Referencer

Lars Curtz Henriksen, HR-chef & Projektkoordinator hos DLT Group A/S

“Forløbet med Bering & Søgaard har været en øjenåbner, og har givet mig stor forståelse for, at det er mig selv, der har ansvaret for, hvad der skal ske, og hvordan man kan tænke sig til det liv, man gerne vil have. Det er på samme tid et professionelt forløb, et forløb i “øjenhøjde”, og hvor alle kan få udbytte af det.”

Lars Curtz Henriksen

HR-chef & Projektkoordinator, DLT Group A/S

Lasse Løber, foredragsholder & PR-rådgiver

“Jeg startede på forløbet i blind tillid uden nogen idé om, hvordan jeg skulle nå mit mål. De kvantespring, jeg har taget, har imponeret mig og styrket min tro på, at jeg vil nå mit ”C-type mål.” Den personlige og professionelle udvikling er uvurderlig.”

Lasse Løber

Foredragsholder og PR-rådgiver

 Søren Gregersen, selvstændig forandringskonsulent

“Det er et fantastisk forløb, der skærer helt ind til benet på områder, der er meget afgørende for at opnå personlig frihed.”

Søren Gregersen

Selvstændig forandringskonsulent

 Peter Terp, erhvervsrådgiver

“Har i tidens løb deltaget i flere udviklingskurser. Forløbet skiller sig ud ved at være praktisk funderet. Begejstringen smitter. Lærdommen var medvirkende til, at jeg brændte igennem til jobsamtale, og fik ønskejobbet.”

Peter Terp

Erhvervsrådgiver

Søren Fischer, kunde- og salgschef

“Jeg har fået værktøjer til at ændre mit liv i en retning, jeg ønsker. Så har jeg fået en indsigt i, hvordan man kommer ud over kanten i forhold til at gøre noget ved de gode intentioner, man har. Frem for alt er jeg blevet meget mere bevidst om, hvad jeg vil, og hvordan jeg når mit mål.”

Søren Fischer

Kunde- og salgschef

Vicky Hannebauer, Siemens Graduate

“The program offered is eye-opening. If you are stuck in life and need a new approach helping you to move on, this is the program is the way to go!.”

Vicky Hannebauer

Graduate, Siemens

Lone Hee, viceforstander

“Inspirationen fra de andre deltagere er til stor hjælp både i forbindelse med at formulere målet og med at forpligte sig på ugentlige handlinger på vej mod målet. Entusiasmen fra Kasper & Jeppe er inspirerende, og deres tålmodighed og opmærksomhed gør det let at dele både succes’er og svære oplevelser.”

Lone Hee

Viceforstander , Højskole

Steen Leithoff, foredragsholder og coach

“Det har givet mig en uvurderlig menneskelig forståelse, som jeg ikke har oplevet på tidligere kurser og træninger.”

Steen Leithoff

Selvstændig foredragsholder

“Jeg har udgivet min første bog takket være Bering & Søgaard, der gennem forløbet gav klare vejledninger og holdt mig op på vores aftaler.”
– Karina Brogaard, Selvstændig
“Jeg er blevet langt mere bevidst om, hvad der bremser mig i at nå mine mål, så jeg ved, hvilke ting jeg skal arbejde med. Gennem samtaler med Jeppe blev jeg “tvunget” til at se tingene fra en ny synsvinkel, hvilket førte til løsninger på mine daglige udfordringer i min virksomhed. Tør man investere tid og penge i sin egen selvindsigt og udvikling, kan man opnå rigtig gode resultater.”
– Mette Rogild-jensen, Indehaver og blomsterdekoratør hos Carla Blomster
“Bering & Søgaard gør et fremragende stykke arbejde. For mig har deres forløb konstant mindet mig om at yde mere og tro mere på mig selv. Jeg har fået rigtig meget med mig. Rejsen mod mit potentiale i dette liv er kun begyndt, men Bering & Søgaard har givet mig en række tidsløse redskaber, som jeg kan bruge hele vejen, og som klart har udvidet min horisont.”
– Kristian Noe, Musiker
“Bering & Søgaard are two of the most brilliant and inspiring people I have ever met in my life. Since I took their training I have developed my goals, my behavior and myself as a person. Very grateful for the coaching sessions and for the tailor made analysis. If you want results in your life and you have a strong desire to develop yourself, those are the guys who will facilitate this process…”
– Humberto Consolo Holanda, Financial Controller at The Kraft Heinz Company
“Sometimes you just need a kick up the backside to keep your dreams in perspective. Good friends and family are just that: good friends and family, but if you need inspiration, then Bering & Søgaard are great interpreters of self-esteem. Their ability to translate Bob Proctors coaching methodologies to suite your needs, wants and abilities is what makes them unique. For a life-changing experience participate in their upcoming seminar.”
– Alexis Elizabeth Kaae, Owner of Simply Tea & Chairman of The Danish Tea Association
“Det har været både inspirerende og motiverende at arbejde med Thinking Into Results, der er faciliteret af Kasper og Jeppe. De har begge to vist en gensidig respekt over for mig og de andre, der har været involveret i forløbet. Forløbet er ikke en enkeltbillet til frihed, men en uddannelse, der giver afklaring på, hvorfor vi mennesker gør, som vi gør. Derfor skal det studeres igen og igen, indtil det bliver internaliseret. Thinking Into Results er med til at lægge det mentale fundament for at skabe det liv, som man virkelig ønsker – både personligt og professionelt.”
– Andreas Lundbye, Studerende og selvstændig
“Kasper og Jeppe er virkelig dygtige til at stille de rigtige spørgsmål til den rigtige tid. Det gjorde, at vi kunne afdække uklarheder omkring øvelserne, men også i forhold til mine mål. Skridt for skridt opdager man nye og spændende tanke- og handlemåder og dermed løsninger på at nå sine mål.”
– Simone-Sarah De Thurah, Projektkoordinator
“Hvis man interesserer sig for personlig udvikling og karrierer udvikling og ønsker at nå sine mål i livet, er mit bedste råd at deltage i deres kursus. Kurset har givet mig de bedste værktøjer til at nå både mine personlige og professionelle mål. Jeg kan varmt anbefale kurset.”
– Vibeke Nørskov, Arkitekt
“Jeg trængte til forandring. Jeg følte, at jeg sad fast og ikke helt vidste, hvad jeg ville med mit liv. Gennem forløbet har jeg fået mål for fremtiden – både personligt og professionelt. Bering & Søgaard udfordrede mig og mine paradigmer på en god måde, og gennem kombinationen af personlige samtaler, webinarer, video og deltagerguiden har jeg udviklet mig i min ønskede retning”
– Anonym, Økonomisk konsulent ved kommunen