Tilmeld dig julekalenderen i dag

I løbet af dette års julekalender vil du opleve:

  • Ultra korte live motivationskald hver eneste morgen fra. d. 1. december – d. 24. december.

  • Gaver, gaver og atter gaver. I løbet af måneden vil du både få gaver og adventsgaver, der giver dig den perfekte afslutning på året og en afklaring for, hvordan du forbereder dig til 2022.

  • 1 transformerende kald på 90 minutter

Tilmeld dig julekalenderen i dag

Hvem er Bering & Søgaard?

Kasper Bering & Jeppe Søgaard er her for at hjælpe dig med at skabe det liv, som du virkelig ønsker.

Som lille drømte vi altid. Vi drømte om at være actionhelte, der ændrede verden til det bedre. Vi drømte om iværksætteri. Vi drømte om store biler. Vi drømte om eksklusivt tøj.

Alt var muligt i vores fantasi. Vi ved nu, at barndommens magi også fungerer i den virkelige verden. Men der gik nogle år, før vi indså det… Vi tog den klassiske vej til at blive voksen. Masser af uddannelse og en god karriere. Vi havde et godt liv, dog havde vi alligevel en følelse af, at der var mere til livet… En følelse af at skabe noget stort… noget meningsfuldt at give verden…

Julekalender 1
Julekalender 2

Mange troede, at vi var skøre...

…når vi fortalte om vores urealistiske drømme og ideer. De fleste sagde, at ”vi skulle være tilfredse” og blive i vores sikre velbetalte jobs. Vi troede ofte, at der var noget i vejen med os, idet vi tænkte på en anderledes måde end de fleste.

Og alligevel så tog vi på et tidspunkt springet… Vi forlod vores sikre og velbetalte jobs og startede vores egen virksomhed med vores hjerte, som vi hurtigt opnåede en 6-cifret indkomst med på en magisk nem måde. Uden et stort team, uden høje udgifter eller en kompliceret marketingstrategi og uden en masse teknologi.

Og vi VED, at du er i stand til at gøre det samme.

Tilmeld dig julekalenderen i dag