Gratis 2-dages online summit d. 15. & 16. januar

Manifestér dine mål og drømme i 2022

Kasper Bering & Jeppe Søgaard

Tilmeld dig denne gratis 2-dages online summit

Udfyld dine oplysninger, så modtager du en bekræftelsesmail med alle de praktiske informationer, du skal bruge for at få mest muligt ud af vores gratis online summit d. 15. & 16. januar fra 10:00-12:00.

Manifest 1

OPDAG DIN VEJ TIL FRIHED

Du kan leve et liv med ubegrænsede muligheder, når du udnytter kraften i dit guddommelige potentiale.

Ved du, hvad der holder dig tilbage fra opnå dine drømme? Hvis ikke, så fortæller vi dig om en hemmelighed, som du måske ikke ønsker at høre… Det er dig.

Så mange af os hænger fast i vores egne begrænsende overbevisninger. Vores drømme virker altid som noget, vi begynder at arbejde på en gang i fremtiden. Hvad hvis vi fortalte dig, at kan tage fuldkommen styring over dit liv og kontrollere din egen skæbne?

Denne 2-dages live summit vil give dig alle de færdigheder, du behøver for at leve det liv, du ønsker. Det hele begynder med DIG.

2-DAGES LIVE SUMMIT INKLUDERER:

Manifest 2
Manifest 3
Manifest 4
Manifest 5

MANIFESTER DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED

Det er tid til at forvandle dine fremtidsdrømme til din nuværende virkelighed ved at bringe dine vibrationer i harmoni med det, du ønsker.

Føler du, at du ofte knokler og kæmper, og kan du i dit hjerte mærke, at du er skabt til mere? Det kan virke så nemt, når du ser på de kvantespring, som Kasper & Jeppe har foretaget, at du måske spekulerer på, hvad hemmeligheden er. Der er en falsk opfattelse og fortælling om, at du næsten skal arbejde dig selv halv ihjel og ofre fritid, familie og venner for at få succes. 

Når sandheden er, at enhver kan nå deres ultimative mål med den rette mængde tro. For når først du indser, hvor uendeligt dit potentiale er, vil der ikke være noget, der kan stoppe dig, og intet er umuligt.

Manifest 6

LØRDAG D. 15. & SØNDAG D. 16. JANUAR 2022 FRA 10:00-12:00 BEGGE DAGE

Tilmeld dig denne gratis 2-dages online summit

Udfyld dine oplysninger, så modtager du en bekræftelsesmail med alle de praktiske informationer, du skal bruge for at få mest muligt ud af vores gratis online summit d. 15. & 16. januar fra 10:00-12:00.

DET HELE STARTER MED DIG

For at blive et med dit sande jeg, bliver du nødt til at acceptere, at du har kontrollen over dit eget liv. Du kan fuldstændig ændre din egen tilværelse og livsstil med blot et enkelt kvantespring. 

Forestil dig, hvad du kan gøre og vil opnå, når du mestrer dig selv, universets love og de principper succesfulde mennesker har brugt gennem århundreder. Det er styrken vi at leve et ubegrænset liv, at kunne rejse i hvilken om helst retning, du ønsker. Men det hele starter med dig.

Vi designede denne gratis 2-dages LIVE summit, Manifestér dine mål og drømme i 2022, så du kan udnytte dit uendelige potentiale og gøre dine drømme til virkelighed.

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS