REFERENCER

“Jeg startede på forløbet i blind tillid uden nogen idé om, hvordan jeg skulle nå mit mål. De kvantespring, jeg har taget, har imponeret mig og styrket min tro på, at jeg vil nå mit ”C-type mål.” Den personlige og professionelle udvikling er uvurderlig.”

Lasse Løber

Foredragsholder og PR-rådgiver

“Forløbet med Bering & Søgaard har været en øjenåbner, og har givet mig stor forståelse for, at det er mig selv, der har ansvaret for, hvad der skal ske, og hvordan man kan tænke sig til det liv, man gerne vil have. Det er på samme tid et professionelt forløb, et forløb i “øjenhøjde”, og hvor alle kan få udbytte af det.”

Lars Curtz Henriksen

HR-chef & Projektkoordinator, DLT Group A/S

“Jeg fordoblede min omsætning på mindre end et år og omsatte for min første million hurtigere, end jeg forventede det.”

lazzaweb.dk

Patrik Lazzarotto

Ejer og leder af LAZZAWEB ApS

“Efter 3 uger landede jeg mit drømmejob. Havde jeg vidst, hvad jeg ved nu, så havde jeg truffet beslutningen om at starte på forløbet uden at blinke med øjnene.”

Anders Høngaard

Kalkulator ved DX Flexhal A/S

“Jeg gik fra et være enkeltmandsvirksomhed til at have fem ansatte på mindre end to år.”

Andreas Pape Kjærgaard

Ejer og direktør af Expero ApS

“Min kone sagde, at det var de mest fjollede penge at bruge, men de penge er de bedste, jeg nogensinde har givet ud. Igennem ‘Tænk dig til resultater’ har jeg ændret mit liv fuldstændig.”

Christian Secher

Virksomhedsejer

“Jeg synes ikke, at folkeskolen gav mig meget. De ting, vi lærer i forløbet, er så vigtige, at man får lyst til at give det videre til ens børn.”

Ole Jacobsen

Værkfører ved Dan Modul A/S

“Jeg følte allerede, at tingene gik ret godt for mig, men hurtigt indså jeg, at jeg var i stand til langt mere. Udbyttet har for længst tjent sig ind både økonomisk og i mulighederne for resten af mit liv.”

Christian Skov Kjærgaard

Byggeleder ved Fink Byg ApS

“Jeg har udgivet min første bog takket være Bering & Søgaard, der gennem forløbet gav klare vejledninger og holdt mig op på vores aftaler.”
– Karina Brogaard, Selvstændig
“Jeg er blevet langt mere bevidst om, hvad der bremser mig i at nå mine mål, så jeg ved, hvilke ting jeg skal arbejde med. Gennem samtaler med Jeppe blev jeg “tvunget” til at se tingene fra en ny synsvinkel, hvilket førte til løsninger på mine daglige udfordringer i min virksomhed. Tør man investere tid og penge i sin egen selvindsigt og udvikling, kan man opnå rigtig gode resultater.”
– Mette Rogild-jensen, Indehaver og blomsterdekoratør hos Carla Blomster
“Bering & Søgaard gør et fremragende stykke arbejde. For mig har deres forløb konstant mindet mig om at yde mere og tro mere på mig selv. Jeg har fået rigtig meget med mig. Rejsen mod mit potentiale i dette liv er kun begyndt, men Bering & Søgaard har givet mig en række tidsløse redskaber, som jeg kan bruge hele vejen, og som klart har udvidet min horisont.”
– Kristian Noe, Musiker
“Bering & Søgaard are two of the most brilliant and inspiring people I have ever met in my life. Since I took their training I have developed my goals, my behavior and myself as a person. Very grateful for the coaching sessions and for the tailor made analysis. If you want results in your life and you have a strong desire to develop yourself, those are the guys who will facilitate this process…”
– Humberto Consolo Holanda, Financial Controller at The Kraft Heinz Company
“Sometimes you just need a kick up the backside to keep your dreams in perspective. Good friends and family are just that: good friends and family, but if you need inspiration, then Bering & Søgaard are great interpreters of self-esteem. Their ability to translate Bob Proctors coaching methodologies to suite your needs, wants and abilities is what makes them unique. For a life-changing experience participate in their upcoming seminar.”
– Alexis Elizabeth Kaae, Owner of Simply Tea & Chairman of The Danish Tea Association
“Det har været både inspirerende og motiverende at arbejde med Thinking Into Results, der er faciliteret af Kasper og Jeppe. De har begge to vist en gensidig respekt over for mig og de andre, der har været involveret i forløbet. Forløbet er ikke en enkeltbillet til frihed, men en uddannelse, der giver afklaring på, hvorfor vi mennesker gør, som vi gør. Derfor skal det studeres igen og igen, indtil det bliver internaliseret. Thinking Into Results er med til at lægge det mentale fundament for at skabe det liv, som man virkelig ønsker – både personligt og professionelt.”
– Andreas Lundbye, Studerende og selvstændig
“Kasper og Jeppe er virkelig dygtige til at stille de rigtige spørgsmål til den rigtige tid. Det gjorde, at vi kunne afdække uklarheder omkring øvelserne, men også i forhold til mine mål. Skridt for skridt opdager man nye og spændende tanke- og handlemåder og dermed løsninger på at nå sine mål.”
– Simone-Sarah De Thurah, Projektkoordinator
“Hvis man interesserer sig for personlig udvikling og karrierer udvikling og ønsker at nå sine mål i livet, er mit bedste råd at deltage i deres kursus. Kurset har givet mig de bedste værktøjer til at nå både mine personlige og professionelle mål. Jeg kan varmt anbefale kurset.”
– Vibeke Nørskov, Arkitekt
“Jeg trængte til forandring. Jeg følte, at jeg sad fast og ikke helt vidste, hvad jeg ville med mit liv. Gennem forløbet har jeg fået mål for fremtiden – både personligt og professionelt. Bering & Søgaard udfordrede mig og mine paradigmer på en god måde, og gennem kombinationen af personlige samtaler, webinarer, video og deltagerguiden har jeg udviklet mig i min ønskede retning”
– Anonym, Økonomisk konsulent ved kommunen
sitemap