GRATIS CHALLENGE

MONEY & THE MIND – 3 DAGES ONLINE PENGE RETREAT

Snappr james anger jeppe larsen r

På dette gratis ONLINE retreat vil du lære:

  • Hvordan du manifesterer 10.000 kr. på 3 dage
  • Hvordan du tiltrækker penge med lethed
  • Hvordan du ændrer dit mindset omkring penge og succes

Vi er sikre på, at du har hørt sætningen: “Du kan ikke købe lykke for penge” eller “Penge gør dig ikke lykkelig.”

Dette er en forsvarsmekaniske, vi har lært, når vi ikke ønsker at tage ansvar for at tjene det, vi ønsker.

Du er nødt til at stoppe med at lytte til masserne og begynde at tænke og træffe beslutninger som verdens mest velhavende personer. 

Verdens mest velhavende personer er rige, fordi de har internaliseret et mindset bestående af rigdom, velstand og overflod. Og fordi de har lært at gøre dem selv uerstattelige og skabe flere indtægtskilder…

Og kunne du tænke dig at lære det samme, så er Money & the Mind det helt rigtige for dig!

Penge Retreat 1 3 transformerende videomoduler med Kasper & Jeppe, der tager dig i hånden gennem de mest centrale emner for økonomisk velstand

Penge Retreat 1 Den ultimative manifestationsguide, der viser dig, hvordan du manifesterer 10.000 kr. eller mere på under én uge

Penge Retreat 1 Crash-kurset Forelsket i at sælge, som trin for trin lærer dig at sælge dig selv, dine ydelser og dine produkter på en let og afslappet måde

Penge Retreat 1 Ekstramateriale med Bob Proctor, der lærer dig, hvordan du får begyndt på MSI’er (Multiple Sources of Income)

Penge Retreat 1 Vanvittig bonus kun for deltagerne af Money & the Mind

Penge Retreat 1 Plus evig adgang til alt materialet

Idéen om at du skal arbejde 37 timer om ugen er forældet. Hvem går op i hvor mange timer, du arbejder om ugen?

Hvis det tog os et år at skrive en bog, ville du så tænke, at den var dobbelt så meget værd, som hvis det kun havde taget os seks måneder?

Selvfølgelig ikke. Hvis du giver noget af værdi, så er folk ligeglade med, hvor lang tid du har brugt på at producere det.

Du ønsker at opbygge forskellige indtægtskilder, som genererer dig en passiv indkomst på kontinuerlig basis. Du ønsker at gøre dig selv uerstattelig, så du kan skrive din egen lønseddel. Du ønsker at adoptere et rigt mindset, hvis du ønsker at tjene penge som de mest velhavende.

Og du kan starte i dag! Tilslut dig dette retreat.

P.S. Som følge af de begrænsede pladser er dette retreat forbeholdt personer, der ikke tidligere har deltaget i et af Bering & Søgaards forløb.

Snappr james anger jeppe larsen r
Snappr james anger jeppe larsen r