“Jeg startede på forløbet i blind tillid uden nogen idé om, hvordan jeg skulle nå mit mål. De kvantespring, jeg har taget, har imponeret mig og styrket min tro på, at jeg vil nå mit ”C-type mål.” Den personlige udvikling er uvurderlig.”

Lasse Løber

Foredragsholder og PR-rådgiver

“Jeg gik fra et være enkeltmandsvirksomhed til at have fem ansatte på mindre end to år.”

Andreas Pape Kjærgaard

Ejer og direktør af Expero ApS

“Alle mine bekymringer forsvandt, da jeg først træf beslutningen om at starte på forløbet. Materialet man arbejder med har resulteret i en mere harmonisk famile, en forretningspartner og bedre økonomi.”

Heidimaya Foget

Tøjdesigner og ejer af Nordic Afro Design

“Jeg fordoblede min omsætning på mindre end et år og omsatte for min første million hurtigere, end jeg forventede det.”

Patrik Lazzarotto

Ejer og leder af LAZZAWEB ApS

“Efter 3 uger landede jeg mit drømmejob. Havde jeg vidst, hvad jeg ved nu, så havde jeg truffet beslutningen om at starte på forløbet uden at blinke med øjnene.”

Anders Høngaard

Kalkulator ved DX Flexhal A/S

“Bering & Søgaard har hjulpet mig til at øge min omsætning uden at gå på kompromis i rollen som mor for to små børn. Jeg er blevet en meget bedre leder og står mere fast på mine beslutninger.”

Mette Rogild-Olesen

Ejer af Carla Blomster

“Min kone sagde, at det var de mest fjollede penge at bruge, men de penge er de bedste, jeg nogensinde har givet ud. Igennem ‘Tænk dig til resultater’ har jeg ændret mit liv fuldstændig.”

Christian Secher

Virksomhedsejer

“Forløbet med Bering & Søgaard har været en øjenåbner, og har givet mig stor forståelse for hvordan man kan tænke sig til det liv, man gerne vil have. Det er på samme tid et professionelt forløb i “øjenhøjde”, hvor alle kan få udbytte af det.”

Lars Curtz Henriksen

HR-chef, DLT Group A/S

“Igennem forløbet er det lykkedes mig at drive og vækste min virksomhed, samtidig med at jeg har fået mere tid til familien.”

Thomas Svenstrup

Direktør for DanGuitar

“Jeg synes ikke, at folkeskolen gav mig meget. De ting, vi lærer i forløbet, er så vigtige, at man får lyst til at give det videre til ens børn.”

Ole Jacobsen

Værkfører ved Dan Modul A/S

“Igennem forløbet er jeg blevet meget bedre til at fokusere og har fundet en bedre balance i mit liv. Så hvis du ønsker at deltage i Bering & Søgaards forløb, så start i dag – det kan være for sent i morgen.”

Niels-Erik Bundgaard

Ejer og leder af Bundgaard Begravelse

“Jeg følte allerede, at tingene gik ret godt for mig, men hurtigt indså jeg, at jeg var i stand til langt mere. Udbyttet har for længst tjent sig ind både økonomisk og i mulighederne for resten af mit liv.”

Christian Skov Kjærgaard

Byggeleder ved Fink Byg ApS

Referencer

“Bering & Søgaard gør et fremragende stykke arbejde. For mig har deres forløb konstant mindet mig om at yde mere og tro mere på mig selv. Jeg har fået rigtig meget med mig. Rejsen mod mit potentiale i dette liv er kun begyndt, men Bering & Søgaard har givet mig en række tidsløse redskaber, som jeg kan bruge hele vejen, og som klart har udvidet min horisont.”

– Kristian Noe, Musiker

Referencer

“Det har været både inspirerende og motiverende at arbejde med Thinking Into Results, der er faciliteret af Kasper og Jeppe. De har begge to vist en gensidig respekt over for mig og de andre, der har været involveret i forløbet.

Thinking Into Results er med til at lægge det mentale fundament for at skabe det liv, som man virkelig ønsker – både personligt og professionelt.”

– Andreas Lundbye, Studerende og selvstændig

Referencer

“Kasper og Jeppe er virkelig dygtige til at stille de rigtige spørgsmål til den rigtige tid. Det gjorde, at vi kunne afdække uklarheder omkring øvelserne, men også i forhold til mine mål. Skridt for skridt opdager man nye og spændende tanke- og handlemåder og dermed løsninger på at nå sine mål.”

– Simone-Sarah De Thurah, Projektkoordinator

Referencer

“Hvis man interesserer sig for personlig udvikling og karrierer udvikling og ønsker at nå sine mål i livet, er mit bedste råd at deltage i deres kursus. Kurset har givet mig de bedste værktøjer til at nå både mine personlige og professionelle mål. Jeg kan varmt anbefale kurset.”

– Vibeke Nørskov, Arkitekt

Karina brogaard reference

“Jeg har udgivet min første bog takket være Bering & Søgaard, der gennem forløbet gav klare vejledninger og holdt mig op på vores aftaler.”

– Karina Brogaard, Selvstændig