GRATIS ONLINE WORKSHOP MED BOB PROCTOR

SLIP DINE BEGRÆNSNINGER OG GÅ EFTER DINE DRØMME.

Tilmeld dig den næste transformerende workshop og få selskab af Amerikas mest anerkendte ekspert inden for det menneskelige sind – Bob Proctor. Indtast dine oplysninger nedenfor og du får besked næste gang der afholdes en workshop.

TAG SPRINGET OG BEGYND DIN REJSE MOD SUCCES

“Jeg startede på forløbet i blind tillid uden nogen idé om, hvordan jeg skulle nå mit mål. De kvantespring, jeg har taget, har imponeret mig og styrket min tro på, at jeg vil nå mit ”C-type mål.” Den personlige udvikling er uvurderlig.”

Lasse Løber

Foredragsholder og PR-rådgiver

“Jeg gik fra et være enkeltmandsvirksomhed til at have fem ansatte på mindre end to år.”

Andreas Pape Kjærgaard

Ejer og direktør af Expero ApS

“Jeg fordoblede min omsætning på mindre end et år og omsatte for min første million hurtigere, end jeg forventede det.”

Patrik Lazzarotto

Ejer og leder af LAZZAWEB ApS

“Efter 3 uger landede jeg mit drømmejob. Havde jeg vidst, hvad jeg ved nu, så havde jeg truffet beslutningen om at starte på forløbet uden at blinke med øjnene.”

Anders Høngaard

Kalkulator ved DX Flexhal A/S

“Bering & Søgaard har hjulpet mig til at øge min omsætning uden at gå på kompromis i rollen som mor for to små børn. Jeg er blevet en meget bedre leder og står mere fast på mine beslutninger.”

Mette Rogild-Olesen

Ejer af Carla Blomster

“Min kone sagde, at det var de mest fjollede penge at bruge, men de penge er de bedste, jeg nogensinde har givet ud. Igennem ‘Tænk dig til resultater’ har jeg ændret mit liv fuldstændig.”

Christian Secher

Virksomhedsejer

“Forløbet med Bering & Søgaard har været en øjenåbner, og har givet mig stor forståelse for hvordan man kan tænke sig til det liv, man gerne vil have. Det er på samme tid et professionelt forløb i “øjenhøjde”, hvor alle kan få udbytte af det.”

Lars Curtz Henriksen

HR-chef, DLT Group A/S

“Igennem forløbet er det lykkedes mig at drive og vækste min virksomhed, samtidig med at jeg har fået mere tid til familien.”

Thomas Svenstrup

Direktør for DanGuitar

“Jeg synes ikke, at folkeskolen gav mig meget. De ting, vi lærer i forløbet, er så vigtige, at man får lyst til at give det videre til ens børn.”

Ole Jacobsen

Værkfører ved Dan Modul A/S

“Igennem forløbet er jeg blevet meget bedre til at fokusere og har fundet en bedre balance i mit liv. Så hvis du ønsker at deltage i Bering & Søgaards forløb, så start i dag – det kan være for sent i morgen.”

Niels-Erik Bundgaard

Ejer og leder af Bundgaard Begravelse

“Jeg følte allerede, at tingene gik ret godt for mig, men hurtigt indså jeg, at jeg var i stand til langt mere. Udbyttet har for længst tjent sig ind både økonomisk og i mulighederne for resten af mit liv.”

Christian Skov Kjærgaard

Byggeleder ved Fink Byg ApS

“Inden forløbet vidste jeg ikke, hvor jeg var på vej hen. Jeg vidste, at jeg ville mere, men jeg kæmpede med frygten for at skabe forandring. Efter forløbet blev jeg forfremmet, og jeg fik en bedre løn. Efter 2-3 uger vil du se forbedringer igennem forløbet.”

Anders Bech

Souschef

“Jeg havde tidligere gået til flere psykologer, fordi jeg en gang i mellem faldt i et “sort hul,” men uden den store succes. Forløbet med Bering & Søgaard gav mig de værktøjer, jeg manglede for at flytte mit fokus og styre min egne tanker. I gennem forløbet er jeg blevet bedre til at træffe beslutninger, og jeg har fået mere selvtillid og bedre afklaring omkring min fremtid.”

Henrik Plüger Jakobsen

Projektleder

“Jeg havde været jobsøgende i 2 år, men der var ikke rigtig nogle jobs, der hang ved. Men efter bare 3 uger inde i forløbet fik jeg min første fastansættelse. Det bedste jeg har lært ved forløbet er, at jeg er i kontrol over mine omgivelser, og ikke omvendt. I dag tager jeg ansvar for mit liv, og jeg hviler mere i mig selv.”

Iman Abourdeiny

Massør

“Igennem forløbet har jeg elimineret overspringshandlinger og er blevet langt mere fokuseret. Jeg har lært at tage handling, før jeg føler mig klar, og lader dermed ikke mine resultater og mine omgivelser påvirke mine beslutninger. Jeg træffer beslutninger ud fra et, jeg ønsker. Derudover har jeg også fået opsat min første passive indtægter i form af ejendomsudlejning.”

Johan Lindblad

Seniorrådgiver i Nordisk Råd