Udlev dit potentiale

Det handler om DINE drømme og ambitioner. Deltag i vores Gratis Webinar og lær om personlig udvikling.

PERSONLIG UDVIKLING

Det handler om DINE drømme og ambitioner. Deltag i vores Gratis Webinar og lær om personlig udvikling.

UDLEV DIT POTENTIALE

Ønsker du livsforandrende visdom, som giver dig varige resultater i forandringen af dit liv? Så skal du deltage i vores gratis webinar. Meget få ting behøver ske, før du se øjeblikkelige store forandringer.

GRATIS WEBINAR TIL DIG

HVAD ØNSKER DU I DIT LIV?

Money Academy

I forløbet lærer du alt, hvad du behøver for at opbygge din egen virksomhed som konsulent, coach eller iværksætter. Succes er 95% mindset og 5% strategi. Lær at skabe et penge-mindset. Skal dit eventyr starte i dag?

Diamond Rich Club

Er du allerede en succesrig iværksætter og klar til at tage dit mindset og din virksomhed til et andet niveau? Er du klar til at opnå helt nye resultater? Ønsker du at tjene en 6-cifret indkomst?

Club 1%

Denne klub er for dig der er konsulent, coach, iværksætter eller leder. Du har allerede en 6-cifret månedlig indkomst, og du ønsker at tjene en 7-cifret månedlig indkomst. Hvad holder dig tilbage?

Personlig udvikling – lær at leve livet

Prøv et øjeblik at lade som om du er 80 år gammel, og spørg dig selv: Har jeg opnået alt, hvad jeg har ønsket og drømt om? Har jeg udrettet så meget, som jeg kunne? Er der ting eller unikke muligheder, som jeg aldrig har udnyttet i mit liv?

Ingen af os ønsker at stå i en situation, hvor man må svare “nej“. Livet skal leves, mens det er der.

Med et coachingforløb ved Bering & Søgaard kan du realisere dine inderste drømme.

Vi tager udgangspunkt i det, du drømmer om, og lærer dig, hvordan du opnår det. Når du er færdig med forløbet, vil du vide, at du er skaberen af dit eget liv, og at du kan komme meget længere end du tror, hvis du blot arbejder intensivt med det, der er inde i dig selv.

Vores indre tankemønstre, vores ubevidste vaner og overbevisninger, sætter i skjul rammerne for, hvad vi kan opnå i livet. Vi hjælper dig med at ændre dine tankemønstre, så du kan leve livet til fulde.

Hvis du ønsker at gøre dit liv større og bedre, end det er nu, så er et personligt udviklingsforløb hos Bering & Søgaard det rette sted at begynde.

TILMELD DIG ET GRATIS WEBINAR

24 uger

Du vil opnå resultater gennem ugentlige webinarer, individuel coaching, inspirerende arbejdsmateriale samt meget mere. Udnyt styrken i kontinuerlig gentagelse igennem et interaktivt pensum, der effektivit skaber vaner, som bringer dig tættere på dine mål.

12 MODULER

Forløbet indeholder 12 læringsrige moduler, der alle baserer sig på en detaljeret deltagerguide med tankevækkende arbejdsopgaver og dynamiske videoer, der intensivt fokuserer på at skabe seriøse forbedringer i dit liv.

SUPPORT

Du får direkte adgang til dine personlige coaches, Kasper Bering og Jeppe Søgaard, og deltager i ugentlige live-sessioner med de andre deltagere, så du kan få den støtte og ekspertvejledning, du behøver for at nå dine mål fokuseret og effektivt.

Hør hvad andre synes om lederuddannelsen...

UDTALELSER

Bliv en fantastisk leder med personlig udvikling

Udvikling handler om, at noget forandrer sig til det bedre. Det er en løbende proces og kan sammenlignes med en plante, der gradvist vokser sig større og stærkere.

Personlig udvikling er derfor en betegnelse for, hvordan vi mennesker forandrer og forbedrer os gennem livet, især på det mentale plan. Det er en udvikling, der handler om at udnytte sit potentiale til fulde og optimere sit liv på alle parametre ved hjælp af sindets kraft.

Derfor er personlig udvikling også en proces, der henvender sig til alle, og som enhver bør være opmærksom på. Hvis man vil opnå sine mål her i livet samt opnå en følelse af mere selvværd, øget livsglæde og en generel indre ro, er det nemlig vigtigt, at man har fokus på ens egen person og de skridt, man tager for at forbedre sig selv.

personlig_udvikling_bering_soegaard
Cliff fog foggy

Vi skaber selv vores begrænsninger og muligheder

De fleste af os kan godt lide tanken om, at vi hele tiden udvikler os og forbedrer vores person, efterhånden som vi går gennem livet. Men nogle gange kan det at bevæge sig sidelæns forveksles med at bevæge sig fremad. Ofte begrænser vi os selv via vores tanker og handlinger, mere end omverdenen gør det.

Forestil dig en elefant, der som helt lille bliver indfanget af mennesker. Elefanten får en lænke om foden og kæmper for at komme fri, men på et tidspunkt giver op. Elefanten bliver ældre og vokser sig større og stærkere, men prøver aldrig at bryde fri af sine lænker. Hvorfor ikke? Fordi det ligger i dens underbevidsthed, at den ikke er stærk nok og derfor ikke kan. På samme måde kan vi mennesker også blive begrænset af vores egne forestillinger om verden og om os selv.

Personlig udvikling starter med dig selv

Personlig udvikling handler i høj grad om at bryde fri af den mentale lænke, der holder dig tilbage. Vi kender nok alle sammen den type person, som alt synes at lykkes for, selvom forudsætningerne for det ikke altid er til stede. At være succesfuld handler ikke om at være bedre, klogere eller hurtigere end alle andre. I stedet handler det om at træne sindet til at se de muligheder, som kan bringe en tættere på det endelige mål. Derfor kan du ved hjælp af personlig udvikling også selv blive en af dem, som får tingene til at ske. Og i modsætning til hvad mange tror, ligger arbejdet hos dig, og dit vigtigste værktøj er dit eget sind. Du er på mange måder summen af de tanker, som du tænker, og derfor er mentaltræning et nøgleord. Personlig udvikling handler således i høj grad om at ændre den måde, du selv tænker og handler på.

Blur close up country
Ball shaped black and white blur

Du kan opnå alt, hvad du kan forestille dig

Her hos Bering & Søgaard har vi en stærk vision og filosofi, som skinner igennem i alt, hvad vi gør. Den sætning, som vi arbejder efter, når det kommer til personlig udvikling, er: du kan opnå alt, hvad du kan forestille dig.

Lad det synke ind engang. Mennesket adskiller sig fra dyrene på mange måder, men vores vigtigste styrke er vores fantasi. Vi er noget nær de eneste væsener, der har kapacitet til at forestille sig verden på en anden måde, end vi ser den. Du har evnerne til at forestille dig selv, som du ønsker det, i præcis den verden, som du drømmer om. På samme måde som vores forfædre var i stand til at forestille sig fjernsynet, flyvemaskinen og smartphonen, før de reelt eksisterede, er du også i stand til at forestille dig selv i en bedre og mere succesfuld version af dig selv. En version, som når alle de mål, som du har sat dig, og som opfylder alle de drømme og ønsker, du måtte have.

Forandringen starter i dit paradigme

Arbejdet med personlig udvikling ligger derfor først og fremmest i dit eget sind. Vores moderne verden har på mange måder kvalt den fantasi og kreativitet, der skal til, for at man kan forestille sig selv i en ny og forbedret version. Mange lever efter et ”det kan jeg ikke”-mantra, hvor de har en fastlåst idé om, hvad de er i stand til, og hvad de ikke er – præcis ligesom elefanten. Men på samme måde som elefanten risikerer man som menneske at låse sig fast der, hvor man er, hvis man ikke arbejder med sit eget sind og sine egne paradigmer.

Mennesker har en tendens til at leve efter såkaldte paradigmer, som er afgørende for vores tanker og handler. Et paradigme er et slags mentalt program, der bestemmer vores vaner og styrer de skridt, vi tager. Mange af os lever på en slags automatpilot, hvor vi gør, som vi plejer og opfatter verden, som vi altid har gjort det. Paradigmer har stor magt over, hvordan vores liv former sig. Men den gode nyhed er, at det er muligt at ændre vores egne paradigmer. Og faktisk kan det være både spændende og sjovt at ændre og udvikle egne paradigmer.

Personlig coaching - Bering & Søgaard
Advice advise advisor

Dit sind er en have – og du bestemmer, hvordan den skal se ud

Sindet er den stærkeste kraft, som vi har. Den måde, du tænker og opfatter på, er simpelthen afgørende for, hvordan hele dit liv udfolder sig. Man kan på mange måder sammenligne sindet med jorden i en have. Den kan ikke kende forskel på en giftig plante eller en smuk plante – det er derfor op til dig at sortere i dine tanker og vælge, hvad der skal gro i din underbevidsthed. Hvis du fjerner de negative tanker og planter de positive, vil hele din underbevidsthed og dermed også dine paradigmer ændre sig. Hvis du ønsker dig en smuk have, må du altså selv arbejde med sit sind og din personlige udvikling.

Forandring er uundgåelig, men personlig udvikling er et valg

Sådan siger vores kære mentor Bob Proctor. Vi kan ikke styre og ændre verden omkring os, men vi kan vælge at ændre os selv. Verden er i konstant forandring, og derfor er vi som individer nødt til at være omstillingsparate.

Personlig udvikling er en evig proces, som fortsætter hele livet (du stopper jo heller ikke med at børste tænder), og derfor kræver det både tålmodighed og viljestyrke fra din side. Som coaches kan vi hjælpe dig godt i gang og godt på vej – men forandringen vil ske inde i dig. Det kræver mod, viljestyrke og stædighed, hvis man skal i gang med personlig udvikling og lægge sine tanker og vaner om. Det er en livslang læring og i høj grad et studie, der ikke kan klares på en weekend.

Personlig udvikling har en pris, men værdien overstiger prisen mange gange. Personlig udvikling er nemlig nøglen til et liv uden stress og angst, men med succes, tilfredsstillelse og mere selvværd.

Bering & Søgaard - Om os

Personlig udvikling er for alle

Vi kan alle sammen nyde godt af personlig udvikling – uanset hvor vi er i livet, og hvor vi gerne vil bevæge os hen. I vores moderne verden, hvor medicin har kureret de fleste fysiske skavanker, er menneskets problemer i højere grad blevet psykiske. Eksempelvis er stress og ensomhed begyndt at fylde mere hos mennesker i alle aldre. Lavt selvværd, præstationsangst og socialfobi er produkter af vores moderne samfund, som på én gang forventer perfektion og holder os tilbage ved at kvæle vores fantasi. Personlig udvikling med Bering & Søgaard er derfor noget, som henvender sig til alle. Uanset om man har nogle presserende problemer, eller om man bare vil udvikle sine egne kompetencer, kan vores forløb være løsningen. Her får du nemlig konkret vejledning og rådgivning til, hvordan du kan luge ud i din egen have og træne dit sind til at se dig selv, der hvor du ønsker at være.

BLIV HOVEDROLLEN I DIN EGEN FILM

Det personlige udviklingsforløb ved Bering & Søgaard er et 24 ugers interaktivt program designet til at hjælpe dig med at forstå og anvende de principper og begreber, som Bob Proctor i mere end 50 år har studeret og anvendt. Med streng anvendelse af disse principper og sparring, vil hver deltager opleve utrolige resultater på alle områder af deres liv.

Overalt i programmet arbejdes der med at identificere og ændre det ‘paradigme’ – de vaner og overbevisninger – som forhindrer dig i at nå de resultater, du virkelig ønsker i alle områder af dit liv.

Sæt et mål, der er værdigt for dig, og vi vil hjælpe dig med realisering.

Så er du interesseret i at høre mere så udfyld kontaktformularen herunder for at modtage mere information.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION