REFERENCER

VORES DELTAGERE ER DIN GARANTI FOR KVALITET

Søren Kristensen

Klejnsmed & Ejer af Stoneless ApS

“Efter forløbet med Kasper og Jeppe er jeg blevet mere bevidst om mit potentiale. Jeg har solgt over 30 landbrugsmaskiner og fået en årsomsætning på mere end 2 millioner kr.”

Pernille Langbak

Mindset Motivator

“Forløbet var springetbrættet fra mit trygge og komfortable liv i en bagerforretning til at skabe min drømmeforretning, hvor jeg arbejder som mindset motivator. Jeg opsagde mig arbejde efter 3 måneder og lever i dag udelukkende af af min forretning.”

Thomas Svenstrup

Direktør for DanGuitar

“Igennem forløbet er det lykkedes mig at drive og vækste min virksomhed, samtidig med at jeg har fået mere tid til familien.”

Søren Vasegård Andreasen

Advokat
“Inden forløbet brugte jeg meget tid i min forretning, og jeg fik ikke den type kunder, som jeg ønskede. Efter forløbet er jeg begyndt at tjene flere penge, fordi jeg kun siger ja til de kunder, jeg ønsker at arbejde med. Forløbet har været den bedste investering i mit liv.”

Renu Sharma

Selvstændig coach og mentor
“Inden forløbet var jeg stressramt. Jeg sad fast i mit arbejde og kunne ikke mærke mig selv. Efterfølgende har jeg indset, at hver dag er en gave, og jeg har tjent mine første 15.000 kr. som selvstændig.”

Nelly Amoi

Selvstændig
“I mange år har jeg haft en drøm om at blive selvstændig. Men jeg har saboteret mig selv hver gang. Efter forløbet er jeg blevet mere bevidst om mine tanker, og hvordan de påvirker mine resultater. Jeg har allerede manifesteret flere af mine mål.”

Rene Kundby Nygaard

Softwareudvikler
“Jeg har været softwareudvikler i 12 år, og igennem dette forløb har jeg indset, at mit potentiale er større, end jeg først troede. I dag laver jeg forretning på internationalt plan, og jeg ser frem til at opnå endnu højere mål.”

Sabrina Gauger

Sangerinde

“Før forløbet gik jeg på universitetet, men fik stress af at være der. Jeg ønskede noget andet. Efter forløbet er har jeg indset, at det her har været den bedste investering nogensinde. I dag forfølger jeg mine drømme om at leve af min musik.”

Bo Steendahl

Behandler

“Igennem forløbet har jeg fundet modet til, at opnå det jeg ønsker. Jeg drømmer nu større, end jeg gjorde før, og min omsætning er allerede fordoblet flere gang. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg har givet mig selv lov til, at udnytte denne mulighed. I dag tager jeg ansvar for mit liv, og jeg opfordrer andre, til at gøre det samme.”

Kirsten Bak Hansen

Webshop-ejer
“Inden forløbet havde jeg været selvstændig i 10 år. Selvom jeg havde opnået masser af succes, følte jeg stadig, at der var et tomrum i mit liv. Efter forløbet har jeg udviklet min bevidsthed, og det er blevet lettere at tackle de udfordringer, jeg møder på min vej.”

Tobias Sjolte Hansen

Selvstændig træfælder

“Igennem forløbet har mit liv forandret sig til det bedre, og jeg er blevet mere åben over for de muligheder, jeg støder på i min hverdag. Hvis du vil leve dit liv til det fulde, så kan jeg klart anbefale Kasper og Jeppes forløb.”

Sawsan El-Hajj Moussa

Studerende og selvstændig

“Inden jeg startede på forløbet, havde jeg et begrænset mindset. Jeg troede, at lange uddannelser var lig med for succes. Men efter forløbet er jeg blevet mere bevidst om, at det er mine tanker og visioner, der fører mig frem i livet. Jeg har allerede manifesteret mange af mine mål.”

Hanna Rosa Lund

Terapeut og networkmarketer
“Inden forløbet havde jeg været selvstændig i 10 år. Selvom jeg havde opnået masser af succes, følte jeg stadig, at der var et tomrum i mit liv. Efter forløbet har jeg udviklet min bevidsthed, og det er blevet lettere at tackle de udfordringer, jeg møder på min vej.”

Jan Knudsen

IT-konsulent
“Jeg har lært, at hvis du gerne vil have succes, så skal du omgås med andre succesfulde personer. I Kasper og Jeppes forløb, har de skabt et miljø, der hjælper dig med at opnå dine mål og drømme. Forløbet hjælper dig med at skabe din fremtid på dine præmisser.”

Hanne Skov

Sangmediator
“Jeg er taknemmelig for, at jeg tog beslutningen, om at være med i forløbet. Forløbet danner de bedste rammer for, at du kan skabe det liv, som du ønsker dig. Du lærer at tage ansvar, og du lærer at bruge din underbevidsthed, så den støtter dig i dine mål og drømme.”

Nicolai Vernon Andersen

Skuespiller
“Igennem forløbet fandt jeg ud af, at jeg ikke var der i livet, hvor jeg ønskede at være. Efter forløbet har jeg nu fået modet til, at gå efter det, jeg virkelig vil. Jeg arbejder i dag med det jeg ønsker. På forløbet lærer man sig selv at kende, og i dag tror jeg mere på mig selv, end jeg gjorde før.”

Mahir Maksic

Sælger

“Inden jeg startede på forløbet, var jeg uafklaret omkring min fremtid. I dag er jeg taknemmelig for, at jeg startede på forløbet. Min selvtillid er røget til tops, og min fremtid ser lysere ud. Gør dig selv den tjeneste, at starte på forløbet, for Kasper og Jeppe er rigtig dygtige til det, de laver.”

Camilla Noach

Coach og medejer af Zimpelt

“Forløbet hos Bering & Søgaard har hjulpet mig til at indse, at jeg er en succes. Den økonomiske investering betyder ingenting i forhold til det udbytte, man får. Vores coachingvirksomhed er vokset eksponentielt takket være Diamond Rich Club, og jeg vil anbefale enhver seriøs selvstændig at deltage.”

Svenning Bach

Studerende
“Jeg valgte at investere i forløbet, fordi jeg vidste, at jeg ville lære mere om mig selv. Igennem forløbet får du en forståelse for dig selv. Du lærer, hvorfor du får de resultater, du gør, og hvordan du skaber de resultater, du ønsker. Kasper og Jeppe gør det suverænt, og jeg kan klart anbefale forløbet til andre.”

Lennart Ladegård Nielsen

Projektkonsulent
“Inden forløbet var jeg lige blevet selvstændig. Efter forløbet er jeg blevet bedre til at træffe hurtige beslutninger og bryde frygtbarrieren, trods krisetiden vi er i. Faktisk går det så godt, at jeg har ansat min kone og kan arbejde hvorfra i verden, vi ønsker.”

Johannes Rosendal Andersen

Coach

“Takket være Kasper og Jeppe, er jeg nu sprunget ud som selvstændig, hvor jeg hjælper elitesportsudøvere med at leve af deres sport. Det her forløb er den bedste investering, jeg har lavet både personligt, men bestemt også økonomisk.”

Else Kathrine Friis

Projektmentor
“Før havde jeg et arbejde, der var okay. Men jeg vidste, at jeg ville mere, så jeg blev selvstændig. Efter forløbet er jeg blevet bedre til at træffe beslutninger, og jeg opfordrer alle til at drømme større.”

René Sehested

Livsstilscoach
“Takket være Diamond Rich Club er jeg ikke kun blevet mentalt stærkere selv, men min omsætning er også vokset markant takket være de værktøjer, jeg har fået ift. salg og marketing.”

Nik Khanthong

Iværksætter og ejer af SPYD Madvogn

“Jeg er vokset helt vildt. For 2 år siden var min løn 15.000 kr. udbetalt, og i dag omsætter vi for 350.000 kr. om måneden, og jeg hiver 50.000 kr. ud hver måned. Jeg har fået frihed for og kan sammen med min familie gøre, hvad jeg vil takket været kurset.”

 

Brian Nørgaard

Fysisk behandler

“I dag arbejder jeg mindre for den samme indkomst. Jeg står meget mere sikkert og roligt i mig selv, så jeg er virkelig Bering & Søgaard taknemmelig for deres forløb og hjælp.”

Mette Voigt

Studerende og selvstænding

“Forløbet har samlet mange løse ender og giver mig en styrket tro på, at jeg kan lykkes i alle sammenhænge. Og jeg har altid fokuseret på at optimere økonomi i virksomheder, så nu var det tid til også at gøre det for mig selv.”

Lene Høj

Zoneterapeut og coach

“Jeg havde haft samme omsætning i mange år og efter forløbet er mit liv vendt 180 grader rundt. Forløbet har været en rigtig god investering, og når man er i harmoni med det, man ønsker, så tiltrækker man det.”

 

Nikolaj Nørup Sostack

IT-konsulent

“Kasper og Jeppe er så bundærlige, hvilket gør det så meget mere givende. Jeg har virkelig lært at styre min tanker og dermed tage kontrol over min følelser og udelukkende fokusere på det, jeg ønsker.”

“Jeg startede på forløbet i blind tillid uden nogen idé om, hvordan jeg skulle nå mit mål. De kvantespring, jeg har taget, har imponeret mig og styrket min tro på, at jeg vil nå mit ”C-type mål.” Den personlige udvikling er uvurderlig.”

Lasse Løber

Foredragsholder og PR-rådgiver

“Jeg gik fra et være enkeltmandsvirksomhed til at have fem ansatte på mindre end to år.”

Andreas Pape Kjærgaard

Ejer og direktør af Expero ApS

“Efter 3 uger landede jeg mit drømmejob. Havde jeg vidst, hvad jeg ved nu, så havde jeg truffet beslutningen om at starte på forløbet uden at blinke med øjnene.”

Anders Høngaard

Kalkulator ved DX Flexhal A/S

Bering & Søgaard har hjulpet mig til at øge min omsætning uden at gå på kompromis i rollen som mor for to små børn. Jeg er blevet en meget bedre leder og står mere fast på mine beslutninger.”

Mette Rogild-Olesen

Ejer af Carla Blomster

“Min kone sagde, at det var de mest fjollede penge at bruge, men de penge er de bedste, jeg nogensinde har givet ud. Igennem ‘Tænk dig til resultater’ har jeg ændret mit liv fuldstændig.”

Christian Secher

Virksomhedsejer

“Forløbet med Bering & Søgaard har været en øjenåbner, og har givet mig stor forståelse for hvordan man kan tænke sig til det liv, man gerne vil have. Det er på samme tid et professionelt forløb i “øjenhøjde”, hvor alle kan få udbytte af det.”

Lars Curtz Henriksen

HR-chef, DLT Group A/S

“Jeg synes ikke, at folkeskolen gav mig meget. De ting, vi lærer i forløbet, er så vigtige, at man får lyst til at give det videre til ens børn.”

Ole Jacobsen

Værkfører ved Dan Modul A/S

“Igennem forløbet er jeg blevet meget bedre til at fokusere og har fundet en bedre balance i mit liv. Så hvis du ønsker at deltage i Bering & Søgaards forløb, så start i dag – det kan være for sent i morgen.”

Niels-Erik Bundgaard

Ejer og leder af Bundgaard Begravelse

Jeg følte allerede, at tingene gik ret godt for mig, men hurtigt indså jeg, at jeg var i stand til langt mere. Udbyttet har for længst tjent sig ind både økonomisk og i mulighederne for resten af mit liv.”

Christian Skov Kjærgaard

Byggeleder ved Fink Byg ApS

“Inden forløbet vidste jeg ikke, hvor jeg var på vej hen. Jeg vidste, at jeg ville mere, men jeg kæmpede med frygten for at skabe forandring. Efter forløbet blev jeg forfremmet, og jeg fik en bedre løn. Efter 2-3 uger vil du se forbedringer igennem forløbet.”

Anders Bech

Souschef

“Jeg havde tidligere gået til flere psykologer, fordi jeg en gang i mellem faldt i et “sort hul,” men uden den store succes. Forløbet med Bering & Søgaard gav mig de værktøjer, jeg manglede for at flytte mit fokus og styre min egne tanker. I gennem forløbet er jeg blevet bedre til at træffe beslutninger, og jeg har fået mere selvtillid og bedre afklaring omkring min fremtid.”

Henrik Plüger Jakobsen

Projektleder

“Igennem forløbet har jeg elimineret overspringshandlinger og er blevet langt mere fokuseret. Jeg har lært at tage handling, før jeg føler mig klar, og lader dermed ikke mine resultater og mine omgivelser påvirke mine beslutninger. Jeg træffer beslutninger ud fra et, jeg ønsker. Derudover har jeg også fået opsat min første passive indtægter i form af ejendomsudlejning.”

Johan Lindblad

Seniorrådgiver i Nordisk Råd

Kontakt os her: