Ultimativ Coaching Guide 1

LÆR AT COACHE & GØR DET TIL DIN LEVEVEJ

I GUIDEN VIL DU LÆRE

  • De 5 fællestræk ALLE successfulde coaches har tilfælles.
  • Hvordan du med 3 simple trin kan skabe din første indkomst på under 3 uger.
  • Hvordan du undgår at begå samme fejl som 95% af verdens coaches.

DIN INVITATION TIL AT BLIVE EN PROFESSIONEL COACH

Gennem årene har vi set fantastiske historier udspille sig lige foran vores øjne. Og vi tror, ​​at du er her, fordi du ønsker at gøre en forskel for andre mennesker og skabe et liv i frihed.

Det er ikke tilfældigt, at du er landet her. Desværre gør de fleste ikke yderligere ved deres mål og drømme, men de få der gør, oplever forandringer i deres liv, som de aldrig havde turde forestille sig.

”Den ultimative guide til at blive professionel coach” er blot et af dine første skridt på din rejse til at blive coach.

Til din succes,

Kasper Bering & Jeppe Søgaard

Ultimativ Coaching Guide 2

DU VIL MODTAGE:

En gratis guide der fortæller dig præcist hvordan du kan blive professionel coach og tage skridtet mod at blive selvstændig.

Ultimativ Coaching Guide 3

SE HVAD VORES KUNDER SIGER

Pernille Langbak

Mindset Motivator

“Forløbet var springetbrættet fra mit trygge og komfortable liv i en bagerforretning til at skabe min drømmeforretning, hvor jeg arbejder som mindset motivator. Jeg opsagde mig arbejde efter 3 måneder og lever i dag udelukkende af af min forretning.”

Camilla Noach

Coach og medejer af Zimpelt

“Forløbet hos Bering & Søgaard har hjulpet mig til at indse, at jeg er en succes. Den økonomiske investering betyder ingenting i forhold til det udbytte, man får. Vores coachingvirksomhed er vokset eksponentielt takket være Diamond Rich Club, og jeg vil anbefale enhver seriøs selvstændig at deltage.”

Johannes Rosendal Andersen

Elitesportscoach

“Takket være Kasper og Jeppe, er jeg nu sprunget ud som selvstændig, hvor jeg hjælper elitesportsudøvere med at leve af deres sport. Det her forløb er den bedste investering, jeg har lavet både personligt, men bestemt også økonomisk.”

René Sehested

Livsstilscoach
“Takket være Diamond Rich Club er jeg ikke kun blevet mentalt stærkere selv, men min omsætning er også vokset markant takket være de værktøjer, jeg har fået ift. salg og marketing.”

DEN ULTIMATIVE COACHING GUIDE

DU ER FÅ SEKUNDER FRA AT MODTAGE DEN ULTIMATIVE COACHING GUIDE