! Vi er Kasper & Jeppe

Da vi var små, var et af vores højdepunkter hvert eneste år op til jul at få julekataloget fra Fætter BR. Herefter sad vi derhjemme og bladrede i det i timevis og kiggede på alt legetøj og forestillede os at lege med det. Vi skrev vores ønskeliste, fyldt med alt det spændende legetøj. Efter at ønskelisten var udfyldt, begyndte forventningerne til, hvad der ville være under juletræet i år..

Vi støtter drømmere

I dag er vi blevet voksne. Men vi elsker stadigvæk at drømme. Derfor drømte vi i lang tid om at skabe vores egen virksomhed, og i dag driver vi en succesfuld virksomhed. Hos Bering & Søgaard har vi en mission, at børn aldrig skal glemme, hvem de er, og at de altid skal blive ved med at drømme og tænke stort. Derfor vil vi gerne i dag give noget tilbage til denne by, hvor vores virksomhed startede – Viborg, vores hjem.

Julen er for alle. Det er en tid, hvor der er magi, kærlighed og smukke følelser – uanset hvilken økonomisk situation du måtte befinde dig i.

Måske læser du dette som mor eller far, og måske var 2021 et meget udfordrende år for dig/jer. Det var måske ikke så let for dig økonomisk og følelsesmæssigt, og tanken om jul gør dig heller ikke nødvendigvis gladere. Eller måske læser du det som barn og er bare forvirret over, hvad der foregår omkring dig. Eller du bekymrer dig, fordi du ved, at det måske ikke har været et let år for dine forældre, så du leder efter et julemirakel.

Uanset hvordan, er du kommet til det rigtige sted! Fordi vi giver dig et glimt i dine øjne.

Vi vil gerne give børn et juleønske og sætte et smil på deres læber. Børn eller forældre i Viborg, der har begrænsede økonomiske midler kan indsende en ønskeseddel, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde ønsket for så mange børn som muligt.

SÅDAN FUNGERER DET:

1

Udskriv din ønskeseddel.

2

Udfyld din ønskeseddel.

3

Læg ønskesedlen i den glitrende julepostkasse foran Café Reborn, St. Sankt Hans Gade 11a, st.tv, 8800 Viborg.

Glitrende børneøjne 2

Børn af trængte familier fra Viborg og omegn op til 14 år kan indsende en ønskeliste. Hvis du har flere børn fra samme husstand, skal du lægge alle ønskelister i en kuvert i postkassen. Det gør det lettere at afhente.

Hvert barn kan skrive op til tre ønsker. Angiv din anmodning så præcist som muligt, så vi ved, hvad du ønsker. Kig evt. i vedhæftet julekatalog fra MID Hobby. Hvis du vil, kan du sætte et billede eller artikelnummer af dine ønsker på ønskesedlen. Du kan ønske dig alt fra bøger, spil, legetøj, cd’er, dvd’er til en værdi på max. 350 kr.

Vi samler alle ønskesedler og får gaverne leveret fra MID Hobby i Viborg.

Senere informerer vi dig om, hvornår og hvor du kan afhente din gave. Sørg for at give dine kontaktoplysninger til dette. De bruges udelukkende til denne kampagne.

Vores mål er at børn af trængte familier i Viborg kan få deres juleønske opfyldt.

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS