Referencer 1Referencer 2

“Efter forløbet med Kasper og Jeppe er jeg blevet mere bevidst om mit potentiale. Jeg har solgt over 30 landbrugsmaskiner og fået en årsomsætning på mere end 2 millioner kr.”

Søren Kristensen, Klejnsmed og ejer af Stoneless ApS

Referencer 1Referencer 4

“Forløbet var springetbrættet fra mit trygge og komfortable liv i en bagerforretning til at skabe min drømmeforretning, hvor jeg arbejder som mindset motivator. Jeg opsagde mig arbejde efter 3 måneder og lever i dag udelukkende af af min forretning.”

Pernille Langbak, Mindset Motivator

Referencer 1Referencer 6

“Inden forløbet var jeg lønmodtager og træt af mit job. Jeg ønskede noget andet, så jeg blev selvstændig. Efter forløbet begyndte jeg at tiltrække nye kunder. I 2019 omsatte jeg for godt 500.000 kr. I 2020 rammerg jeg godt 1.5 million i omsætning.”

August Kristof Larsen, Byggesagkyndig

Referencer 1Referencer 8

“Inden forløbet brugte jeg meget tid i min forretning, og jeg fik ikke den type kunder, som jeg ønskede. Efter forløbet er jeg begyndt at tjene flere penge, fordi jeg kun siger ja til de kunder, jeg ønsker at arbejde med. Forløbet har været den bedste investering i mit liv.”

Søren Vasegård Andreasen, Advokat

Referencer 1Referencer 10

“Inden forløbet var jeg stressramt. Jeg sad fast i mit arbejde og kunne ikke mærke mig selv. Efterfølgende har jeg indset, at hver dag er en gave, og jeg har tjent mine første 15.000 kr. som selvstændig.”

Renu Sharma,

Selvstændig coach og mentor

Referencer 1Referencer 12

“I mange år har jeg haft en drøm om at blive selvstændig. Men jeg har saboteret mig selv hver gang. Efter forløbet er jeg blevet mere bevidst om mine tanker, og hvordan de påvirker mine resultater. Jeg har allerede manifesteret flere af mine mål.”

Nelly Amoi,
Selvstændig

Referencer 1Referencer 14

“Jeg har været softwareudvikler i 12 år, og igennem dette forløb har jeg indset, at mit potentiale er større, end jeg først troede. I dag laver jeg forretning på internationalt plan, og jeg ser frem til at opnå endnu højere mål.”

Rene Kundby Nygaard, Softwareudvikler

Referencer 1Referencer 16

“Før forløbet gik jeg på universitetet, men fik stress af at være der. Jeg ønskede noget andet. Efter forløbet er har jeg indset, at det her har været den bedste investering nogensinde. I dag forfølger jeg mine drømme om at leve af min musik.”

Sabrina Gauger,
Sangerinde

Referencer 1Referencer 18

“I næsten hele mit liv har jeg haft lav selvtillid. Min kone sagt, at hvis forløbet kunne løfte mit mindset med 10%, ville det være alle pengene værd. Efter forløbet har jeg øget min selvtillid, og resultatet er bedre, end jeg selv havde forventet. Jeg har også fået mine første kunder som selvstændig.”

Brian Reinholdt, Marketingskonsulent

Referencer 1Referencer 20

“Inden forløbet havde jeg været selvstændig i 10 år. Selvom jeg havde opnået masser af succes, følte jeg stadig, at der var et tomrum i mit liv. Efter forløbet har jeg udviklet min bevidsthed, og det er blevet lettere at tackle de udfordringer, jeg møder på min vej.”

Kirsten Bak Hansen, Webshop-ejer

Referencer 1Referencer 22

“Igennem forløbet har mit liv forandret sig til det bedre, og jeg er blevet mere åben over for de muligheder, jeg støder på i min hverdag. Hvis du vil leve dit liv til det fulde, så kan jeg klart anbefale Kasper og Jeppes forløb.”

Tobias Sjolte Hansen, Selvstændig træfælder

Referencer 1Referencer 24

“Inden jeg startede på forløbet, havde jeg et begrænset mindset. Jeg troede, at lange uddannelser var lig med for succes. Men efter forløbet er jeg blevet mere bevidst om, at det er mine tanker og visioner, der fører mig frem i livet. Jeg har allerede manifesteret mange af mine mål.”

Sawsan El-Hajj Moussa, Studerende og selvstændig

Referencer 1Referencer 26

“Igennem forløbet har jeg fundet modet til, at opnå det jeg ønsker. Jeg drømmer nu større, end jeg gjorde før, og min omsætninger er allerede fordoblet flere gang. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg har givet mig selv lov til, at udnytte denne mulighed. I dag tager jeg ansvar for mit liv, og jeg opfordrer andre, til at gøre det samme.”

Bo Steendahl, Behandler

Referencer 1Referencer 28

“Jeg har altid elsket, at forbedre min egen personlige udvikling, så derfor startede jeg på forløbet. I gennem forløbet har jeg fået en større indsigt i, hvordan jeg kan forme min fremtid, efter hvad jeg ønsker. Det jeg har lært, vil jeg altid følge, og det er med til at fremme mine værdier.”

Hanna Rosa Lund, Terapeut og networkmarketer

Referencer 1Referencer 30

“Jeg har lært, at hvis du gerne vil have succes, så skal du omgås med andre succesfulde personer. I Kasper og Jeppes forløb, har de skabt et miljø, der hjælper dig med at opnå dine mål og drømme. Forløbet hjælper dig med at skabe din fremtid på dine præmisser.”

Jan Knudsen, IT-konsulent

Referencer 1Referencer 32

“Jeg er taknemmelig for, at jeg tog beslutningen, om at være med i forløbet. Forløbet danner de bedste rammer for, at du kan skabe det liv, som du ønsker dig. Du lærer at tage ansvar, og du lærer at bruge din underbevidsthed, så den støtter dig i dine mål og drømme.”

Hanne Skov, Sangmediator

Referencer 1Referencer 34

“Igennem forløbet fandt jeg ud af, at jeg ikke var der i livet, hvor jeg ønskede at være. Efter forløbet har jeg nu fået modet til, at gå efter det, jeg virkelig vil. Jeg arbejder i dag med det jeg ønsker. På forløbet lærer man sig selv at kende, og i dag tror jeg mere på mig selv, end jeg gjorde før.”

Nicolai Vernon Andersen, Skuespiller

Referencer 1Referencer 36

“Inden jeg startede på forløbet, var jeg uafklaret omkring min fremtid. I dag er jeg taknemmelig for, at jeg startede på forløbet. Min selvtillid er røget til tops, og min fremtid ser lysere ud. Gør dig selv den tjeneste, at starte på forløbet, for Kasper og Jeppe er rigtig dygtige til det, de laver.”

Mahir Maksic, Sælger

Referencer 1Referencer 38

“Inden forløbet var min økonomi og mit humør den største udfordring. De relationer jeg havde til folk, var heller ikke gode nok. Efter forløbet begyndte jeg at få flere kunder til min virksomhed, og min økonomi blev straks bedre. Jeg kan klart anbefale forløbet til andre.”

Darios Zafari, Iværksætter og ejer af Zafari Label

Referencer 1Referencer 40

“Jeg valgte at investere i forløbet, fordi jeg vidste, at jeg ville lære mere om mig selv. Igennem forløbet får du en forståelse for dig selv. Du lærer, hvorfor du får de resultater, du gør, og hvordan du skaber de resultater, du ønsker. Kasper og Jeppe gør det suverænt, og jeg kan klart anbefale forløbet til andre.”

Svenning Bach, Studerende

Referencer 1Referencer 42

“Inden forløbet var jeg lige blevet selvstændig. Efter forløbet er jeg blevet bedre til at træffe hurtige beslutninger og bryde frygtbarrieren, trods krisetiden vi er i. Faktisk går det så godt, at jeg har ansat min kone og kan arbejde hvorfra i verden, vi ønsker.”

Lennart Ladegård Nielsen,
Projektkonsulent

Referencer 1Referencer 44

“Takket være Kasper og Jeppe, er jeg nu sprunget ud som selvstændig, hvor jeg hjælper elitesportsudøvere med at leve af deres sport. Det her forløb er den bedste investering, jeg har lavet både personligt, men bestemt også økonomisk.”

Johannes Rosendal Andersen, Elitesportscoach

Referencer 1Referencer 46

“Før havde jeg et arbejde, der var okay. Men jeg vidste, at jeg ville mere, så jeg blev selvstændig. Efter forløbet er jeg blevet bedre til at træffe beslutninger, og jeg opfordrer alle til at drømme større.”

Else Kathrine Friis, Projektmentor

Referencer 47Referencer 48

“Takket være Diamond Rich Club er jeg ikke kun blevet mentalt stærkere selv, men min omsætning er også vokset markant takket være de værktøjer, jeg har fået ift. salg og marketing.”

René Sehested,

Livsstilscoach

“Jeg startede på forløbet i blind tillid uden nogen idé om, hvordan jeg skulle nå mit mål. De kvantespring, jeg har taget, har imponeret mig og styrket min tro på, at jeg vil nå mit ”C-type mål.” Den personlige udvikling er uvurderlig.”

Lasse Løber

Foredragsholder og PR-rådgiver

“Jeg gik fra et være enkeltmandsvirksomhed til at have fem ansatte på mindre end to år.”

Andreas Pape Kjærgaard

Ejer og direktør af Expero ApS

“Jeg fordoblede min omsætning på mindre end et år og omsatte for min første million hurtigere, end jeg forventede det.”

Patrik Lazzarotto

Ejer og leder af LAZZAWEB ApS

“Efter 3 uger landede jeg mit drømmejob. Havde jeg vidst, hvad jeg ved nu, så havde jeg truffet beslutningen om at starte på forløbet uden at blinke med øjnene.”

Anders Høngaard

Kalkulator ved DX Flexhal A/S

“Bering & Søgaard har hjulpet mig til at øge min omsætning uden at gå på kompromis i rollen som mor for to små børn. Jeg er blevet en meget bedre leder og står mere fast på mine beslutninger.”

Mette Rogild-Olesen

Ejer af Carla Blomster

“Min kone sagde, at det var de mest fjollede penge at bruge, men de penge er de bedste, jeg nogensinde har givet ud. Igennem ‘Tænk dig til resultater’ har jeg ændret mit liv fuldstændig.”

Christian Secher

Virksomhedsejer

“Forløbet med Bering & Søgaard har været en øjenåbner, og har givet mig stor forståelse for hvordan man kan tænke sig til det liv, man gerne vil have. Det er på samme tid et professionelt forløb i “øjenhøjde”, hvor alle kan få udbytte af det.”

Lars Curtz Henriksen

HR-chef, DLT Group A/S

“Igennem forløbet er det lykkedes mig at drive og vækste min virksomhed, samtidig med at jeg har fået mere tid til familien.”

Thomas Svenstrup

Direktør for DanGuitar

“Jeg synes ikke, at folkeskolen gav mig meget. De ting, vi lærer i forløbet, er så vigtige, at man får lyst til at give det videre til ens børn.”

Ole Jacobsen

Værkfører ved Dan Modul A/S

“Igennem forløbet er jeg blevet meget bedre til at fokusere og har fundet en bedre balance i mit liv. Så hvis du ønsker at deltage i Bering & Søgaards forløb, så start i dag – det kan være for sent i morgen.”

Niels-Erik Bundgaard

Ejer og leder af Bundgaard Begravelse

“Jeg følte allerede, at tingene gik ret godt for mig, men hurtigt indså jeg, at jeg var i stand til langt mere. Udbyttet har for længst tjent sig ind både økonomisk og i mulighederne for resten af mit liv.”

Christian Skov Kjærgaard

Byggeleder ved Fink Byg ApS

“Inden forløbet vidste jeg ikke, hvor jeg var på vej hen. Jeg vidste, at jeg ville mere, men jeg kæmpede med frygten for at skabe forandring. Efter forløbet blev jeg forfremmet, og jeg fik en bedre løn. Efter 2-3 uger vil du se forbedringer igennem forløbet.”

Anders Bech

Souschef

“Jeg havde tidligere gået til flere psykologer, fordi jeg en gang i mellem faldt i et “sort hul,” men uden den store succes. Forløbet med Bering & Søgaard gav mig de værktøjer, jeg manglede for at flytte mit fokus og styre min egne tanker. I gennem forløbet er jeg blevet bedre til at træffe beslutninger, og jeg har fået mere selvtillid og bedre afklaring omkring min fremtid.”

Henrik Plüger Jakobsen

Projektleder

“Jeg havde været jobsøgende i 2 år, men der var ikke rigtig nogle jobs, der hang ved. Men efter bare 3 uger inde i forløbet fik jeg min første fastansættelse. Det bedste jeg har lært ved forløbet er, at jeg er i kontrol over mine omgivelser, og ikke omvendt. I dag tager jeg ansvar for mit liv, og jeg hviler mere i mig selv.”

Iman Abourdeiny

Massør

“Igennem forløbet har jeg elimineret overspringshandlinger og er blevet langt mere fokuseret. Jeg har lært at tage handling, før jeg føler mig klar, og lader dermed ikke mine resultater og mine omgivelser påvirke mine beslutninger. Jeg træffer beslutninger ud fra et, jeg ønsker. Derudover har jeg også fået opsat min første passive indtægter i form af ejendomsudlejning.”

Johan Lindblad

Seniorrådgiver i Nordisk Råd

Referencer

“Bering & Søgaard gør et fremragende stykke arbejde. For mig har deres forløb konstant mindet mig om at yde mere og tro mere på mig selv. Jeg har fået rigtig meget med mig. Rejsen mod mit potentiale i dette liv er kun begyndt, men Bering & Søgaard har givet mig en række tidsløse redskaber, som jeg kan bruge hele vejen, og som klart har udvidet min horisont.”

– Kristian Noe, Musiker

Referencer

“Det har været både inspirerende og motiverende at arbejde med Thinking Into Results, der er faciliteret af Kasper og Jeppe. De har begge to vist en gensidig respekt over for mig og de andre, der har været involveret i forløbet.

Thinking Into Results er med til at lægge det mentale fundament for at skabe det liv, som man virkelig ønsker – både personligt og professionelt.”

– Andreas Lundbye, Studerende og selvstændig

Referencer

“Kasper og Jeppe er virkelig dygtige til at stille de rigtige spørgsmål til den rigtige tid. Det gjorde, at vi kunne afdække uklarheder omkring øvelserne, men også i forhold til mine mål. Skridt for skridt opdager man nye og spændende tanke- og handlemåder og dermed løsninger på at nå sine mål.”

– Simone-Sarah De Thurah, Projektkoordinator

Referencer

“Hvis man interesserer sig for personlig udvikling og karrierer udvikling og ønsker at nå sine mål i livet, er mit bedste råd at deltage i deres kursus. Kurset har givet mig de bedste værktøjer til at nå både mine personlige og professionelle mål. Jeg kan varmt anbefale kurset.”

– Vibeke Nørskov, Arkitekt

Karina brogaard reference

“Jeg har udgivet min første bog takket være Bering & Søgaard, der gennem forløbet gav klare vejledninger og holdt mig op på vores aftaler.”

– Karina Brogaard, Selvstændig