Sommerglittermagi

Vi giver børn glæden tilbage

DETTE ER TIL BØRN (OG FORÆLDRENE)

Gratis Tivoli 1

Hej! Vi er Kasper & Jeppe

Da vi var børn, var et af højdepunkterne hver eneste sommer, når tivoliet kom til byen.

Vi kunne bruge dage i tivoliet sammen med familie og venner. Især ”Pariserhjulet” og ”Radiobilerne”. Vi forbandt altid tivoli med magi og drømme.

Vi støtter drømmere

I dag er vi blevet voksne. Men vi elsker stadigvæk at drømme. Derfor drømte vi i lang tid om at skabe vores egen virksomhed, og i dag driver vi en succesfuld virksomhed. Hos Bering & Søgaard har vi en mission om, at børn aldrig skal glemme, hvem de er, og at de altid skal blive ved med at drømme og tænke stort. Derfor vil vi gerne give noget tilbage til den by, hvor vores virksomhed startede – Viborg.

Glæde, drømme og magi er for alle. Tivoli er for alle – uanset hvilken økonomisk situation du måtte befinde dig i.

Måske læser du dette som forælder, og måske har vinteren været en udfordrende tid for dig/jer. Det har måske ikke været så let for dig økonomisk og følelsesmæssigt, og tanken om at det snart er sommer gør dig/jer ikke nødvendigvis gladere. Eller måske læser du det som barn og er bare forvirret over, hvad der foregår omkring dig. Eller du bekymrer dig, fordi du ved, at det måske ikke har været en let tid for dine forældre, så du leder efter et sommermirakel.

Uanset hvordan, er du kommet til det rigtige sted! Fordi vi giver dig en uforglemmelig oplevelse.

Vi vil gerne sætte et smil på så mange børns læber som muligt, hvorfor vi har lejet et tivoli for en dag i Viborg. Vi vil gerne invitere 400 børn og deres familier til en uforglemmelig og magisk dag i Viborg fredag d. 29. april 2022.

Hvis du ønsker at komme gratis i tivoli og prøve alle forlystelserne GRATIS med din familie, så læs nedenfor hvordan:

SÅDAN FUNGERER DET:

1

Lav en tegning der illustrerer, hvad din drøm er!

2

Send et billede af din tegning til [email protected], en besked om hvor mange billetter du ønsker og familiens kontaktoplysninger.

3

Du vil efter få dage modtage din billet i din indbakke.

Gratis Tivoli 2

Børn fra Viborg og omegn op til 14 år kan få en gratis fribillet til tivoliet i Viborg fredag d. 29. april. Hvis du har flere børn fra samme husstand, så oplys hvor mange fribilletter du ønsker. Det er muligt at medbringe sin familie på denne dag, dog er forlystelserne primært for børnene.

Tivoliet er åbent i tidsperioden kl. 12:00-19:00, hvorfor du og din familie kan komme gratis i tivoli i denne tidsperiode. Du kan prøve alle forlystelser i tivoliet GRATIS denne dag.

Alle børn med en fribillet vil også få udleveret en mad-billet på en fransk-hotdog og en sodavand på denne dag. Hvis familien ønsker mere mad, så kan det ligeledes købes i boderne for egen regning. Sørg derfor for at huske din fribillet, således du kan prøve alle forlystelserne gratis i tivoliet og ligeledes få udleveret en madbillet.

Sørg for at give dine kontaktoplysninger til os, når du sender din tegning til os på [email protected]. De bruges udelukkende til formålet om at kunne give dig billetterne.

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS